|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Aerius - alergija
2.4.2009 16:57:09   
Njofra
Da li je tko upoznat s ovim lijekom, tj. zanima me da li ga je nečije dijete koristilo?
Mi smo već treći sirup (točnije djevojčica 10g) popili pa se pitam kad će toj alergiji kraj? Alergična na korov, ambroziju i kučnu prašinu? Slijevaju joj se sinusi i često koristimo Operil kapi da izbjegnemo upalu uha od začepljenosti nosa. Popratno s kašljem koji ni sim ni tam. Pa onda koristimo i inhalacijske kapi i slijezov čaj.
P.S.
Da li ste čuli kad za špinanje šečera s limunom? Mi smo doznali danas od poznaniceza taj način. Prvi glas. Do sada sam špinala šečer i dolila mlijeko.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Aerius - alergija
2.4.2009 17:15:10   
tikica_69
Moj stariji (13) i ja. Najbolji lijek za alegiju dosada - bar nama user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 2
3.4.2009 10:01:10   
Njofra
Hvala. Znači i vi ga konzumirate.
Da li ste zabrinuti zbog sadržaja tog sirupa? Čitala sam što sadrži pa sam se zabrinula sve sama kemija. Eto a koliko često pijete sirup da li imate pauzu kad recimo popijete bočicu ili odmah trk po uputnicu za drgui? Ako ne pitam previše.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
3.4.2009 10:03:36   
tikica_69
Mi pijemo tablete jer smo vec veliki user posted image i iskreno, uopce nisam citala sastav, bitno mi je da nam pomaze....a svaki takav lijek (osim homeopatije) za alergije su ti sami kortikosteroidi i to ne mozes izbjeci a da bude ucinkovito

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 4
3.4.2009 10:08:43   
Njofra
Znam da nemože bez lijekova. Iskreno čak sam razmišljala da krenemo na tu metodu homeopatiju nekako zvuči bolje. Još razmatramo mogučnosti pa bumo vidli.
Hvala tikica.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 5
3.4.2009 10:09:33   
tikica_69
No frks user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!