Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Što ste dobili o mm_a za rođenje dijeteta? 3.12.2008 12:49:02
|
|
|
|
ZVRK
|
nažalost ništa
|
|
RE: Što ste dobili o mm_a za rođenje dijeteta? 3.12.2008 12:55:06
|
|
|
|
Dajana
|
Prije sam od MM za rođenje djeteta dobila narukvicu, sat, više se ne sjećam točno što.(grozno) a sad za zadnje dijete ništa osim prekrasnog buketa cvijeća, dobrodošlice s balonima i tortom. Pa i nije baš ništa.
|
|
|
|
RE: Što ste dobili o mm_a za rođenje dijeteta? 3.12.2008 12:58:41
|
|
|
|
FIONA
|
ooooo da!!!! Dočekao me sa krvavim očima i neispavan jer smo izašle dan ranije a on je feštao dan kasnije...kad se zbroji dočekao nas je sa velikim mamurlukom
|
|
RE: Što ste dobili o mm_a za rođenje dijeteta? 3.12.2008 13:02:52
|
|
|
|
Wukovarka
|
dobra ti ova Fiona... A sto cemo s njima....jadi napate se u cekanju
|
|
|
|
RE: Što ste dobili o mm_a za rođenje dijeteta? 3.12.2008 13:06:57
|
|
|
|
troubled
|
netko mu je gurnuo buket cvijeća u ruke kad smo izlazile...(rekao je kasnije i tko, ali ja sam zaboravila) nekoliko dana (1o-ak) nakon poroda su mu prijatelji postavili ovo isto pitanje...tada je otišao vani i donio prsten ...uz popratni komentar - možeš ga ti nositi dok mala ne naraste... lovely, zar ne
|
|
|
|
RE: Što ste dobili o mm_a za rođenje dijeteta? 3.12.2008 13:07:46
|
|
|
|
FIONA
|
MA DA JE ČEKAO!!! Ja rodila u utorak u četvrtak nas sprašili doma...jedva se stigao opiti!!! Prasac muški!!!
|
|
RE: Što ste dobili o mm_a za rođenje dijeteta? 3.12.2008 20:57:32
|
|
|
|
tonkica
|
Na žalost, ni ja nisam dobila ništa. Donio mi buket cvijeća koji nisam smjela imati u sobi, pa sam ga dala sestrama da ga one stave u svoju sobu.
|
|
RE: Što ste dobili o mm_a za rođenje dijeteta? 3.12.2008 21:14:42
|
|
|
|
dami
|
Mm me dočekao sa prekrasnim buketom ruža , suznim očima i velikim zagrljajem. Bilo je vrijeme gripe tako da smo se vidjeli tek onaj dan kad je došao po nas. Trenutak za pamćenje.
|
|
RE: Što ste dobili o mm_a za rođenje dijeteta? 4.12.2008 9:58:02
|
|
|
|
tina1602
|
dobila sam orhidejicu u kutiji.. i bonbonijeru koju nisam smjela jesti...
|
|
RE: Što ste dobili o mm_a za rođenje dijeteta? 4.12.2008 10:11:46
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
orhideje koje sam mu rekla da odnese doma, i dočekale me svježe i nakon 7 dana ... čestitku sa lijepim riječima koje je sam napisao... od zlata i materijalnoga ništa, ali to ionako nije bit rođenja djeteta (iako moja mama misli drugačije pa m ejoš dugo poslije pilala da kako mi nije poklonio ništa od zlata )
|
|
RE: Što ste dobili o mm_a za rođenje dijeteta? 4.12.2008 13:50:48
|
|
|
|
Anoniman
|
svaki put sam dobila buket cvijeća na izlasku iz rodilišta i to mi je bilo dovoljno, više ne bih ni očekivala, s obzirom na vrstu njegove maštovitosti. Ali je zato bio mjesec dana doma i pomagao mi i nije se naroljao nijednom, pa zar to nije vrednije od zlata i dragog kamenja!?
|
|
|
|
RE: Što ste dobili o mm_a za rođenje dijeteta? 4.12.2008 14:07:42
|
|
|
|
BruMa
|
Nisam dobila NIŠTA!I dan danas ga znam zeje zbog toga.Nisam niš očekivala,ali bar buket cvijeća da sam dobila,ali ni to.Pa di toga ima?
|
|
RE: Što ste dobili o mm_a za rođenje dijeteta? 4.12.2008 14:18:49
|
|
|
|
mališa
|
ja isto nisam dobila ništa,moj meni jako rijetko išta pokloni, ali kada kupi to je obično nešto koristimo oboje nadala sam se da ću bar dobiti buket i kada sam ga vidjela upitala sam se pa čemu li se ti nadaš? naplatiti ću mu to kad- tad s jednim dobrim poklonom koji ću si kupiti njegovom karticom
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2008 8:35:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!