ninolina
|
Ne slažem se s tobom Mariachi bez uvrede..ja sam bila pod urokom i mama je potražila pomoć jer je bila očajna..Svaka majka u očaju ne bira sredstva ni načine da pomogne svome djetetu..Učinila je što joj je čovjek rekao(a zanimljivo je da je mama samo ondje došla)ništa mu nije rekla,sve je sam pogodio,tko,zašto i gdje da traži..Kad je to maknula sve je bilo u redu..I rekao joj je kako da se osveti tim ljudima ali moja mama to nije htjela ni čuti..rekla je da oni imaju malo dijete,a on joj je rekao:A zašto oni nisu mislili na vaše dijete?Mama je rekla:Nek im sudi Bog,ja na to nemam pravo..Pa ti dođe da se malo zamisliš..Nikad više nije nikome otišla od tada.. slično ko i kod mene. Sada kada imam djecu bojim se takvih stvari iako imam u kući zaštitu za obitelj ali... Tikice ako imaš priliku pregledaj stan da ti nije dala nešto najviše preko robe tvoje ili njegove ako je u kontaktu na taj način da vam opere, uzme ili daruje.