kanader

| 

Čovjek se na putu s posla sjeti da mu kćerkica ima rođendan i uđe u trgovinu s igračkama.    - Koliko Vam je ona Barbie u izlogu?    Prodavačica:    - Na koju Barbie mislite?   Barbie ide na kupanje je 19,95$,    Barbie ide na gala večeru je 29,95$,    Barbie na jahanju je 39,95$,    Barbie ide na fitness 49,95$,   Barbie ide na vožnju autom 59,95$,   Razvedena Barbie 395,95$.    - A zbog čega je razvedena Barbie toliko skuplja?    - Jer uz nju ide Kenov auto, Kenova kuća, Kenov pas,    Kenova mačka, Kenov namještaj i Kenova jahta.         ***********************************************      Uhvate divljaci Hrvata u džungli i ubace ga u kazan da skuhaju juhicu.   Pitaju ga ima li posljednju želju.   - "Nemam ja nikakvih želja, samo me nešto zanima."   - "Šta?"   - "Imate li vi SDP , HDZ ovdje?"   - "Nemamo!"   - "Imate li HDSSB, HNS, SDS?" - "Nemamo!"   - "Imate li HSS?"   - "Nemamo!"   - "Imate li HZZO, HZMO, 21 županiju,   555 općina i gradova, 30 ministarstava,   INU i MOL , 25% PDV ?" - "Nemamo!"   - Imate li Keruma ili Bandića?   - "Nemamo!"   - "Pa od čega ste podivljali, mamu vam vašu???"   __________________    

|