Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 4.8.2011 22:52:46
|
|
|
|
cuba
|
Koristili smo je za R možda nekoliko mjeseci ali nije imalo nikakvog efekta, jedino što je prestao sliniti kad bi mu zubić izbijao. Nosila sam mu je preko dana (i za dnevno spavanje) ali navečer prije kupanja i spavanja bi mu je skinula.
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 13.9.2011 15:20:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Moj bebač već par dana muku mućči s desnima, ima proljev, slini, trlja si to, stavlja šakicu u usta, plače od boli, ne spava i mislim da su to zubići. Čak mu je sve bijelo- gore jedinica i dvojka. Danas sam kupila jantarnu ogrlicu i vidit ću kako djeluje.Mada mislim kako je prerano, tek su mu 3 mj.. Vidim da se pati i žao mi ga je.
|
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 13.9.2011 21:23:24
|
|
|
|
inesica
|
Zasto bi bilo prerano? Neka djeca vec s 2 mjeseca imaju zubice, ili se cak rode s njima. Ja sam svom kupila kad je imao 3 mj. jer je imao strasnih problema s nicanjem zubica.
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 13.9.2011 22:11:13
|
|
|
|
cuba
|
Ako su sve naznake da će zubić uskoro niknuti onda nikako nije rano za jantarnu ogrlicu.
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 13.9.2011 23:12:33
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cuba Ako su sve naznake da će zubić uskoro niknuti onda nikako nije rano za jantarnu ogrlicu. Ja sam R bila stavila sa nekih 3 miseca i ako mu je prvi zubic izasao tek sa 10 miseci
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 14.9.2011 12:21:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobila sam danas preporuku od pedijatrice da kupim Bukoterm..ako netko ima iskustva, molim da mi ih napiše..tnx
|
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 19.9.2011 14:28:43
|
|
|
|
sretnabeba4
|
a od koje starosti djeteta smijemo stavljat tu ogrlicu??? Mom J sline cure već dva mjeseca ,nedugo na kontroli pedica rekla da mu se zuberine još nisu zaoblile i da nema naznaka za zubiće, ali tako slini da mu moram majčicu presvlačiti triput dnevo. slinček ne pomaže jer ga užasno nervira i stalno ga vuče dolje sa sebe :) P.S. dal se smije nositi rabljena jantarna ogrlica ili isključivo nova!!!???
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 19.9.2011 15:23:02
|
|
|
|
pepeljuga
|
Neki govore nova,neki da moze i rabljena. Ja sam R bila stavila od T i nakon nekog vrimena je pukla pa sam mu kupila novu.
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 19.9.2011 16:11:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Moj mali ju ima i piše da je od 3.mj namjenjena bebama...
|
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 19.9.2011 21:40:04
|
|
|
|
stars777
|
moja Lana je nosi i po danu i po noći,nama je pomogla kod slinjenja ali nikako da nam izađe zubić.
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 27.9.2011 23:18:55
|
|
|
|
Teabu
|
Moj mali ima 2 mjeseca i gura šake u usta ko da ga boli... na mojoj jantarnoj ogrlici piše da se može stavljat bebama od 1 mjesec nagore. a pošto sam ja dobila prvi zubić sa 2 mmjeseca ne bi me čudilo da i on dobije ranije. ja mu je držim i po danu i po noći
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 27.9.2011 23:47:29
|
|
|
|
maryann01
|
i Andrej ju ima i po danu i po noći zapravo ju nikad ne skidamo osim kad ju ispirem,primjetila sam da ne slini toliko jako
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 28.9.2011 12:25:00
|
|
|
|
Teabu
|
izbio nam prvi zubić!!! očito je nama jantar pomogao jer nismo ni osjetili da raste zubić dok jutros nisam vidjela
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 11.10.2011 18:16:45
|
|
|
|
Kikovica
|
Ja sam stavila ogrlicu svom N sa 3 mjeseca, na nagovor frendice...zavrsili u bolnici i rekla nam doktorica: mamaaa molim vas skinite to sa djeteta, jedno nam se skoro ugusilo bla bla i ja da se ne zamjerim skinem. Iza toga nisam vracala ali ne zbog njih nego jer sam potpuno zaboravila na nju. I tako vrijeme proslo a moj maleni ocajan zbog zubica, trlja desni s cim god stigne, dere se ima temperaturu itd. Slucajno sam vadila sve iz torbe i nadjem ju i kazem ok, ne moze mozda pomoci ali ne moze ni odmoci i stavim mu oko vrata. Iza toga dijete se vise nikad nije deralo zbog zubica, evo nicu 6-ti a mi ni ne znamo za njih . Spasilo me! E da, i nikad ju ne skidamo...s tim da nam je par kuglica otpalo ali kako svaka ima cvoric sprijeda i straga nista se nije dogodilo.
|
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 11.10.2011 20:54:11
|
|
|
|
inesica
|
Ne znam kako je moguce da se tako malo dijete ugusi od tako kratke oglice?!? baba jedna! Problem moze nastati samo ako se igra s drugom djecom, pa ga netko potegne...
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 11.10.2011 21:07:35
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: inesica Ne znam kako je moguce da se tako malo dijete ugusi od tako kratke oglice?!? baba jedna! Problem moze nastati samo ako se igra s drugom djecom, pa ga netko potegne... sad ove nove su na magnet..pa i ako potegne,odma se skine.... tak da.... mi sad kupili KE trecu po redu.....
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 11.10.2011 23:31:20
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: inesica Ne znam kako je moguce da se tako malo dijete ugusi od tako kratke oglice?!? baba jedna! Problem moze nastati samo ako se igra s drugom djecom, pa ga netko potegne... ja upravo zbog straha da se ne ugusi svojoj D nikada nisam stavila jantar ogrlicu
|
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 11.10.2011 23:32:14
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: inesica Ne znam kako je moguce da se tako malo dijete ugusi od tako kratke oglice?!? baba jedna! Problem moze nastati samo ako se igra s drugom djecom, pa ga netko potegne... sad ove nove su na magnet..pa i ako potegne,odma se skine.... tak da.... mi sad kupili KE trecu po redu..... eh ovo je vec nesto
|
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 11.10.2011 23:43:11
|
|
|
|
Suzn
|
Naš limač prvih mjesec dana nije ni skuzio ogrlicu. Stavili smo ju sa 6 mj. iako je već imao 2 zuba, al gornji su ga počeli mučit. Donja dva nismo ni skužili da su nikli A sad ju je skuzio i ne povlači ju nego trpa u usta i cucla Ne skidamo ju... Ali šta pomaže je gel Dentinox. Ima ga u DM-u mislim, mala tubica. Fini okus kamilice, i udrveni desne... MOj ćim vidi da dolazim sa ispruženim prstom otvara usta.
|
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 12.10.2011 9:26:00
|
|
|
|
marijola
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: inesica Ne znam kako je moguce da se tako malo dijete ugusi od tako kratke oglice?!? baba jedna! Problem moze nastati samo ako se igra s drugom djecom, pa ga netko potegne... sad ove nove su na magnet..pa i ako potegne,odma se skine.... tak da.... mi sad kupili KE trecu po redu..... daj molim te di ste nabavili tu sa magnetom?
|
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 12.10.2011 16:28:23
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: marijola IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: inesica Ne znam kako je moguce da se tako malo dijete ugusi od tako kratke oglice?!? baba jedna! Problem moze nastati samo ako se igra s drugom djecom, pa ga netko potegne... sad ove nove su na magnet..pa i ako potegne,odma se skine.... tak da.... mi sad kupili KE trecu po redu..... daj molim te di ste nabavili tu sa magnetom? u zagrebu,dubravi....u jednoj ljekarni.....
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 4.11.2011 16:15:06
|
|
|
|
Hubertica
|
Mi imamo jantar ogrlicu, nabavili je preko weba jantar nakit ili tako nedto, s njom smo dobili i uputstva o koristenju. Npr. Za svakog treba nova ogrlica, treba je oprat prije koristenja u blagoj sapunivi i toploj vodi, napuniti je na suncu - 1h i spremna je za koristenje. Barem jednom mjesecno je stavit pod toplu vodu kako bi se ocistila od bolest i ponoviti postupak punjenja na suncu- kaze da je tako najucinkovitija. Eto moj mali je jucer vristao od boli ( iako negodovanje vec duze vrijeme traje)a ja zanoravila da sam kupila ogrlicu, danas sam mu je stavila i nema vristanja, nervozr, hotovo nista. Ko da je netko rukom odnio bol
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 4.11.2011 22:29:50
|
|
|
|
Bebač i ja
|
ja sam još uvijek superskeptična...
|
|