|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Radionice za očeve u Rijeci
15.12.2012 1:11:52   
daso
Dragi tate!
Imate poruku: Postat' ćete očevi :)
Dozvolite nam da Vam predstavimo radionice namijenjene za očeve koji to planiraju biti, koji će to postati i koji to jesu :)

Diljem svijeta žene se doživljavaju kao prirodne skrbnice. Ovako široko rasprostranjena asocijacija je više ukorijenjena u socijalnim konstrukcijama o muško ženskim ulogama nego u njihovim urođenim sposobnostima. Štoviše, iako je očinstvo centralno iskustvo u životima mnogih muškaraca, previše očeva igra samo ograničenu ulogu u brizi svoje djece. U ovim radionicama istražiti ćemo veze između socijalizacije muškaraca i njihovog sudjelovanja u skrbi, te razmišljati o prednostima uloge skrbnika za muškarce, obitelj i zajednicu.

Radionice su grupne dinamike s aktivnim učestvovanjem polaznika u izvođenju radionice (užasavamo se ex cathedra načina rada - volimo kad su tate u pokretu), a same radionice su dizajnirane tako da potiču očeve na razmišljanje o ulogama oca (društvena viđenja očinstva i muškaraca kao skrbnika, relevantne informacije o ulozi oca u skrbi djeteta i važnosti istog, strategije za suočavanje s možebitnim izazovima u skrbi i odgoju djece, razvojne faze i što možete očekivati u određenim fazama s naglaskom na prvu godinu života i imajući na umu individualnost svakog razvoja, prava oca da budu uključeni u trudnoću i prenatalno sudjelovanje oca etc.)

Ono što Vam se nadamo pružiti je pozitivna i poticajna atmosfera uz puno druženja, potpore, znanja i iskustava s kojim ćete izaći s radionica.
Radionice se odvijaju u ciklusu od 6 +1 tjedan ( prvi tjedan je uvodna radionica) a facilitatori procesa u koji kreću zajedno sa sudionicima su magistra psihologije zaposlena u dječjem vrtiću i student medicine koji radi s mladićima i mladim osobama s rizičnim ponašanjima.

Prva uvodna radionica kreće 21.12.2012. a same radionice će se održavati kroz siječanj i veljaču. Ukupna cijena radionica je 350 kn, a za studente 250 kn. Uvodna radionica je besplatna.

Ukoliko zainteresirane oči pročitaju ovaj tekst javite nam se na 091/330 4900 ili danijel@udrugaoaza.hr
Tu smo stavili i brošuru pa ju slobodno prolistajte ili proslijedite nekome tko je zainteresiran.

Puno vas sve pozdravljaju,
Jasna i Danijel
http://www.scribd.com/doc/116803058/ocinstvo-skrb2
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Radionice za očeve u Rijeci
15.12.2012 19:45:23   
daso
što kažete na radionice, mislite li da su potrebne i jesu li od koristi...

(Odgovor članu daso)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!