|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Šeširići za dojenje
8.2.2010 13:00:29   
Manda
Hello drage moje Ringerajice! Samo što nisam rodila drugo dijete i jedno pitanje me okupira često... S prvim djetetom sam u početku koristila te slavne šeširiće za dojenje i to mi je u početku pomoglo, inače bi mala bila gladna, jer ja naravno nisam znala dojiti. Sad mislim da ću znati i još nisam kupila šeširiće. Hrabro od mene. Zanima me kakva su vaša iskustva?! Jeste ih koristile? I da li vam je trebalo i za drugo dijete?

Najljepsi zvuk je tapa tapa tap kad moje dijete trci po stanu..
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Šeširići za dojenje
8.2.2010 13:01:59   
BUMBIKA
Ja ti nisam baš od neke pomoći jer ih nisam koristila...

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Manda)
Neposredna veza do poruke: 2
8.2.2010 13:03:38   
Bubu
Ja sam ih koristila jer sam imala uvučene bradavice i drugačije nisam mogla. Rekli su mi da drugačije ni neću moći, no uspjela sam i bez njih nakon samo 3 tjedna.
Lako ti se dragi zaleti po njih ako će trebati. ako su ti bradavice ok ja ne vidim razloga zašto ne znala bez njih? Naravno, najviše zavisi o bebi...user posted image

(Odgovor članu Manda)
Neposredna veza do poruke: 3
8.2.2010 13:07:57   
gljiva
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA

Ja ti nisam baš od neke pomoći jer ih nisam koristila...

isto tako

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 4
8.2.2010 13:09:10   
novamama
koristila sam ih cijelo vrijeme dojenja, meni je to bilo ok...
ne trpim bolove, a ovako sam uživala u dojenju. dojila sam 13 mjeseci.

po meni user posted image

da dodam, za dva mjeseca bih trebala roditi i svoju djevojčicu, opet ih planiram koristiti.

najbolji su mi bili aventovi, jer su tanki i priljube se lijepo. chiccovi su predebeli, NUKovi premali....

< Poruku je uredio novamama -- 8.2.2010 13:11:06 >

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 5
8.2.2010 13:11:57   
anuska08
Mislim da ti je najbolje imati ih ako zatreba. Pa probaj kako ti lakše!!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 6
8.2.2010 13:19:20   
maja
Ja sam isto koristila Aventove svih 7 mjeseci dojenja pošto imam male bradavice, mada mislim da sve ovisi o bebi.
Za drugi put ću ih isto kupiti, pa ako opet neće ići prirodno, ići će sa njima. Moj savjet ti je da ih pripremiš, pa šta bude!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 7
8.2.2010 13:21:53   
ninolina
koristila sam za prvu bebu, poslije više ne. A ako ti kojim slučajem budu trebali lako ih kupiš... Ja se nadam da će ti beba odma primit cicu i da će sve biti okuser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 8
8.2.2010 13:32:35   
leilany
i ja sam koristila aventove i mislim da imas 2 velicine ak se dobro sjecam....
meni su bili ok.....
al imas od njih i ovo...
http://www.kadulja.hr/avent/dojenje/niplette.html

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 9
8.2.2010 13:42:46   
Bubu
To sam kupila no ne smije se koristiti pred kraj trudnoće, a dok počneš dojit i sve ti je upaljeno i u ranicama- ne možeš...vjeruj mi.
Ja sam imala NUK-ove jer su puno tanji od Aventovih, no nije svaki šeširić za svaku sisu user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 10
8.2.2010 21:31:30   
Manda
Kao što sam napisala, i ja sam ih koristila s prvim bebačem, Ali sad ne znam hoće li mi trebati. Aventove koštaju 70ak kuna. A bezveze mi je kupovati ih nizašto :)) Ja vam štedim na malim stvarima i fakat se trudim ne kupovati nepotrebno...

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 11
13.3.2010 18:46:36   
Manda
Nije mi pomogla krema iz DM niti moje mlijeko sasušeno na ciki, ragade su bile jako duboke. Taman neke zacijele a nove se stvore. Skoro sam jučer odustala od dojenja, plakala sam strašno kad bi me mali primio. Ali mm mu je spasio ciku tako što je kupio silikonske šeširiće. I sad nam ide super.user posted image
Jednog dana će to biti lijepa priča za malog kako mu je tata spasio ciku..

(Odgovor članu Manda)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!