|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

VIDEO: Kako pobjeći usnuloj bebi?

Uredništvo Ringeraje, 30.11.2020
Prije nego što postanete roditelj, zapravo ne shvaćate što sve u životu postaje problem s malim djetetom. Sva roditeljska domišljatost nimalo ne pomaže: beba uvijek „pobjeđuje.
Ključne riječi:

/11


Svaki roditelj želi da njegova beba, a zatim dijete dobro spava, spava cijelu noć i ujutro se probudi svježe i odmoreno, a s njom i mama i tata. Pa, stvarnost je jakooooo daleko od toga. Rijetke su iznimke sretnici koji prespavaju cijelu noć nakon rođenja djeteta, a ako to dijete u početku "dopusti", to se može promijeniti sljedeći mjesec. Noćno buđenje i ustajanje mogu se ponavljati do treće godine ili čak i više.

Već samo uspavljivanje cijela je znanost i obično velik izazov. Vječna zagonetka roditelja je kako uvjeriti bebu da navečer brzo zaspi kako bi mama i tata mogli posvetiti malo više vremena jedno drugome.

 

PROČITAJTE JOŠ: Jesu li noćna buđenja važna za razvoj bebe!?

 

Kad nam to i uspije, obično na način da cijelu vječnost ležimo pored malog sanjara i držimo ga za ruku, pojavljuje se još jedan izazov, kako mu "pobjeći", a da to ne primijeti. Tada roditelji pokušavaju svakakve trikove i da nas netko snima, pošteno bi se nasmijali. Pa, zapravo, neki su roditelji uzeli kameru u ruke i snimali svoje "pokušaje bijega". Snimka je dokaz da sve vještine američkih marinaca, britanskih špijuna i ruskih specijalnih snaga uopće ne pomažu kada je u pitanju ostavljanje usnule bebe.

 

Pogledajte! Sigurno ćete se nasmijati, ali i možda pronaći novu ideju koju možete isprobati sa svojim patuljkom. ;)

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Najapsurdnija imena u 2012. godini!
Da ima roditelja koji svojoj djeci vole davati neobična, smiješna, čak i apsurdna imena, to već znamo, no znate li koja ...
4
Nivea Baby u svakom trenutku!
Bez obzira na to jeste li trudni, pokušavate li zatrudnjeti ili ste tek rodili, NIVEA BABY je ovdje kako bi vam pomogla ...
4
Otac ostao sam sa četvorkama
Najljepši dan u životu ovog Amerikanca pretvorio se u tragediju kada je njegova supruga preminula nedugo nakon što je na...
4
Roditelji biraju
Roditelji na Facebooku odabrali proizvode za program babybonus
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!