|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Formula 1
3.11.2008 12:13:52   
Florijan Jakov
Hm, nije ženska, a još manje dječja tema, ali ako smo mogli svojevremeno pričati o nogometu, valjda možemo malo i o formuli.
Inače sam strastveni ljubitelj formule i svaku utrku pomno pratim (dok ne zaspim user posted image ). Kako je jučer bila zadnja utrka, a i bilo je napetosti oko prvaka, posvetila sam posebno vrijeme formuli.
Na kraju sam bila žalosna, jer sam navijala za Massu, iako zbog "sumnjivog" kraja ne znam je li ovo stvarno kraj ove sezone.
Od vozača najviše preferiram Kimia...čak mi stoji na zaslonu kompa user posted image .
Pratite li vi formulu...za koga navijate??

FJ JE FRAJER
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Formula 1
3.11.2008 12:20:49   
Puli
FJ nisam  ljubitelj formule ni ja a ni mm

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 2
3.11.2008 12:21:48   
Anoniman
mm je fan ja škicnem dok on gleda. nadasve mi je smiješno prezime Trulli i svaki put se zezamo na tu temu.

(Odgovor članu Florijan Jakov)
  Neposredna veza do poruke: 3
3.11.2008 15:24:51   
tiha
mm zna nekad pogle3dat ali meni je to dosadno.....

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4
3.11.2008 15:26:42   
mlada mama
iskreno u nasoj se kuci ne prati niti jedan sport hvala Bogu pa ne volimo ni ja ni moj mmuser posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 5
3.11.2008 15:26:55   
BUMBIKA
MM voli i gleda ju,a ja baš nisam neki ljubitelj...

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 6
3.11.2008 18:05:22   
koka
user posted image user posted image ne mogu vjerovat da i o tome se priča user posted image ..e ja isto pratim i moram reći da sam jako zadovoljna ishodom.Naime žao mi je Masse al ja sam anti ferarri user posted image ....tako da jučer sam skakala po kući od veselja user posted image user posted image user posted image .Jako sam pratila Sennu, onda mi je Kimi bio ok( al ne više toliko), pa prošle godine Alonso, a sad su mi je  Hamilton ok...pratim m puno manje, al evo uvijek kad pogledam bude super user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 7
3.11.2008 19:30:17   
astrid
ja sam prije pratila puno vise, gledala sam svaku utrku. ove godine bas i ne, ali jucer smo gledali i ja i mm i urlali smo po kuci zadnjih par krugova.....a sta rec...ja sam mu odmah rekla da mi je tu nesto sumnjivo, mislim bas zadnjih 700 metara glock misteriozno uspori user posted image user posted image user posted image .
ma to je sve zbog boljeg mu ugovora iduce godine...bar ja tako mislim. ali strasno mi je zao masse...jos sam i sama pod utjecajem hormona, pa kad sam mu vidila suze bas me taklo  user posted image user posted image .
jadnicak...nadam se da ce dogodine bit bolji user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 8
3.11.2008 20:57:13   
Candy
Ajme,koja tema...
Svaka čast user posted image !
Dakle,ovako...naš stan izgleda kao hram Formule 1...Časopisi,bolidi,dvd-i,razni posteri s utrka...
Redovito pratimo sve utrke,i ja i dragi smo veliki fanovi...I,posjećujemo ih ako je to moguće...
Jučer smo naravno isto tako pomno pratili utrku i na kraju bili tužni user posted image ...
Veliki smo fanovi Renaulta (F 1 ) i Alonsa,ali jučer nismo njega toliko pratili koliko nam je bilo bitno da Massa osvoji naslov...I,taman kad smo se počeli veseliti,radost je brzo splasnula...
Razočarenje...
I bez obzira na Glockove današnje izjave,mislimo da je to bilo namjerno što je učinio...
Ne volimo Hamiltona i jako smo navijali za Massu...I Ferrari,naravno....
Sve u svemu,drago mi je da ste otvorile ovu temu user posted image ...

(Odgovor članu astrid)
Neposredna veza do poruke: 9
3.11.2008 20:59:32   
mirna
IZVORNA PORUKA: Puli

FJ nisam  ljubitelj formule ni ja a ni mm

user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 10
4.11.2008 8:13:07   
Florijan Jakov
IZVORNA PORUKA: astrid
a sta rec...ja sam mu odmah rekla da mi je tu nesto sumnjivo, mislim bas zadnjih 700 metara glock misteriozno uspori user posted image user posted image user posted image .

navodno se isto dogodilo i Trulliu jer su jedini ostali na gumama za suho i znatno su sporije odvezli zadnji krug...no što je tu je, sad sam u isčekivanju nove sezone, koja će sudeći po nekoliko posljednjih utrka imati više predentenata na tron (Alonso, Kimi, Massa, Hamilton)

a sad sam u potrazi za nekim simulatorom koji dočarava ugođaj u formuli (adrenalin, sjedenje skoro na asfaltu, brzina) da se malo "provozam"..to mi je ono želja koju jednostavno moram ostvariti user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu astrid)
Neposredna veza do poruke: 11
4.11.2008 9:58:55   
božica
FJ nisam  ljubitelj formule

< Poruku je uredio božica -- 4.11.2008 9:59:27 >

idem micat rit...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!