|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Sareni kokteli za djecu
1.3.2011 14:52:30   
pticica
user posted image [/align

]Kremasti smoothie od višnje

Sastojci: 2 šolje zamrznutih višanja (bez koščica)
1 šolja jogurta sa ukusom vanile
1 litar soka od pomorandže
Kockice leda Stavite višnje, jogurt i sok u blender zajedno sa par kockica leda i miksujte dok se masa ne ujednači. Sipajte u čaše ili šolje. Ukrasite po želji. Savet: dodajte neko voće koje imate u kući za poseban ukus. Savet za velike sladokusce: probajte da vrh čaše umočite u sok dubine 1cm a zatim u šećer u prahu.

Pink Lady

Sastojci: 1½ šolje mleka
2 kašike ceđenog limuna 
1 kašiku Grenadinea (od šipka, za dodavanje boje) 
1 kašika kristal šećera
6 kockica leda Priprema: sve sastojke stavite u blender i miksajte dok ne nestane led. Poslužite odmah.

Dečija Sangria

 Sastojci:
1½ litara soka od grejpfruta
1 litar kisele vode (ili limunade)
½ ananasa (iseckanog na sitne komadiće)
1 pomorandža (iseckana)
10 kockica leda (smanjite ili dodajte po potrebi) Prprema: pomešajte sok i kiselu vodu u velikoj činiji. Dodajte voće i kockice leda. Izmešajte i služite. user posted image

Mojito od jabuke
Sastojci:
75ml soka od jabuke
75ml kisele vode 1 lime (zeleni limun)
1 list nane
1 kašičica vanil šećera Priprema:Iseckajte lime, dodajte vanil šećer i nanu i sve to izmeljite avanom. Stavite u čašu, dodajte par kockica leda i sipajte sok od jabuke do 2/3 čaše. Dodajte kiselu vodu po ukusu i promešajte. Ukrasite komadom jabuke i zelenog limuna.

Mesečina
Sastojci: 3 šolje (750 ml) ohlađenog soka od ananasa bez šećera
3 kašičice sladoleda od jagode
1 banana
4 višnje (za ukras) Priprema: izmiksajte sladoled i iseckanu bananu sa sokom (dovoljno je 30 sekundi). Ukrasite višnjama i poslužite.

Prosta pina colada
Sastojci: sok od ananasa, sladoled od kokosa i zdrobljeni led Priprema: Izmiksajte sok od ananasa i par kockica leda u blenderu, stavite u čaše i lagano dodajte sladoled.

Orange koktel
Sastojci: sok od pomorandže, isceđeni sok od limuna i zdrobljeni led Priprema: Izmiksajte sok od pomorandže sa ledom u blenderu i sipajte u čaše. user posted image

Nakon ponoći (After midnight)

Sastojci: mleko, kakao u prahu i malo šlaga Priprema: Dovoljno je da u jednu šolju mleka dodate dve kašičice kakao praha (ili po uputstvu sa pakovanja), odozgo stavite malo šlaga (dobar je i kupljeni šlag u spreju) i ukrasite ga raznobojnim mrvicama. Mleko možete služiti hladno ili ga malo zagrejati. Savet: umesto kakao praha možete da koristite i svima nam dobro poznati “Čokolino” ali će vam možda biti potrebno veće pakovanje jer njega vole i “stariji” gosti.

Baby koktel
Sastojci: sok od ananasa i malo šlaga Slatko ime za sladak koktel. Ako mislite da se deci ime neće dopasti, jer ih asocira na to da su još mali, uvek mu možete promeniti naziv u Beli tropic.

Bananita

Sastojci: banana, zdrobljeni led i mleko Priprema: Očistite i iseckajte dve banane, stavite ih u blender i dodajte dve kockice leda i čašu mleka (koje možete da dodate ako je napitak previše gust). Zavisno od ukusa možete dodati i malo meda ili šećera u prahu za slađu varijantu. Savet: za promenu ukusa dovoljno je da dodate dva pakovanja voćnog jogurta i obojite ovaj koktelčić drugom bojom.

< Poruku je uredio pticica -- 1.3.2011 14:53:43 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Sareni kokteli za djecu
3.3.2011 15:32:35   
Njofra
Hvala ako ikad zatreba neka se nađe. Zgodna dekoracija.

_____________________________

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!