|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Jesam li trudna?
5.2.2009 13:08:30   
biba13
Pozdrav svima! Neznam gotovo ništa o zatrudnjivanju, u braku sam šest mjeseci i ja se potajno nadam bebici, mada moj suprug ne želi biti još tatica, i sve radi da nam ne uspije. Razgovaramo o tome, ali on se uglavnom složi sa svim što ja kažem, ali i dalje odgađa trudnoću , ima vremena njegov je odgovor. Ponekad se pitam jesam li ja opsjednuta trudnočom ??? Materijalno nam ništ ne fali, on ima dobar posao i ja radim povremeno i studiram, imamo vlastitu kuću u kojoj živimo sami, ja mislim da bi nam to bilo dovoljno za još jednog malenog člana.Prije dva tjedna imala sam strašne bolove u trbuhu, mučninu, povračanje, mirisi me ubijali, žgaravicu itd. Doktorica mi je preporučila ginekologa jer su mi svi nalazi bili u redu. Napravila sam test za trudnoću i bio je negativan. Ginekolog mi je rekao da mi možda zbog rane trudnoće test to još ne može pokazati, ali kako je on rekao janišt ne vidim(ultrazvuk). Pila sam antibiotike za upalu mokračnog mjehura. Menga mi je prošli i ovaj mjesec kasnila po tjedan dana ali sam ju svejedno dobila, malo je bila drugačija od prijašnjih svijetlija, obično imam obilna krvarenja, ali nisam slabokrvna. Mučnine su se smanjile, ali sam još osjetljiva na mirise i dojke su mi ostale natečene što mi je obično brzo nakon menge nestalo. Pojavio mi se obilni iscjedak koji je je svijetle boje. Iskreno neznam što da radim, a bojim se daljnim pretragama kod doktorice koja tvrdi da imam vjerojatno čir na želucu. Hvala vam unaprijed na odgovorima !!!!

< Poruku je uredio tikica_69 -- 5.2.2009 13:10:11 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Jesam li trudna?
5.2.2009 13:13:03   
tikica_69
Provjeri sutra ujutro s prvim urinom (test) a ako je pozitivan odi ginicu. A muza nemoj forsirati jer dijete mora biti zeljeno s obje strane (govorim iz vlastitog iskustva koje nije dobro zavrsilo). Bude i njemu doslo, samo polako...
SRETNO! user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu biba13)
Neposredna veza do poruke: 2
5.2.2009 13:13:36   
sanjalica
biba13 ne znam ti odgovoriti..
ali želim ti dobrodošlicu na forum... i naravno .. da je ipak bebica u pitanju ako ju želiš user posted image

Ja nisam luzer, ne, naprotiv
Meni je osmijeh light motiv...
P 2001
M 2003
K 2009

(Odgovor članu biba13)
Neposredna veza do poruke: 3
5.2.2009 13:17:32   
mlada mama
meni je tek treci test bio pozitivan i moj savjet ti je da sutra ponovno napravis test

(Odgovor članu sanjalica)
Neposredna veza do poruke: 4
5.2.2009 13:21:54   
ivanaa
nek ti krv uzme krv prva pokaze

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 5
5.2.2009 13:55:03   
Ruža
Dobro nam došla.user posted image  Napravi opet test pa ćeš biti sigurna što je u pitanju. Sretno!user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 6
5.2.2009 13:58:48   
Viky
ja sam zatrudnjela tek u drugom dijelu ciklusa,tak da i ja preporučam test

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 7
5.2.2009 14:54:45   
ninolina
Kupi još jedan testić pa češ najbolje znati. Ja ti želim bebu koju si ti toliko priželjkuješ. Samo mirno i javi nam se. A muž... brzo bi on popustio vjerujem kad bi vidio to malo čudo. Držim fige da je sve ok

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 8
5.2.2009 16:15:28   
kitty
iz krvi se najprije vidi tako da ti je moj savjet da prvo to napravis...
a simptomi su tuuser posted image

sretno i dobro nam doslauser posted image

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 9
5.2.2009 20:47:08   
njanja

IZVORNA PORUKA: tikica_69

A muza nemoj forsirati jer dijete mora biti zeljeno s obje strane (govorim iz vlastitog iskustva koje nije dobro zavrsilo). Bude i njemu doslo, samo polako...
SRETNO! user posted image

U potpunosti se slažem.... i potpisujem

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 10
6.2.2009 19:42:44   
Ellenora
SRETNO!!!

"...I bice da zivot pise price
da mi je ko reka
ja mu ne bi virova
da bices sve sto tribam

Cuvan te jubavi mala
cujem dok dises i kad nisi tu..."

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 11
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 22:56:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Ellenora)
  Neposredna veza do poruke: 12
18.4.2009 15:48:28   
anaxx
cure,

više se ne sjećam početaka svoje prve trudnoče, pa bi pitala cure koje su ''friške'' kad počnu ona probadanja u donjem dijelu trbuha, odmah nakon ovulacije ili kasnije ili ....
mmi ja smo za uskrs bili malo vrckavi i nismo pazili nego do kraja, a baš su mi počinjali plodni dani (nebi bolje gađali ni da smo planirali) i evo čitav tjedan me nešto boli dolje, a inače stvarno vještica dolazi točno svakih 28 dana i nemam nikakvih problema s PMS-om i čak mi je i malo mučno ponekad...

ne znam jel to u mojoj glavi (jer stalno mi se to mota po glavi) ili smo stvarno nešto ili bolje nekog napravili !?

vaše mišljenje i iskustva?

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 13
18.4.2009 15:52:40   
tikica_69
Ja osim kasnjenja menstruacije u obje trudnoce nisam imala bas ni jedan simptom do negdje 8. tjedna. Onda su me pocele boljeti cice i peci bradavice i to je bio jedini simptom. Kad je to nakon 2-3 tjedna prestalo, da nisam imala trbuh i kasnije ritanja, ne bi ni znala da sam bila trudna.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 14
18.4.2009 16:01:05   
anaxx
ma nama je za prvu bebu trebalo više odgodinu dana da se ''uhvati'' i znam da me je i tada nešto sitno probadalo jer se sjećam da me je bilo strah da ne izgubim bebu, ali se ne sječam da li odmah ili kasnije

i sad me zanima (stalno mi je na pameti) jel moguče da nam se od prve uhvatilo!!!  (mislim znam da je mogučeuser posted image , ali obzirom na prvi put.....)

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 15
18.4.2009 16:07:54   
pepeljuga
moguce,moguce, mene drugi put pozitivno iznenadilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jos uvik mozes vjezbatuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 16
18.4.2009 16:10:42   
Indy
Mene je isto probadalo,i imala sam mučnine. Ali to je sve počelo kad sam bila već mjesec dana trudna.
neznam, sve je moguće.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 17
18.4.2009 16:16:31   
anaxx
user posted image user posted image
vježbam, pepeljuga, vježbam, al nije lako!!!!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 18
18.4.2009 16:19:57   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: anaxx

user posted image user posted image
vježbam, pepeljuga, vježbam, al nije lako!!!!

i ja se nedam,ima dana kad nemem volje ali ipak bar 15 min.....
samo napriduser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 19
28.4.2009 10:30:07   
anaxx
cure moje, jućer mi je bio 28 dan ciklusa (inače mi menga dolazi točno ko sat), jutros sam već napravila testić i bio je negativan - možda je prerano ili....
dosta sam prehlađena i kašljem pa je možda i to razlog kašnjenja menge, ali sve ostalo me također puca: smetaju mi neki mirisi, na wc-u sam svakih 20 minuta, i neka mučnina me zna uhvatiti....????????

ostaje mi da čekam...... samo sam htjela to s vama podijeliti.....

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 20
28.4.2009 10:35:14   
ninolina
Ja ti želim da jesi, malo još pričekaj, trebala si juče dobiti?

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 21
28.4.2009 10:38:14   
anaxx
da, obični mogu sat po njoj namjestit...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 22
28.4.2009 10:38:49   
pikachu
Držim fige, anaxx...user posted image  Meni su se prvi simptomi pojavili negdje 7-10 dana prije nego što bi mi inače bila menstruacija (samo sam ja mislila da sam u klasičnom PMS-u)... Ako ti ovo pomaže user posted image ...

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 23
28.4.2009 10:40:00   
ninolina
pričekaj 2-3 dana pa ponovi test ili izvadi krv iako sam ja prije za test, nekako mi je lakše, ali držim user posted image user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 24
28.4.2009 11:37:11   
Kika83
Anaxx držim fige user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nedostatak volje za sexom
natalijax

Mislite li da je nedostatak volje za sexom bolest to jest nedostatak hormona i da je potrebno se obratiti doktoru

Da (44%)

Ne (56%)

Broj svih glasova: 108

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!