|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesam li trudna?
23.6.2009 15:50:17   
dalli
bas vam hvala na podrsciuser posted image . vec 6 mjeseci pokusavam i NISTA! inace SVE JE U REDU (sto bi rekli) ali...

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 101
23.6.2009 16:08:12   
ket
ma samo se ne sekiraj imat ćešti zdrave user posted image

(Odgovor članu dalli)
Neposredna veza do poruke: 102
23.6.2009 16:18:11   
dalli
Ne mogu da pronadjem na forumu, da li je neko imao vrtoglavicu dok je ispijao utrogestan.

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 103
23.6.2009 19:17:58   
ima nas još
piše na uputstvu da je to nuspojava, ali samo ako ih uzimaš na usta..pospanost i vrtoglavica...

(Odgovor članu dalli)
Neposredna veza do poruke: 104
23.6.2009 19:18:58   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: ima nas još

piše na uputstvu da je to nuspojava, ali samo ako ih uzimaš na usta..pospanost i vrtoglavica...
 A da ne bi...ja ih uzimam vaginalno i nakon pola sata se izvnem ko hrust u krevetu i spavam po 2 sata user posted image A kad ih pijem, recimo na poslu, kao zdrogirana sam....vrti mi se i nesvjestica me lovi user posted image

< Poruku je uredio tikica_69 -- 23.6.2009 19:19:26 >

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ima nas još)
Neposredna veza do poruke: 105
23.6.2009 19:22:13   
dalli
ali mi je rekla doktorka da ih pijem. danas sam bas imala vrtoglavicu, samo sto mi oci nisu ispale, atek drugi dan ih koristim.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 106
23.6.2009 19:22:59   
tikica_69
I tako ce ti biti svaki dan user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu dalli)
Neposredna veza do poruke: 107
23.6.2009 19:25:12   
dalli
nece valjda. je li neko imao iskustvo slicno mom...

Neposredna veza do poruke: 108
23.6.2009 19:27:08   
tikica_69
Pa upravo ga dijelimo sa tobom. To je klasicna nuspojava Utrogestana, pogotovo ako ga pijes. Vrtoglavica, pospanost, nesvjestica. I tako je dok ga pijes, ne naviknes se na to. Nije to droga.Evo ja sam trenutno na Utrogestanu, danas sam na poslu pa sam ga popila (doma ga stavljam vaginalno) i odmah vrtuljaaaaaaakkkk  user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu dalli)
Neposredna veza do poruke: 109
23.6.2009 19:27:54   
dalli
vec sest mjeseci pokusavam user posted image , ali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . ovaj mjesec sam pila klomifen, pet dana po jednu i svaka dva dana biola na pracenju UZ. imala sam dosta folikula, da bi mi dva zadnja pukla najvj. u subotu, tako da mi nije dala Pregnyl 5000 a namjeravala je. od juce pijem utrogestan pa sve do 5 jula, a 7. jula je (ne)ocekujem.

(Odgovor članu dalli)
Neposredna veza do poruke: 110
23.6.2009 19:28:46   
tikica_69
A evo, tu imas i temu samo o Utrogestanu, pa mozes tamo nastaviti jer ovdje smo otisle OT....  http://www.ringeraja.hr/forum/Utrogestan_100%25%25%25/m_234546/tm.htm 

U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 111
23.6.2009 19:31:48   
dalli
nesto slabo pisu o njemu. samo o njegovoj nabavci

Neposredna veza do poruke: 112
23.6.2009 19:32:10   
ima nas još
ja se već poradovala da je pospanost rani simptom trudnoće..user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 113
23.6.2009 19:33:27   
dalli
a tek vrtoglavica i mala mucnina user posted image

Neposredna veza do poruke: 114
23.6.2009 22:14:20   
uspavana
IZVORNA PORUKA: dalli

bas vam hvala na podrsciuser posted image . vec 6 mjeseci pokusavam i NISTA! inace SVE JE U REDU (sto bi rekli) ali...

evo još nekog u istoj situaciji...
draga dalli, dobro nam došla na raju!! user posted image
nadam se da ćemo i ti i ja brzo preći iz trudilica, u cure koje će ugledati plus!!user posted image

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu dalli)
Neposredna veza do poruke: 115
24.6.2009 0:57:21   
duks84
bok cure!
evo ja već drugi mjesec pokušavam tj. mm i ja pokušavamo....trebala bi dobiti negdje sljedeći pon ili utorak (29 ili 30.06)...rekal sam da se  neću opterečivat ali nije lako to izbacit iz glave....
držim palčeve i navijam za sve trudilice ovdjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 116
24.6.2009 1:03:16   
Candy
Duks84,sretno user posted image !

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu duks84)
Neposredna veza do poruke: 117
24.6.2009 11:33:15   
dalli
za sve nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 118
24.6.2009 13:49:52   
ima nas još
meni je "TEK" sedmi dan od AIH, stalno mi se spava, jutros mi je izbio prištić xxl veličine na sredini obraza (nisam ga imala od pubertetauser posted image ), ten mi je katastrofa, i da ne stavljam te j. Utriće već bi se radovala da sam trudna...user posted image ...a još mi je cijelih 7 dana čekanja do testa, danas ću se prestati nadati, jer u protivnom bi mogla imati popizditis za 7 dana....user posted image

(Odgovor članu dalli)
Neposredna veza do poruke: 119
24.6.2009 13:56:22   
m600
držim ti figeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nadamo se svi s tobomuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 120
24.6.2009 13:59:39   
Kika83
IZVORNA PORUKA: ima nas još

meni je "TEK" sedmi dan od AIH, stalno mi se spava, jutros mi je izbio prištić xxl veličine na sredini obraza (nisam ga imala od pubertetauser posted image ), ten mi je katastrofa, i da ne stavljam te j. Utriće već bi se radovala da sam trudna...user posted image ...a još mi je cijelih 7 dana čekanja do testa, danas ću se prestati nadati, jer u protivnom bi mogla imati popizditis za 7 dana....user posted image

Brzo će to proći, pa to je samo 7danauser posted image user posted image
Držim ti fige da se pojavi veeeeeeeliki + na testićuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 121
24.6.2009 14:02:59   
anaxx
i ja nam svima držim fige!!

user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 122
24.6.2009 15:34:22   
dalli
ako ima namjeru moja user posted image trba da dodje 7 jula, a sada mi se mota po glavi test za user posted image . malo sam pretjerala, je li?user posted image

< Poruku je uredio dalli -- 24.6.2009 15:37:21 >

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 123
24.6.2009 15:39:21   
dominik
malo da user posted image ali zelim vam svima plusice ko kuca velike

< Poruku je uredio dominik -- 24.6.2009 15:40:00 >

(Odgovor članu dalli)
Neposredna veza do poruke: 124
12.1.2010 20:13:46   
Maj1983

hello...

Drago mi je ja sam Maja....mama 4-godišnje curke...i sada vec dulje radimo na braci ili seki....
Vec sam drugi mjesec na Dabrostonima....popila sam zadnji u nedjelju i sada cekam hoce doci ili nece *crvena vještica* ali prosli put mi je dosla odmah nakon jedan dan...kako sam popila Dabroston...a sada je vec drugi dan prosao i ništa....
Cice me ubijaju....mislim da su malo nabrekle (inace pred mengu mi nije taj obicaj) onda imam lagane bolove u trbuhu....žgaravicu....ponekad....češće idem na wc...
Jel su to mozda znakovi trudnoce? user posted image Čitala sam i svega ima pomalo....a opet moze biti i pred mengu....neznam....
Sta vi mislite?

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ime za dečka?
Jelena987

Moj muž i ja se nemožemo dogovrit oko imena za našeg malog anđela? Molim pomoć :)

Dominik (17%)

Patrik (11%)

Matej (21%)

Jakov (18%)

Marin (14%)

Antonio (19%)

Broj svih glasova: 196

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!