|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   al sense kit-ulošci za plodnu vodu
21.4.2011 10:53:32   
INES88
zna li netko koliko koštaju ,mogu li se kupovat na komade,i iskustva s njima? i postoji i ikakva zamjena za njih pošto ih je nemoguće nać za kupiti?! Hvala

< Poruku je uredio INES88 -- 21.4.2011 10:54:09 >

mamin frajer - 4god.

curica nam dolazi 15.06.2011
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: al sense kit-ulošci za plodnu vodu
21.4.2011 11:25:01   
lavica81
draga Ines88, provaj zazvat po privatnim apotekama, mislim da imaju, a ako i nemaju sigurno mogu naručiti.

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu INES88)
Neposredna veza do poruke: 2
21.4.2011 11:36:20   
INES88
Zvala sam sve apoteke u dubrovniku ,pola ih nije nikad čulo za to! sad idem naručit u jednu privatnu ljekarnu,ali oni ne znaju ni cjenu,vrstu pakiranjaa ni za koliko bi im to moglo doć!

mamin frajer - 4god.

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 3
21.4.2011 12:23:55   
lavica81
e u kojoj selendri mi živimouser posted image

gladala sam ti po e bay-u tri komada u kutiji  dođu 50 dolara, nije jeftino ali za duševni mir nije ni puno

evo kopiram sa jednog drugog foruma, pa ako ima koja dibra duša u Zg-u da ti to kupi i pošalje bilo bi super

"Riječ je o "AL -SENSE kit" testu (izgleda poput dnevnog uloška). U City Centru One u ljekarni mu je cijena (1 uloška) 65,64kn. Skupo, ali po nekim informacijama u nekim apotekama jedan košta cca 80kn (jedna napisala da ga je platila 89kn)"

sretno draga i da bude sve ok

(Odgovor članu INES88)
Neposredna veza do poruke: 4
21.4.2011 15:16:01   
INES88
hvala ti na trudu,uspjela sam rješit da sutra ujutro dobijem posljednji primjerak iz naše bolnice,i to naravno preko veze,užas! izgleda da ih nema nigdje u nas više jer je koliko sam skužila taj jedini zastupnik za hrv. je ili propo ili ih više neuvozi!

mamin frajer - 4god.

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 5
22.4.2011 11:26:36   
lavica81
ajde sujper da si se snašla, nadam se da nije plodna voda

user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu INES88)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

ime za dečka
turići

???

andrej (57%)

vito (43%)

Broj svih glasova: 77

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!