|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   bioastin
29.4.2009 18:20:44   
anastasija0702
drage moje!
neka se jave sve one koje su isprobale ovaj lijek i kakva ste iskustva imale??
molim vas za pomoć. ide li na liječnički recept ili bez i da li ima nuspojava??
ja bi ga kupila iako muž još nije došao na red urologu jer mu je loš spermiogram.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: bioastin
29.4.2009 18:22:40   
anastasija0702
je li tko ovo probao - zove se bioastin a ovo sam našla na jednoj stranici o tom
proizvodu.

Prirodni astaksantin poboljšava kvalitetu sjemena neplodnih muškaraca

Dvoslijepo kliničko istraživanje s kontrolom placebo efekta pokazalo je da prirodni astaksantin iz alge Haematococcus povećava plodnost neplodnih muškaraca. Prethodno je dokazano da prirodni astaksantin povećava plodnost mužjaka životinja, kao što su veprovi i pastusi. Istraživanje je provedeno na muškarcima kod kojih je dokazana neplodnost zbog nenormalne (patološke) kvalitete sperme. Eksperimentalna skupina primala je 16 mg prirodnog astaksantina dnevno u periodu od tri mjeseca, što je dovelo do povećanja broja začeća od 478% u odnosu na placebo grupu. Znanstvenici su zaključili da je uzimanjem prirodnog astaksantina došlo do poboljšanja kvalitete spermija, što je prihvaćeno kao zadovoljavajuće objašnjenje povećane učestalosti začeća. "

(Odgovor članu anastasija0702)
Neposredna veza do poruke: 2
29.4.2009 21:23:47   
tikica_69
Ovo ne, ali mm je pio biostin....e sad, jel to isto ne znam user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 3
30.4.2009 18:15:15   
anastasija0702
zna li tko tko je pio bioastin koliko se pije?? prema tom istraživanju treba 16 miligrama a to je previše. ja sam kupila ovaj od 244 kn sa vitaminom a i luteinom. piše samo jednu tab dnevno. bojim se da se ne smije piti više od toga???

Neposredna veza do poruke: 4
30.4.2009 18:58:28   
ima nas još
MM pije jednu na dan, pročitaj upute i zašto bi pio više od toga kada je jedna na dan dovoljna?

Neposredna veza do poruke: 5
30.4.2009 23:00:46   
anastasija0702
i je li se tvom mužu popravilo stanje s tim? pa pitam jer piše da su u tom istraživanju pili 16 mg dnevno i da je povećao plodnost 400%

Neposredna veza do poruke: 6
1.5.2009 9:53:37   
ima nas još
je popravio mu se, već sam pisala o tome. u 20 dana mu je nalaz prešao iz asthenozoospermie u normalan, a doktor je rekao da to nije moguće, pa sada ti budi pametan..sada ima preko 80 % pokretnih, a onda je imao 38%...izgleda da pomaže

Neposredna veza do poruke: 7
1.5.2009 16:03:06   
anastasija0702
ja sam kupila ovaj astaksantin jer bioastina nema u apoteci dođe 244 kn. je li taj valja?? u pon nam je urologu.

(Odgovor članu ima nas još)
Neposredna veza do poruke: 8
1.5.2009 17:58:22   
ima nas još
ne znam anastazija ništa o tome pa ti ne mogu pomoći...MM je pomogao bioastin, a valjda je i taj tvoj dobar, uglavnom te tablete pomažu jer su jaki antioksidant, MM je čitao o tome na raznim forumima i svi hvale taj Bioastin...ja sad proučavam imunologijuuser posted image ....da je kvaka u antitijelima, a ne u TSH-u...

Neposredna veza do poruke: 9
2.5.2009 20:27:46   
anastasija0702
može li mi tko reći da li je astaksantin kojeg ima kupiti u ljekarnama prirodni astaksantin ili sintetski jer navodno prirodni iz bioastina ima 20 puta jače djelovanje. evo što sam našla o astaksantinu:
Trying to Have a Baby? Give your Husband Natural Astaxanthin!
Another benefit of Natural Astaxanthin is its ability to help couples conceive.
In the 1990s, a company in Sweden called AstaCarotene sponsored studies of the ability
of Natural Astaxanthin to improve conception in pigs and horses. The logical conclusion
was that Natural Astaxanthin somehow worked to make the males’ sperm more potent
(Lignell and Inboor, 2000).
Researchers have recently taken the next logical step and tested Natural Astaxanthin
(as AstaCarox® by AstaCarotene) in human couples that wanted babies but couldn’t
conceive. They took twenty couples that were trying to conceive for a minimum of at
least twelve months. After three months of daily supplementation of a high dose of 16
mg per day of Natural Astaxanthin, five out of ten couples conceived. Tests of the men’s
semen showed that sperm motility, velocity and morphology improved for the men
taking Astaxanthin (Comhaire and Mahmoud, 2003, and Comhaire, et al, 2005).
Another study showed similar results. In this study the researchers concluded that
supplementation with Natural Astaxanthin improved the quality of the spermatozoa,
which is suggested to be the plausible explanation for the increased frequency of
conception (Garem et al, 2002).
It is wonderful to think that many infertile couples’ dreams of having children may
be realized by taking a few Natural Astaxanthin capsules each day, rather than going
through expensive therapies and may still not yield the desired result. .

Neposredna veza do poruke: 10
2.5.2009 20:28:51   
anastasija0702
javite da li je taj astaksantin prirodni ili ovaj kojeg pijemo ne valja toliko kao bioastin

Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Igraone.
пеперутка16

Koliko cesto vodite djecu u djecije igraonice?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!