|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Philips sonicare cetkica za zube
13.6.2008 13:09:07   
cokolada
da li netko mozda ima ovu cetkicu za zube?
Zubarka mi je preporucila da je kupim, radi na bazi ultrazvuka, skida plak bakterije i ostalo a pogodna je prvenstveno za ljude ko ima problema sa upalom desni, a ja imam i cesto zbog toga posjecujem stomatologa.
To je nesto najnovije, gdje je ima za kupiti? Ona mi je moze nabaviti, kosta 1100 KN, pa me zanima da li se moze gdje povoljnije nabaviti.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Philips sonicare cetkica za zube
13.6.2008 13:16:04   
evanda
Mislim da i Oral B ima sličnu verziju sonične četkice, košta oko 100 E....ja sam imala puuuuuno  problema s desnima nakon loma čeljusti i puno mostova u ustima, onda sam kupila običnu električnu četkicu Oral B, Gengigel i puno konca za čišćenje i nakon samo 2 tjedna četkanja i mazanja Gengigelom nemam više čak ni krvarenja dok perem zube ( a to traje već preko godinu dana)....sretno ti user posted image

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!