Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Birc reci i reci, pereci 11.11.2008 10:46:22
|
|
|
|
mirna
|
Možeš ti to, jedino si trebala napisati u naslovu birc jer inače cure ne kuže...Ja ću ti malo promijeniti naslov, ali navratiti mogu tek kad malog stvaim spavati...
|
|
|
|
RE: Birc reci i reci, pereci 11.11.2008 10:50:59
|
|
|
|
Puli
|
|
|
RE: Birc reci i reci, pereci 11.11.2008 10:51:24
|
|
|
|
Puli
|
|
|
RE: Birc reci i reci, pereci 11.11.2008 10:52:22
|
|
|
|
Puli
|
evo ninolina stavila sam tvoje fotke moraš svratiti u staru birtiju i pozvat cure u novu
|
|
RE: Birc reci i reci, pereci 11.11.2008 12:04:15
|
|
|
|
ninolina
|
Nekako mi je bed uletiti tamo sa spikom kad ste već sve dobro stoječe na ovom forumu. A slikice pokušavam staviti od jutra pa mi ne uspjeva baš. Hvala curice.
|
|
RE: Birc reci i reci, pereci 11.11.2008 12:23:05
|
|
|
|
Puli
|
evo kavice možda ju namirišeju
|
|
RE: Birc reci i reci, pereci 11.11.2008 12:24:01
|
|
|
|
božica
|
namirišala sam juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu auuuuuuuuuuuuuuu
|
|
RE: Birc reci i reci, pereci 11.11.2008 12:26:11
|
|
|
|
Puli
|
ninolina curke su neodlučne i imaju tehničkih problema pa ti dojdi k nama u staru birtiju pa kad se svi ponapijamo prelazimo u ovu jel može tako ne čujem dobro
|
|
RE: Birc reci i reci, pereci 11.11.2008 12:27:04
|
|
|
|
sanjalica
|
mmmm ... dobre kavice....
|
|
|
|
RE: Birc reci i reci, pereci 11.11.2008 16:49:04
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Evo i nas u novu birtiju , upravo završili sa rućkom . Ja odmah k vama da vidim što ima novog , Jan-Renato malo zezao sa jelom pa sam morala izmišljati sve i svašta da ga nahranim . Kako ste mi vi cure , kaoa je prošao vaš dan.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: Birc reci i reci, pereci 11.11.2008 16:59:23
|
|
|
|
ninolina
|
haj mamavlatkice. Joj moj dan aktivan od jutra. Dok spremim sve svoje u nove pobjede ja već luda al šta ćeš. To se zove radost i veselje. Ide tvoj bebolino u vrtić
|
|
RE: Birc reci i reci, pereci 11.11.2008 17:00:08
|
|
|
|
piggy
|
draga mi ti koliko sam skužila još uvijek ostajemo u starom bircu. pa samo tak da znaš.
|
|
RE: Birc reci i reci, pereci 11.11.2008 17:06:26
|
|
|
|
ninolina
|
ok piggy mi čemo malo na dvije strane
|
|
RE: Birc reci i reci, pereci 11.11.2008 17:11:02
|
|
|
|
Indy
|
Evo mene, nisam dosad bila ni u jednom bircu, pa da se priključim. Ja sam sada sva u isčekivanju, imam 6 dana do termina i trebam malo društva i potpore.
|
|
|
|
RE: Birc reci i reci, pereci 11.11.2008 17:12:52
|
|
|
|
ninolina
|
za tebe indy. Jel te fjaka. Brzo ćeš držati svoju bebicu. Želim ti brz i bezbolan porod
|
|
RE: Birc reci i reci, pereci 11.11.2008 17:26:15
|
|
|
|
piggy
|
evo Indy šaljem ti puno vesele vibre želim ti brz i bezbolan porod. čekamo sa tobom novog člana
|
|
RE: Birc reci i reci, pereci 11.11.2008 17:38:42
|
|
|
|
Dora04
|
Hej Indy meni je do termina 15 dana, gdje ćeš roditi?
|
|
|
|
RE: Birc reci i reci, pereci 11.11.2008 17:40:42
|
|
|
|
ninolina
|
Dora04 i tebi i bebolini sve najbolje.
|
|
RE: Birc reci i reci, pereci 11.11.2008 17:44:59
|
|
|
|
Dora04
|
Hvala ti Ninolina, nije mi teško biti trudna ali jedva se čekam upoznati sa našim novim članom obitelji.
|
|
|
|
RE: Birc reci i reci, pereci 11.11.2008 20:03:54
|
|
|
|
Indy
|
Hvala vam svima na mlijepim željama! Roditi ću u Osijeku. Malo me je prpa, ipak prvi mi je porod, no to neumanjuje moje veselje što ću napokon upoznati moju bebu, a i rješiti se ovog ooogromnog stomaka
|
|
|
|
RE: Birc reci i reci, pereci 12.11.2008 16:26:36
|
|
|
|
ninolina
|
Brzo će to curke. Držim vam fige da prođe brzo i bezbolno. .
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!