|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   svake noći u isto vrijeme
4.4.2010 21:06:24   
vivian
Moja mala ima 11,5 mjeseci i do prije 10tak dana spavala je po cijele noći ko mali top, od 19.30 do 8, čak 8.30 ujutro. Navečer nikakvih problema, ženska se sama mao poigra u krevetiću i uspava se nakon 5 minuta. Milina! Prije cca 2 mjeseca počeli su povremeni noćni strahovi, ali uglavnom bi se budila u vrijeme do nekih 23.30, kada smo mm i ja još budni. I to je uvijek prošlo glatko. Dignem ju, dam joj malo vode ako je žedna, nosim ju ravno minutu i pol i spustim u krevetić kao da ništa nije bilo. Ponekad se budila i usred noći, ali bi se isto tako brzo umirila.
Ali prije 10 dana smo mm i ja bili u Austriji i nije nas bilo cijeli dan, došli smo doma navečer taman da ju okupamo i spremimo za krevet. Čuvala ju je moja mama, koja živi u istoj kući, mala ju vidi svaki dan i obožava ju. Tu noć se probudila oko 00.30, ali ovaj puta nikako ju smiriti.... čim ju spustim u krevet, ona plače. Ja ju opet dignem, sve ok. Probala sam ju spustiti i milovati po kosici ili držati za rukicu, sve je ok, dok ja ne odem (naš krevet je odmah do njenog)...... i tako do 4.30 ujutro. Iduću noć ista priča. Od 00.30 do 04.00.  Noć iza opet, od 00.30 do nekih 2.00, ali je napokon zaspala s nama u krevetu, što nikada dosad nije. I tako se mi mučimo već 10 dana! Ili spava sa mnom, a mm u dnevnom boravku ili cijela priča traje do 3.30-4.00. Ali svaku noć se budi u 00.30! Gotovo u minutu točno! Neispavani smo, umorni, zabrinuti i očajni. Upomoć! Ako ima tko takvo iskustvo, molim vas za savjete.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: svake noći u isto vrijeme
4.4.2010 21:09:07   
Zvonki
Budi se i naša povremeno po noći i gotovo u minutu točno. Samo je prenesem kod nas u krevet i zaspi kao anđeo. Proći će vjerujem. Sada, nekada se probudi, nekada ne. Bitno je da zna da ste tu. Mislim da je to neka normalna faza.

(Odgovor članu vivian)
Neposredna veza do poruke: 2
4.4.2010 21:10:40   
vivian
jel to može imati veze s tim kaj nas nije bilo cijeli dan? da se ne boji možda da ćemo ju ostaviti?

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 3
4.4.2010 21:12:32   
Zvonki
A gle, moguće. Kad bolje razmislim, to se i nama počelo događati kada su je počeli čuvati baka i djed user posted image Ona inače obožava biti kod njih i nikada ne plače za nama. Čak i nekad ne želi doma kad dođemo po nju. Ali, moguće da ima nešto u tome.

(Odgovor članu vivian)
Neposredna veza do poruke: 4
4.4.2010 21:14:43   
uciteljica
I kod nas je tako bilo. Uz strahove  tu su počeli dolaziti i zubići.
Plakala je po 15 minuta iz petnih žila, nakon čega bi sama od sebe prestala i nastavila spavati ko da ništa nije bilo. Nije pomagaloni nošenje, ni zibanje, ni čaj , ništa. Moja Paula se u to vrijeme dok je plakala nije uopće budila. Spavala je i plakala.user posted image user posted image user posted image user posted image

Eto sad nam je 14 mj i toga nema više. user posted image

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 5
4.4.2010 21:27:51   
leilany
ja ti nemrem bas pomoc ja se nisam naspavala 10mjuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 6
4.4.2010 22:27:02   
Ninaa
Kod nas je nespavanje počelo kad su zubi počeli intenzivno izbijati, već sam dosadna bila s tim kukanjem ali bila sam premorena, tak da znam kak ti je. Možda je nešto muči, možda se boji, tko će znati svašta se događa u njihvoj glavici. Možda puno spava po danu, moja je spavala 2 puta po dva sata i kasno navečer mi se dizala pa nije htjela zaspati do 11 pa se već oko jedan počela buditi i isto šou do jutra. Ovaj tjedan smo prešli na jedno spavanje i to od 12,30 pa kak koji dan od 14,30 ili duže, navečer ide oko 20,30 i mogu ti reći da puno mirnije spava, probudi se možda jednom i popije čaja i spava. Preporodila sam se ovih par noći, nadam se da će tako i ostati i vama želim svu sreću da čim prije počne spavati.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 7
4.4.2010 23:03:38   
dami
Mislim da je dijete sad u toj dobi kad ima straha od odvajanja. Vjerojatno se boji da je sama. mislim da će to potrajati još neko vrijeme ali nebi smijelo dugo.
Neznam ti dati neko koristan savjet. Izdržite, proći će. Darija je jednu noć prespavala kod svekrve i vidjele smo se tek sljedeći dan popodne i non-stop me grlila i ljubila, nije se odvajala od mene. Noć je ipak prošla sve ok.user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 8
4.4.2010 23:10:46   
BruMa
IZVORNA PORUKA: vivian

jel to može imati veze s tim kaj nas nije bilo cijeli dan? da se ne boji možda da ćemo ju ostaviti?

da,može biti da se boji da opet ne odete.a probaj ju malo kasnije stavit na spavanje 21-21,30user posted image
moji dečki od malena super pajkeuser posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu vivian)
Neposredna veza do poruke: 9
10.4.2010 20:36:43   
vivian

[/quote]
da,može biti da se boji da opet ne odete.a probaj ju malo kasnije stavit na spavanje 21-21,30user posted image
moji dečki od malena super pajkeuser posted image

[/quote]

ne može ona izdržati dulje od 19.45-20.00, preumorna je i odmah zaspi. s time nemamo problema. nego se probudi usred noći, često u plaču ili čak s vriskom, i onda se nikako smiriti

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

razmaženost
NIKy

Dali je vaše prvo djete razmaženije od drugog (ostalih) djeteta?

da,razmaženije je (46%)

nije razmaženije (54%)

Broj svih glasova: 71

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!