Munslow u 14:46
|
Odštampaj
|
| Stranica: [1] |
|
|||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
| Stranica: [1] |
-
-
Rad od kuće za mame
Autor: JelenaRel
Anketa
Ime za djecaka?
banana0207
Ime za djecaka?
Daniel (49%)

Ivan (51%)

Broj svih glasova: 94
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!
banana0207
Ime za djecaka?
Daniel (49%)
Ivan (51%)
Broj svih glasova: 94
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!
Odštampaj

nije da je sad tučem za sve i svašta..Tu i tamo je znala dobiti jer je stvarno pretjerala i ignorirala moju zabranu(istrčala na cestu ignorirajući moju zabranu)srećom nije bilo auta ali što da je?Objasnila joj na lijep način bez kazne i to je bilo to.Drugi put opet mi je to učinila,jedva sam je sustigla i to s kolicima..E sad je dobila malo po guzici i zapamtila je to,više mi nikad nije to radila.Svaka majka svoje dijete poznaje najbolje i postupa u skladu s tim.. Neki dan je namjerno gurnula bracu jer joj je srušio igračke,pao,razbio se i derao se pol sata..objasnila joj sto puta da je on mali,da ne zna da je to njeno,da ga ne udara..i napravila je to pred mojim očima..Naravno da je dobila po guzi..I ne sviđa mi se to ,ali pokušala sam razgovorom,ukidanjem privilegija i ništa..Nek mi se javi onaj tko nikada,ama nikada nije dijete malo udario..
onako za primjer..
.Puno puta riješimo stvar razgovorom,za sve dobro što napravi pohvalim ju,potičem ju na lijepu igru ali ipak se dogodi da pretjera pa viknem na nju ali ako nastavi s glupostima i dalje prkosi onda dobije po guzi pa bude mir.
Na žalost nekad samo to može riješiti bubice u glavi.
.možda i ja tako napravim,,tko zna možda upali katkada..
, samo sto sa lupanjem po guzi se suzdrzavam jer je on nas poceo gristi kad je seku dobio prije 3 tjedna od ljubomore, pa sad u biti radi kaj zeli sam da ne urla i ne kaznjava sve oko sebe.