|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Diane 35
29.7.2009 19:37:59   
Zvonki
Prije trudnoće sam pila Jasmin a kako sam sad prestala s dojenjem zamolila sam dr. da mi prepiše Diane jer su navodno dobre u rješavanju akni i ostalih popratnih pojava. Imate li iskustva s tim tabletama i jeste li imale neke neželjene pojave, tipa debljanje?

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Diane 35
29.7.2009 20:49:26   
boba125
ja sam prije planiranja trudnoce pila Diane.prvenstveno radi rjesavanja akni s kojima sam dugo muku mucila.Bila sam jako zadovoljna rezultatom.I nisam se udebljala ni imala bilo kakve nuspojave od tih tableta.user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 2
29.7.2009 21:04:45   
BUMBIKA
Ja sam ih isto pila ali zbog ciste na janiku i nisam imala nikakve čudne i neželjene pojave..

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 3
29.7.2009 22:31:50   
tikica_69
Koristila sam jedino Cilest i to samo jedan mjesec da mi se umire jajnici prije stimulacije Gonalima....nisam imala nikavih ni negativnih ni pozitivnih nuspojava

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 4
30.7.2009 0:23:20   
lavica81
ja sam isto pila cilest i to par godina, nisam primijetila nikakve negativne nuspojave, a pozitivnih je bilo: kraće trajanje menstruacije, poboljšan ten

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 5
30.7.2009 8:18:45   
Nika 24052006
Ja sam pila diane,i bile mi katastrofa,udebljla se,bila razdražljiva,nervozna živčana,imala napadaje plača,a ispaštao jadan mm,za sve je bio krivuser posted image ...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 6
30.7.2009 10:31:03   
Florijan Jakov
Diane nikad nisam koristila... od uvijek sam na Logest pilulama i zadovoljna sam.

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 7
30.7.2009 22:22:30   
Lady3
nisam nikada te pila,pila sam Trinovum tablete na recept i bile su mi super,nikakve nuspojave,niišta..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 8
27.8.2009 13:02:10   
Zvonki
Samo da napišem kratak izvještaj. Nakon mjesec dana lice mi se više ne masti skoro pa ni malo. Akne su još uvijek ovdje ali i piše da treba barem 3 mjeseca proći do nekih rezultata.
Udebljala se još nisam user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

buy counterfeit money online
hockey

buy counterfeit money online where can i buy counterfeit money quality counterfeit money for sale Discord: hockeywain1 Telegram: @mixhacking Mail: mixhacks@proton.me

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!