|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Udaranje druge djece
29.9.2009 9:45:03   
bomboncic02
Situacija je sljedeća: Matej nam je ispričao kako ga je drugo dijete udarilo nogom u njegovu potkoljenicu.
Navodno je mali plakao, Matej je došao do njega, tješio ga i rekao mu da ne plače, da se ide igrati i da je Matej njegov prijatelj i ovaj drugi dječak ga je udario.
(učimo ga da ako neko dijete plače ili je tužno da dođe do svog prijatelja i da se poigra s njim, jako je osjećajan i pažljiv prema svima).
Jako me rastužio taj događaj, Matej je jako nježan prema svima i učimo ga da je ružno tući se a onda mi dođe i kaže da je netko njega lupio, plakala sam kad me nije vidio.
Jutros sam razgovarala s tetom, ona nije to vidjela, ali sam ju upozorila na njega, nažalost taj dječak imao je i prošle godine ispade i stvarno je jako nestašno dijete!!
Danas imamo roditeljski pa ću vidjet hoće li biti razgovora o tome.

Kako bi vi postupile u takvoj situaciji? Ovo je prvi puta da se nama to dogodilo, naša uputa je bila da sve kaže prvo teti, pa onda kad dođemo po njega i nama.
Vrijedi li razgovarat s njegovim roditeljima?
Mislim ja bi ih izbacila iz topa, ali to nije rješenje...

_____________________________

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Udaranje druge djece
29.9.2009 10:04:06   
Thea
Baš mi je jučer frendica rekla kako je njezin sin dobio batina u školi.Ide u treći razred ali je sitan kao da ide u prvi.Dečko koji ide s njim u razred ga je lupio šakom u trbuh i u glavu i mali nije ništa rekao učiteljici jer mu je mali zaprijetio da će ga još istući ako kome kaže.Tek kad je doma došao rekao je mami i mama je zvala školu i razgovarala sa ravnateljicom.Šta će dalje biti vidjet ćemo...Ali ako se djeca već u vrtiću i nižim razredima tuku šta će biti kasnije?Moj Antonio je od prvog razreda bio zaštitnik jednom prijatelju u razredu kojeg su imali na"piku" ostali jer je sitan i bio je bolestan.Kad god su mu htjeli nešto napraviti moj sinko je stao ispred njih i pitao ih šta hoćeju..Njega nisu dirali jer je najveći u razredu.Učimo ga isto da ne smije tući ostale,ali u slućaju da ga netko napadne neka se brani.Neka odmah reče učiteljici i nama.U školi ima par dječaka koji su još od vrtića problematični ali kao da to njihovi roditelji ignoriraju.To su sve roditelji koji se uopće ne bave svojom djecom nego su ta djeca po cijele dane sami doma,po kvartu i kad dođe do nečeg roditelji tvrde da njihova djeca nisu takva...

_____________________________

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Udaranje druge djece
29.9.2009 10:10:27   
bomboncic02
IZVORNA PORUKA: Thea

njihovi roditelji ignoriraju.To su sve roditelji koji se uopće ne bave svojom djecom nego su ta djeca po cijele dane sami doma,po kvartu i kad dođe do nečeg roditelji tvrde da njihova djeca nisu takva...


Upravo tako...stvarno mi je žao sina, on je htio njega samo utješit.
Mislim da niti individualni sastanci nebi pomoogli tom djetetu jer se roditelji ne žele zabaviti svojom djecom i navesti ga na pravi put, njima je to sve valjda ok..


_____________________________

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Udaranje druge djece
29.9.2009 10:16:50   
ninolina
ali u slućaju da ga netko napadne neka se brani.Neka odmah reče učiteljici i nama.

ja svome više nedam ni da se brani jer kako bilo uvijek je kriv user posted image toliko o dragoj učiteljici. A roditelje da ne spominjem, ja koja visim nad svojima i ona kojoj su djeca raspuštena očito nema pravila, ali čuvaj i brani svoje djete


_____________________________

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Obrisani korisnik]
29.9.2009 10:54:23   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Thea)
  Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!