|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Zdrava prehrana na prvome mjestu

Uredništvo Ringeraje, 14.9.2016
Iza Humane stoji više od 60 godina iskustva u pripremi kvalitetne hrane za dojenčad i malu djecu. Kako bismo vašem djetetu ponudili sve što mu je potrebno za zdrav razvoj, koristimo prirodne sastojke, pažljivu pripremu i visoke standarde proizvodnje.

image
Humana
/11


U nastojanju da poštujemo prirodu i da što više svoje proizvode približimo sastavu majčina mlijeka, koristimo se svojim bogatim iskustvom i saznanjima koja proizlaze iz najnovijih istraživanja. Vrijednost naših proizvoda prepoznali su i roditelji u više od 50 zemalja koji svojim povjerenjem učvršćuju našu predanost održavanju najviše kvalitete.


Naš rad temelji se na tradiciji, iskustvu i strogoj kontroli kvalitete. Za svoje proizvode koristimo samo sirovine koje dolaze sa 29 eko imanja iz naše regije.


Suradnja s lokalnim farmerima proteže se kroz nekoliko generacija i zasnovana je na međusobnom povjerenju i primjeni najviših standarda kvalitete te korištenju proizvoda prirodnog porijekla. Mlijeko koje koristimo za svoje proizvode potječe od krava koje se slobodno kreću i hrane prirodno. U njihovoj prehrani ne koristi se genetski modificirana hrana i njena je primjena zabranjena. Istu filozofiju rada primjenjujemo i tijekom procesa obrade mlijeka kako bismo sačuvali hranjive vrijednosti i prirodnu kvalitetu mlijeka.


Već više od 60 godina razvijamo i istražujemo prehranu na bazi mlijeka koja podupire fiziološki razvoj nedonoščadi, dojenčadi i male djece.


Uz provjereni asortiman početnih i prijelaznih formula, nudimo i specijalne formule prilagođene situacijama u kojima vaše dijete treba posebnu prehranu. Humana hrana za dojenčad sadrži sve nužne hranjive sastojke koji su vašem djetetu potrebni za zdrav razvoj - od prvog dana nadalje.


Svi naši proizvodi u skladu su s najnovijim saznanjima iz područja medicine i nutricionizma. Prvoklasne sirovine, pažljiva prerada i strogi standardi kvalitete jamstvo su visoke kvalitete svih Humana proizvoda.


Više na www.humana-baby.com.hr


NAPOMENA: Majčino mlijeko je najbolja hrana za Vaše dijete. Svojim vrijednim sastojcima ono mu osigurava zdrav rast i razvoj. Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) preporuča isključivo dojenje do 6. mjeseca djetetovog života, a do 2. godine i/ili dulje nastavak uz odgovarajuću dohranu. U slučaju da majka ne može dojiti, dojenčad treba hraniti tvorničkim mliječnim pripravcima koji su nakon majčinog mlijeka prvi izbor.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Znakovi da je vaša beba gladna
Najčešće nedoumice koje se mamama vrte po glavi su "koliko hrane je dovoljno ili kako znati da su njihove bebe site".
6
Najapsurdnija imena u 2012. godini!
Da ima roditelja koji svojoj djeci vole davati neobična, smiješna, čak i apsurdna imena, to već znamo, no znate li koja ...
4
Nivea Baby u svakom trenutku!
Bez obzira na to jeste li trudni, pokušavate li zatrudnjeti ili ste tek rodili, NIVEA BABY je ovdje kako bi vam pomogla ...
4
Roditelji biraju
Roditelji na Facebooku odabrali proizvode za program babybonus
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!