|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Poremećaj u ponašanju?
20.7.2010 17:37:17   
Ira_
Cure ja Vas molim za pomoć!!!
Ema je 16.07. napunila dvije godine i imamo strašnih problema s njom. Nisam sigurna, ali ona kao da ima poremećaj u ponašanju.
Naime već duže vrijeme ( preko 8 mjeseci ) od čiste sreće i smijeha, ona odjednom počne urlati, doslovce urlati, plakati i vrištati. Sve smo pokušali, od toga da je pustimo na miru i do sat vremena, ona ne prestaje. Da se pokušamo pomaziti, ne vrijedi. Znate da ja nisam mekana i prije kada su se vodile polemike oko batina po guzi da sam je bila za, ako je potrebno. Tako da i od toga nisam bježala. Strašno je pametna, nemojte me krivo shvatiti, nije zato što je moja, ali odavno zna brojati do 5, apsolutno sve razumije, i ne postoji riječ koju ona ne zna izgovoriti. Tako da ne mogu reći da je priglupa, pa da je možda zato takva jer neke stvari ne kuži.
To se dešava najčešće kod kuće, iako se znalo desiti i par puta vani. Jasno bi mi bilo da to radi kada joj nešto ne dopuštamo da uzme ili radi, ali to nema veze s tim.
Polako gubim živce i ne znam kako da više to rješavam, pa Vas molim ako je netko od Vas imao isti ili sličan problem ili barem ideju kako dalje da me posavjetuje. Strah me da ne bude još i gora, a meni drugo dijete na putu. Strah me je da ne napravimo kretena od nje. Strah me je da nešto nije ozbiljno uredu s njom...
Kako dalje???
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Poremećaj u ponašanju?
20.7.2010 17:45:07   
leilany
...nista pametno ti nemrem savjetovat...jer nisam bila u takvoj situaciji,samo cu ti reci da odes k pedijatru,sve mu lijepo ispricaj....i neka te uputi dalje....
iako ja mislim da je to neka njena faza....i iskreno se nadam da ce brzo i proci....

user posted image user posted image


_____________________________

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Poremećaj u ponašanju?
20.7.2010 17:53:45   
Zvonki
Meni to ne djeluje ako poremećaj u ponašanju (ako ta dijagnoza uopće postoji za tako malu djecu?). Pusti je, možda će je proći samo od sebe. Na vašem mjestu bi se trudila ne davati važnost tom ponašanju. Možda jednostavno privlači pozornost na taj način. Kada počne histerizirati, uzmi je i spusti se na njenu razinu te reci da je to ružno ponašanje. Možeš je možda već i staviti na neko mjesto za razmišljanje minutu - dvije. Nakon toga je svakako zagrli i pomirite se. Mislim da je jednostavno takvo dijete a vi kao roditelji će te morati naći način da tu energiju okrenete na ponašanje prihvatljivo za okolinu. Sada su još mali ali od najmanjih dana se usvajaju pravila.

Zaboravih napisati, moja je poprilično dobro dijete (21 mj)tako da nemamo često ispade, ali kad počne histerizirati, odvučem joj pažnju. Recimo, pitam je želi li da čitamo jer znam da to voli.

< Poruku je uredio Zvonki -- 20.7.2010 17:57:41 >


_____________________________

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!


(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Poremećaj u ponašanju?
20.7.2010 17:59:47   
maja
Pozdrav Ira i čestitam na drugoj trudnoći a Emi sretan 2. rođendan!!!

Noa je u zadnje vrijeme u fazi vrištanja i inačenja, ali on uglavnom to radi ako mu nije nešto po volji. Nisam skužila jel ona plače po sat vremena ili user posted image i koliko je to često? Možda je nešto zaboli? Ili je samo jedna dugačka faza!

< Poruku je uredio maja -- 20.7.2010 18:00:25 >


_____________________________

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Poremećaj u ponašanju?
20.7.2010 19:26:53   
Ira_
Da po sat vremena plače i od 7 dana u tjednu, rijetko se desi da jedan dan nemamo takve ispade. Što znači da u mjesec dana toga nema možda 2-3 dana. Nažalost bojim se da to više nije faza, jer takvo ponašanje traje već više od pola godine, skoro pa 8 mjeseci. Pažnju joj s' ničim nemogu odvući, jer ona samo viče NEĆU što god ja pokušala. Bojim se za nju, da joj to silno urlanje možda može i naškoditi. Mažnja u tom trenutku ne dolazi u obzir, jer me gura od sebe. A što se tiče mjesta koje bi trebalo biti sitem kazne, ne pomaže, nastavi po svome...
P.S. Maja hvala na dvostrukim čestitkama, iako mi se u ovom trenutku to sada čini kao totalno nebitno ( nažalost )!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Poremećaj u ponašanju?
20.7.2010 20:25:56   
lilia
Pa odvedi je dječjem psihologu, sigurno će ti dati savjet. Nemoj čekati, bez veze se svi nervirate. I javi nam šta je.

_____________________________

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Brisano sporočilo]
20.7.2010 20:26:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Ira_)
  Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Poremećaj u ponašanju?
20.7.2010 20:50:41   
Ira_
Elinamama ona ide u vrtić godinu dana i interesantno je to što tamo to ne radi, nego kod kuće. Općenito to se dešava od 16 sati pa na dalje. A i ignoriranje smo probali, i jednostavno ne prestaje po sat vremena urlati. Nema druge, nego kada budem na GO odvesti je kod doktora i vidjeti šta kaže.
Mislila sam da je netko od Vas imao slična iskustva, hvala Bogu pa niste! Želim Vam da tako i ostane!!!
Hvala na savjetima!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Poremećaj u ponašanju?
20.7.2010 20:53:06   
BUMBI
ja se iskreno nadam da je faza i da će brzo proćiuser posted image

_____________________________

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Poremećaj u ponašanju?
20.7.2010 22:24:17   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: BUMBI

ja se iskreno nadam da je faza i da će brzo proćiuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
  Neposredna veza do poruke: 10
   RE: Poremećaj u ponašanju?
20.7.2010 22:40:05   
lee
gledala sam nedavno jednu emisiju o djeci koja imaju poremečaj u ponašanju.po tvom opisu tvoja to nema jer djeca koja to imaju ne mogu biti u skupini sa drugom djecom odnosno u vrtiču jer im sve smeta.uglavnom to se manifestira kao histerija pa plač smjeh..i nakon nekog vremena to djete zaboravi što je radilo..ali isto tako kad ode u park ili negdje jednostavno zna udariti drugu djecu bez da osjeti krivnju ...a rječ oprosti ne postoji kod njih.kažu da to dolazi uglavnom dosta rano kod djece u dobi od 1god pa nadalje..tvoja curica po meni to nema.

http://www.forum-opp.com/index.php?topic=3922.0 ovo ti je jedan link koji to opisuje...

_____________________________

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: Poremećaj u ponašanju?
20.7.2010 23:29:22   
mare i gogo
moja je imala takve faze i to jako dugo traje i ona je pametna isto zna brojati do pet,sve priča čisto,zna boje itd.uglavnom ja mislim da su ti to tantrumi još uvijek se zna derati i lupati šakama u glavu kad nešto ne uspije ili ako nije kako ona hoće itd.uglavnom mi smo stabilizirali stanje tako što joj dajemo da odluči sama o većinu stvari i dosta toga joj najavimo unaprijed neznam imamo pješčani sat i kad iscuri pijesak ide spavati,ili bira između mrkve i graška kažu da se onda oni osjećaju kao da drže sve pod kontrolom i da su bolji što je kod mene upalilo .daš joj da izabere između 2 stvari koje si ti u biti izabrala .a u takvim ispadima joj ne smiješ dozvoliti da se tuče ni sebe a ni tebe i ne smiješ vikati na nju jer to produžuje vrijeme trajanja takve situacije

_____________________________

31.10.2008
02.05.2010god.

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: Poremećaj u ponašanju?
20.7.2010 23:54:07   
mirna
slazem se sa zvonki...

i nas je jako pametan ali ipak  povremeno s glupiranjem privlaci paznju... ignorirajte takvo ponasanje dok se ne smiri... ja mojemu kazem da neka lijepo razgovara, da se tako ne ponasamo i ne mozemo razgovarati... itd. u biti razgovaram s njim kao s odraslim i onda je i njemu kul kada se moze tako ponasati (no on je malo stariji, ali kada je u normalnom stanju razgovara s ljudima kao da mu je i vise godina). ali kada dodje zuta minuta opet je na redu glupiranje i ponasa se kao mali majmuncic i u takvoj situaciji pomislim da drugi misle da nesto nije u redu s njim...user posted image

ira ako ti takav ispad ima svaki dan oko 4 onda to moze biti znak umora... moj mali isto podivlja kada ga copi umor a gospodin ne zeli vise spavati po danu... da li tvoja spava po danu?


< Poruku je uredio mirna -- 20.7.2010 23:56:10 >

(Odgovor članu mare i gogo)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: Poremećaj u ponašanju?
21.7.2010 0:04:59   
mamacita
Oh kako je ova tvoja polazna poruka poznata!!! Ja imam 4 djece, i svo cetvero su imali tzv. TERRIBLE TWOs!!! Naime djeca od oko 2 godine pa do oko 4 se tako ponasaju, izuzev iznimki. I moja djeca su preko noci postala placljiva, vikala su, neckala se, legla na pod pa vristala ako im je nesto bilo zabranjeno, u ducanu urlala ako im ne bih nesto kupila, pobjegla od mene u ducanu... no vani kad ja nisam bila s njima, i bili su u nekom drugom prostoru, igraonica ili teta koja se za njih brine kratko vrijeme bi mi govorila da su super dobri. Ko Mr. Jeckyl and Dr. Hyde.

http://pediatrics.about.com/od/toddlers/a/05_terrble_twos.htm 

Pogledaj ovu web stranicu pa ces vidjeti da je tvoje dijete u biti normalno user posted image . I mene je to utjesilo svojevremeno, iako mi odredjeni trenuci nisu bili za smijanje nego za plakanje. Istina je da ce i to samo od sebe proci, samo budi strpljiva, i ne kaznjavaj sibom, nego stavi dijete u TIME OUT 1 minutu za broj godina. Ako ne zeli sjesti i mirovati, onda ju opet vrati na istu poziciju. Guglaj na webu pod terrible twos i pronaci ces dosta prijedloga za disciplinu. Svakako ju ne moras voditi kod psihologa ili psihijatra, ta ona nije mentalno bolesna ili nenormalna, i daj molim te reci koje ce 2-godisnje dijete odgovarati smisleno na pitanja koja joj postavi savrsena nepoznata osoba? Izdrzi, i to ce proci... to su samo cari ranog djetinjstva.

(Odgovor članu mare i gogo)
Neposredna veza do poruke: 14
   RE: Poremećaj u ponašanju?
21.7.2010 0:08:49   
mirna
Ko Mr. Jeckyl and Dr. Hyde.


tako ja i mojeg zovem... u biti se sada ovo dosta smirilo...ima 4,5 godine i sve je bolji...

moj nije vristao, ali mi je stalno pobegnuo...svugdje smo trcali za njim i gubili zivce...user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: Poremećaj u ponašanju?
21.7.2010 0:34:30   
tiha
ira ja mislim da to ponasanje nije bas zabrinjavajuce ali odi kod pedijatra on ce ti objasniti teakve faze! moja frendica ima malu jako je pametna pedica kaze cak i prepametna z asvoju dob i od druge godine stalno ima nekakve faze neznam kako bi se izrazila ali zbilja lude faze
-6 mj je plakala svakodnevno jer je mislila da je progutala biciklu a zapravo je pala s nje!
- 3 mjeseca je plakala jer su joj ruke prljave
-2-3 mjeseca je mahala brzo rukom i vikala mama vidi sta ja znam a imala je 5 godina( netko kad to gleda sastrane rekao bi da djete ima neki poremecaj ali ona je pocela primjecivati nesto sto do sada nikada nije)
-nekih 4 mjeseca joj je kao rezala noktice svaki dan jer je imala mrave i bube ispod njih
- a da nepricam o tome koliko joj vec ona faza traje ej mama,mama,mama i nema joj sto za reci samo vice hmmmmmm ovaj hmmmm znas hmmmm...a ima 7 godina i tako nekakve faze traju dugo i nemaju ih sva djeca ustvari na nekoj djeci se to uopce ne primjecuje. pedica je rekla da mora s njom suradivati i da ju niposto ne ignorira nego da odgovara na njena pitanja i da joj udovoljava oko pranja ruku rezanju tih noktica takve su njene faze bile.

cak mislim da bi ti pomogla ona metoda sokiranja kad pocne vristst pocni i ti

vec sam pisala tu na forumu da je moja susjeda jednom prigodom isla u trgovinu sa malim imao je tada 3 godine i nije ga htjela nosit jer je puno stvari kupila i naravno da se mali na sred ulice bacio i poceo vristat. ona je uredno sve vrecice spustila na beton sjela pored njega i pocea vikat kao i on, mali se ful iznenadio zasutio,ustao i rekao mama idemo kuci!

moj prijedlog ti je cak ako se to ponavlja uvijek u isto vrijeme promjeniti ritual mozda ju to malo zbuni...ili odi malo ranije po nju u vrtic ili kasnije malo joj sve poremeti

sretno ti draga i odi kod pedijatra na razgovor nju nemoj voditi pa neka ti malo to sve objasni on ce ti dati najbolji savjet ali vjeruj mi tvoje djete je sasvim normalno djeteuser posted image

_____________________________

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 16
   RE: Poremećaj u ponašanju?
21.7.2010 9:11:11   
njanja
Ira...ja mislim da je s njom u svakom slučaju sve ok jer se snašla u vrtiću...da nešto ne štima, teta bi ti to rekla...sada postoji mogućnost da ona kada dođe iz vrtića traži pažju od vas ili da iz nje izlazi sve ono što je taj dan doživjela pa ona (nažalost) to manifestira na takav negativan način...Budući da ide u vrtić, ja bi prvo razgovarala sa vrtićkim psihologom, a nakon toga sa pedijatricom koja bi te, naravno ako treba, uputila dalje... Mislim da to predugo traje i da svakako nije ugodno za svih vas, da bi se to samo ignoriralo.... Molim te razgovaraj danas/sutra sa psihilogicom pa nam javi.... Pusa, drži se

_____________________________

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!


"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 17
   RE: Poremećaj u ponašanju?
21.7.2010 9:40:33   
Anoniman
Bok, Ira, drago mi je da te opet ovjde vidim! Čestitam na novom bebaču!

Čitajući tvoj post, sjetila sam se Pauline kad je krenula u vrtić. Neko vrijeme je bilo sve super, međutim, onda je počelo, baš isto tako kao i kod tebe, oko 16-17h, kad bi došla doma, čim je ušla u kuću, počela je urlati, bacati se po podu... čak je bilo i tako da se počela smijati i onda se to pretvorilo u histeričan plač i urlanje... i tako se bacala neko vrijeme! Isto kao n i ti, ni ja nisam znala što bih s njom.... bilo mi je užasno žao, jer sam jedva čekala da dođe doma, da se mogu s njom maziti, a ona tako... mislila sam da sam ja nešto krivo napravila... ali ne...
s vremenom sam shvatila da njoj treba ispušni ventil. U vrtiću mora biti dobra, fina, pristojna, jer ju je mama tako učila, a ima djece koja su prema njoj grozna. Ni dan-danas se ona ne zna adekvatno obraniti od onih koji ju gnjave. Možda je tu bilo i ono - u vrijeme spavanja n ije takav mir kakav bi bio doma, na što je ona bila navikla, pa se dijete ne odmori kako treba i bude nervozno. Tako bi ti ta seansa i završavala kod nje, ja sjela na kauč, ona legla kraj mene, dala bi mi nogice da joj mazim i ona bi lijepo zaspala.... kasnije kao da nije ništa bilo.
S vremenom se to sve samo od sebe povuklo, ali se ne sjećam koliko je trajalo....
tako da vjerujem da će i Ema s vremenom prestati s tim i naučiti vladati svojim osjećajima i taj stres (jer mislim da je vrtić tako maloj djeci stres) isprazniti na drugačiji način....

ljub djevojčici i maz bebi u bušiuser posted image

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 18
   RE: Poremećaj u ponašanju?
21.7.2010 12:02:36   
mare i gogo
potpuno se slažem sa mariachi mislim i ja da joj se možda nakupi svega i da onda pukne čak sam čitala nešto o tome da oni to ne mogu kntrolirati a da to rade kod kuće jer znaju da če ih mama i tata voljeti kakvi god oni bili .sjetila sam se da je i moja bila takva kad sam sa sinom išla na kontole kod bake super a kad dođe kući ja poludim isto takve scene sam imala a kad neidem nikud sve u redu

_____________________________

31.10.2008
02.05.2010god.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19
   RE: Poremećaj u ponašanju?
21.7.2010 12:24:54   
Anoniman
evo moje Kate, upravo sad... pošizila je jer sam ugasila crtić, bulji već sat vremena u to dok ja pospremam i kuham, rekoh, sad je dosta, idite malo van, kod tete, treba se proluftati i promijeniti sredinu.
I ona udri u plač. urlikanje, ide za mnom, tuče me... e onda sam ju malo potegnula za uho i rekla da se tako ne ponašaju lijepe i pristojne curice i ostavila ju... istulila se, došla k meni i sad sjedi u krilu, garant će zaspat.
al to kad divljaju je užasno naporno. baš trening živaca.
mame moraju bit jaaako strpljiva stvorenja!

(Odgovor članu mare i gogo)
  Neposredna veza do poruke: 20
   RE: Poremećaj u ponašanju?
21.7.2010 12:32:32   
mare i gogo
a karakter definitvno imajuuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

31.10.2008
02.05.2010god.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21
   RE: Poremećaj u ponašanju?
21.7.2010 12:34:59   
Zvonki
Ira_ možda sad ipak shvaćaš da nije tako strašno kako se čini? Meni se čini malo po tvojim rečenicama da možda imaš malo prevelika očekivanja? Bez ljutnje. Ona je ipak samo malo dijete koje još ne znam vladati sobom.

_____________________________

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!


(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 22
   RE: Poremećaj u ponašanju?
21.7.2010 13:56:26   
njanja
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Ira_ možda sad ipak shvaćaš da nije tako strašno kako se čini? Meni se čini malo po tvojim rečenicama da možda imaš malo prevelika očekivanja? Bez ljutnje. Ona je ipak samo malo dijete koje još ne znam vladati sobom.
 Ne slažem se....da meni jan vrišti 8 mj svaki dan u isto vrijeme i ja bi se zabrinula i razgovarala sa psihologom.... S njegovim tetama u vrtiću sam razgovarala i za manje važnije stvari....Nije normalno da to radi, ali mislim da nije ni nekli veliki problem, a jedini mjerodavan za to je dječji psiholog ili eventualno pedijatar (iako se on bavi bolestima, a ne ponašanjem)....  Ajmo se svi staviti u tu sitiaciju da dijete u 30 dana ne radi ovo što radi samo 2 ili 3 dana....To mora da je isrcpljujuće i za roditelje i za samo dijete, iako se Zvonki slažem da mala ne radi to namjerno, nego jednostavno na taj način ispoljava osjećaje...Ali psiholog bi trebao mamu i tatu i dijete usmjeriti na bolji način ispoljavanja osjećaja..... Npr da vam dijete hoda na prstima-gdje bi išli???? Kod ortopeda, jel tako??? Vjerojatno ne biste to ignorirali....E pa budući da Ema vrišti svaki danm-treba razgovarati sa psihologom, a ne ignorirati....Ako je bezazleno, nitko sretniji od Ire, a ako postoji problem, stručna osoba će ga znati riješiti.....

_____________________________

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!


"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 23
   RE: Poremećaj u ponašanju?
21.7.2010 16:19:05   
Ira_
Cure hvala Vam na utješnim riječima, ali nažalost nisam našla neku veliku utjehu u njima. Ja zaista ne očekujem od Eme nešto puno. Radost, tugu, čak i ispade ponekad očekujem, ali baš svaki dan?
Nemojte me krivo shvatiti, ali to već izluđuje. Njanja je upravu sve što je rekla, u principu dosta Vas misli da pretjerujem, i da možda očekujem od nje da je ozbiljno dijete koje skoro pa i čita i piše.
Frustrirajuće je to što vidiš da nešto ne štima, a ne znaš na koji način pomoći, ili u krajnjem slučaju smiriti je kada do toga dođe. Tete u vrtiću kažu da je to znala raditi ponekad do prije 6 mjeseci, i onda od tada ne. Nije tip djeteta koje se stisne u ćošak, pa kako joj bude. Strašno je prgave naravi, i izbori se za ono što hoće. Razmišljala sam da se možda dovoljno ne naspava, ali ona zaspi između 8 i 9 navečer, i spava bez buđenja do 6:15 kada je budim za jaslice. U jaslicam spava od 2-3 sata. Kada je kod kuće vikendom, nikada ispod 3 sata.
Ne čini mi se da joj je to malo sna, bar mislim!
01.08. počinje raditi njena pedijatrica, pa ću otići do nje, vidjeti što kaže!
U svakom slučaju veliko HVALA svima što mi sa svojim savjetima pokušavate pomoći!!!

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 24
   RE: Poremećaj u ponašanju?
21.7.2010 16:36:08   
njanja
ira, još samo 2 savijeta:
  • probaj ju kada počne urlati staviti spavati....
  • možda da uzmeš 1 dan GO pa da cijeli dan budeš s njom pa da vidiš da li će isto ponašanje početi u 16 h


_____________________________

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!


"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!