Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Češnjak,ulje čajevca i acidofil u borbi p... 3.7.2011 10:00:22
|
|
|
|
Indy
|
neznam kako se koristi češnjak, ali znam da pomaže čaj od kamilice. također, ja u ljekarni kupim konc. tekućinu Lactacid, ona ima veću količinu mliječnih bakterija i s time se smije rodnica ispirati, smije se koristiti najviše tjedan dana, meni pomaže. ako imaš često problem s gljivicama, izbjegavaj konzumirati slatko, tj šećer, gljivice se s njim hrane.
|
|
RE: Češnjak,ulje čajevca i acidofil u borbi p... 3.7.2011 10:11:53
|
|
|
|
mamice
|
Aha znaci slatkise izbacim? zato i imam to stalno a nitko mi ne govori da nesmijem. Hvala
|
|
RE: Češnjak,ulje čajevca i acidofil u borbi p... 3.7.2011 16:15:02
|
|
|
|
emaemily
|
Taman po netu trazim nekakav prirodni lijek protiv gljivica izludit cu. Trudna sam 26 tjedana i koristila sam canesten vaginalete malo se smirilo sad opet, iscjedak ne obilan, malo pecka i svrbi.. pa vise ne znam sta da radim. Cula sam da je dobra svinjska mast staviti na gazu neku i to nositi da izvlaci sve ali opet me strah na svoju ruku. Sutra cu zvati doktoricu da vidim sta da radim. Procitala sam sad da treba izbaciti slatko i sve voce, kruh, brasno, mlijecne prozvode.. ma sve.. cime cemo bebice nase hraniti??? :)) Ja slatko ne jedem puno ali ovih dana imali festu pa sam potamanila dosta kolaca mozda su se zato i vratile hm
|
|
RE: Češnjak,ulje čajevca i acidofil u borbi p... 4.7.2011 15:29:11
|
|
|
|
mirna
|
ne jedi slatko, pij puno acidofila, ne trebas stavljati tampone iz acidofila (nije bas higijenski u , isto svinjska mast i slicni recepti), jedi puno luka ako ti ne smeta...ulje cajevca mislim da se stavlja u vodu, mozes se prati i s vodom s octom... tek kada promijenis prehranu ce ti terapija imati dugorocni efekt, ali trebas se prvo izlijeciti nekim antimikotikom (canesten i sl.)... samo prirodni lijekovi nece izlijeciti gljivice.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 5.7.2011 8:39:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Kako se riješiti dude?
Admin
Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!