|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   "zdrava prehrana u vtiću"
3.11.2008 9:10:52   
Florijan Jakov
Što vaša djeca jedu u vrtiću??
Npr. kod FJa ne jedu paštetu, jedu samo LGG jogurte (nikako obične), puno povrća i voća i to mi je ok i prihvatljivo. Međutim imam iskustva da u nekim (uglavnomprivatnim vrtićima) forsitaju soju, integralne proizvode i sl - nemam ništa protiv, ali ako želim da se moje djete tako hrani onda bi trebalo imati mogućnost izbora između "običnog" i "vegetarijanskog" menija.
Mislim svi smo mi u vrtiću jeli pašteru, hrenovke, meso, a danas to postaje ne prihvatljiva hrana??
Što mislite o tome??


_____________________________

FJ JE FRAJER
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: "zdrava prehrana u vtiću"
3.11.2008 9:15:39   
božica
šta mislim o tomeuser posted image
ja sam tip osobe koja želim djetetu pružiti da proba sve
a mislim da u njezinom vrtiču im to omogučuju..možda su kao u zadnjih godinu dana uveli "zdravu" prehranu..al kad pogledam meni ima svega...

a za hrenovke...Viki nisam u prvoj godini života dala ni jednu hrenovkuuser posted image ..jer kao nije zdrava bl bla bla..sve dok nisam u jaslicama vidla na meniu hrenovkuuser posted image e onda brate mili i ja počela djetetu hrenovke davati...pa ti znaj...,mislim da je šaroliko najzdravijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

idem micat rit...

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: "zdrava prehrana u vtiću"
3.11.2008 21:33:35   
PRINCEZINA MAMA
Pitanje u cijeloj priči je šta je to "zdrava hrana" user posted image  Hajde sve u svemu u našem vrtiču i nije tako loša situacija ... na meniu ima svega ! jedno vrijeme su pazili da je strogo petkom riba , ali u zadnje vrijeme i ne baš. Ipak cure slažem se da je što raznovrsnije to bolje user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: "zdrava prehrana u vtiću"
3.11.2008 21:47:05   
mirna
hrenovke: djed od MM je bio mesar.. svojoj djeci je zabranio jesti hrenovke, jer je bio upoznat s načinom proizvodnje i sastojcima.. Hrenovke i paštete: unutra je sve što se inače ne može prodati. osim toga su pune konzervansa i raznoraznih aditiva..

Ja jesam za zdravu prehranu, ali nisam neki ekstremist tipa sve punozrnato, ništa slatkiša i slično.. Ponekad jedemo paštetu jer ju mali voli ili hrenovke, ako smo u žurbi, ali jaaako, jaaaako rijetko.

Pozdravljam zdravu prehranu u vrtićima, jer djeca tamo jedu sve što drugi jedu i super mi je da doma ne trebam voditi brige o tome, da li je mali pojeo dovoljno voća ili povrća jer znam da ga je jeo u vrtiću.user posted image

(Odgovor članu PRINCEZINA MAMA)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: "zdrava prehrana u vtiću"
4.11.2008 12:25:40   
cokolada
Ja sam za raznoliku prehranu jer takva prehrana je "zdrava".
Ok mi je da su u vrticima poceli paziti na prehranu, ali nisam od onih da djetetu ponekad necu dati hrenovku ili pastetu ili nesto slicno, pa sto ce mu biti ako to ponekad pojede.
Pazim da jede raznoliko, vecinom kuhanu hrane, nepreradenu, puno voca i povrca i sl.
A sto se tice integralnih proizvoda i soje, mislim da to ne bi trebala biti prehrana u vrticima, ok ponekada ali ne forsirati jer djeci su integralni proizvodi tesko probavljivi, mislim da je to stvar roditelja i da oni o tome trebaju odluciti.
Inace, opce je poznato da prehrana u privatnim vrticima nije dobra i prihvatljiva, nadam se da ce se mjerodavni time pozabaviti i poceti kontrolirati.

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!