Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 9:01:45
|
|
|
|
Puli
|
.zgrabila sam i ja...sladokusac, što ću kradeš mi iz usta gosparko nema veze ja ću biti tanja samo ti kradi slatko
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 9:02:40
|
|
|
|
troubled
|
bar ti nije gužva na poslu... vjerujem da onda i tebi lakše pada...a najvažnije je da cvjetić maše i ne plače... ljubi mi je...curu veliku
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 9:03:17
|
|
|
|
troubled
|
hehe...vidjela sam ja temu RR dijeta...ali je kulturno i u širokom luku zaobilazim
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 9:22:56
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Dobar vam dan drage moje , evo i danas sam sa vama . Jan-Renato i ja se naspavali dorućkovali ,maleni pojeo pecivo sa masalcom i putrom , popio kakao sada se igra u boravku , Eto samo sma vam se htjela javiti , znate da ja nemogu bez vas , čuvjate se i čuvajte vaše male anđele i ljubitre ih jer to je jedino što je zaista vrijedno u životu.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 9:38:19
|
|
|
|
Puli
|
hehe...vidjela sam ja temu RR dijeta...ali je kulturno i u širokom luku zaobilazim i ja isto curke ja vas pozz idem se pakirati za posao
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 9:40:40
|
|
|
|
mamavlatkica
|
papa teta puli uživaj sa klincima . Poljubi cvjetić . jan -renato i ja ti šaljemo veliki
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 12:38:22
|
|
|
|
Wukovarka
|
Dan zemske...kako to napise nasa Tonkica Samo da vas pozdravim i gibam dalje...zivkam bolnicu da se upisem, ali nemam srece, stalno zauzeto... Nismo pajkili nocas, pa sam sva nikakva.... Mah mah do kasnije
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 12:39:30
|
|
|
|
ninolina
|
Kako si wuki
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 12:44:45
|
|
|
|
mamavlatkica
|
kuc kuc ima koga za jednu kavicu .Evo mene moje zlato zaspalo oko 11.30 pa se ja malo odmaram . Ulovila me vuroza pa sma pod lupocetom i vrućim čajevima , no to mi baš ne pomaže , mali mi je nešto cendravovih dana smao bi se nosio na rukama što nije nikada prije radio , malo sam zabrinuta da njega ne pogađa ova moja situacija .
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:31:39
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Kako si wuki Malo kasnim, ha? Dobar, dobar...dobila bolnicu ...valjda budem i docekala 26-tog kontrolu Kak bi ja preko reda
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:36:59
|
|
|
|
lelo
|
komadi bok, evo i friške kavice za sve.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:38:53
|
|
|
|
Wukovarka
|
koju da uzmem, koju da uzmem?? Sve, sve, sve..... Boookicccc
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:40:02
|
|
|
|
nika_teich
|
evo i naaaaaaaaas :)) hvala za link =) živjele mi! da vas pitam... imate li profil na facebook-u?? da otvorimo neku grupicu ;)
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:42:31
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka IZVORNA PORUKA: ninolina Kako si wuki Malo kasnim, ha? Dobar, dobar...dobila bolnicu ...valjda budem i docekala 26-tog kontrolu Kak bi ja preko reda dobila već odgovor Lelo imam još 10 epizoda Tomice, da ti pošaljem?
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:43:22
|
|
|
|
lelo
|
Wuki bok, još malo pa u bolnicu. Slušaš Luce ili ona tebe. nika_teich neke cure su na facebooku, imaš i temu o tome. Usput dobro nam došla.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:44:44
|
|
|
|
ejmama
|
Ja sam gladna, pa da se malo zasladimo!
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:45:03
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK ja vas napuštam i odlazim. držite mi fige i mislite na mene i moju točkicu. javim se poslije držimo velike fige i javi nam se s dobrim vjestima
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:45:12
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: nika_teich evo i naaaaaaaaas :)) hvala za link =) živjele mi! da vas pitam... imate li profil na facebook-u?? da otvorimo neku grupicu ;) Sve smo tamo.... grupa je RR na FB Bokic koka.... odgovor prije pitanja Lelo.....jos malo...ja bi ranije, ali Luci je lijepo ovdje, cini mi se
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:46:08
|
|
|
|
lelo
|
Može Koka ako ti nije bed. Kako Mila i Rokić danas? evo i kavice
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:47:42
|
|
|
|
Wukovarka
|
nika...poslala sam ti privatnu poruku
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:47:43
|
|
|
|
ninolina
|
ej mama sad si me zeznula. Mala sjedi kraj mene i cjelo vrijeme viče da joj pečem kolač.... a meni se neda i sad ti sa tom slikicom. A ona vidiš kako je ta mama napravila fine . I šta sad moram ići pećio kolače . a baš mi se neda.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:48:46
|
|
|
|
koka
|
ok budemo poslali.. Roko u vrtiću, a Mila je sad zaspala po treći put al kad ju spustim u kevetić ona se probudi, zato idem ponovo pokušati...držite fige, ako me nema znaći da sam uspijela, jer se bacam na kuhanje , ako se pojavim znaći da je opet dole samnom ...
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:49:33
|
|
|
|
nika_teich
|
uh...sad ste me bacile u traženje :) a prije svega pardoniram-nisam uspjela cjelu trač-partiju pročitat ;)
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:50:08
|
|
|
|
ejmama
|
Blago tebi moja samo govori daj pancete,kapule i kupusa ! Od slatkog voli sa tiramisu.
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!