|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

UHU ljepila u stiku prate avanture poznatih likova iz animiranog filmaLedeno doba - Veliki udar

Uredništvo Ringeraje, 29.8.2016
Najnovija 3D animirana avantura popularnog serijala Ledeno doba-veliki udar ovog puta donosi niz nevolja, te prijeti nestankom planeta Zemlje.
Ključne riječi:

image
UHU stik
/11


Scratastrofu pokreće vjeverica Scrat u namjeri da sačuva svoj žir, a to će natjerati poznate likove serijala Manny, Sid i Diega da napuste svoj dom i krenu u nove avanture i još jedno egzotično putovanje. Iako će putem sresti mnogo novih lica, sabljozubi tigar Diego , ljenjivci Sid i Brooke, te mamut Manny, odlučili su ove godine uljepšati školarcima novi školski početak. Junaci iz novog nastavka animiranog filma Ledeno doba: Veliki udar „zalijepili“ su se za UHU ljepila u stiku, te će tako uljepšati novu školsku sezonu mnogim školarcima.                                         

UHU kao lider u školskoj kategoriji, svake godine ostvaruje novu suradnju s vodećim filmskim kompanijama korištenjem licenci. Ove godine UHU predstavlja Back to school na jedinstven način kroz licencu novog animiranog filma Ledeno doba: Veliki udar i proizvode s likovima iz istoimenog animiranog filma, a sve kako bi školsku sezonu učinio još zanimljivijom.

 

Snažan, brz, postojan – još bolji UHU stik

Za čvršće i brže lijepljenje, nova i snažnija UHU formula zadovoljit će potrebe svakog kreativca jer omogućuje još više zadovoljstva prilikom lijepljenja. Glatko klizi preko svih vrsta papira, ostavljajući idealnu količinu ljepila za najbolji učinak lijepljenja. UHU kao društveno odgovorna kompanija brine za okoliš, stoga novo UHU ljepilo u stiku sadrži čak 98% prirodnih sastojaka (uključujući vodu), dok je spremnik napravljen od 50% reciklirane plastike. Jedinstveni čep s navojem osigurava dugotrajnost ljepila sprečavajući sušenje. Formula bez otapala se lako ispire vodom te čini UHU ljepilo u stiku odličnim izborom za uporabu u školi, uredu i kući.

UHU ljepila danas predstavljaju nezaobilazni dio školskog pribora, te su UHU ljepila prisutna u više od 120 zemalja, a koristi ih više od 600 milijuna potrošača diljem svijeta.

 

UHU- Lijepi sve. Uvijek.

UHU ljepila u stiku s likovima animiranog filma „Ledeno doba: Veliki udar“ u prodaji su u svim trgovačkim lancima diljem Hrvatske.

 

Cijene:

UHU stik 8,2g = 8,99 kn

UHU stik 21g = 14,99 kn

UHU stik 40g = 20,99 kn

 

Najsretnija tri Ringerajca i njihove školarce nagradit ćemo UHU poklon paketom koji sadrži: stick ljepilo, vrećicu za tjelesni, ravnalo i svjetiljku u sticku. Pošaljite nam svoje osobne podatke (ime i prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela) na info@ringeraja.hr zajedno s razredon u koji će uskorio krenuti vaš školarac, najkasnije do 03.09. Dobitnike ćemo odabrati slučajnim odabirom.


A dobitnice su: Mirjana Ribić, Marina Pavlić i Jasenka Vernik koje će poklon pakete uskoro primiti na svoje kućne adrese!

 


UZ UHU DO NOVOG MOBITELA

UHU TE ZOVE  da sudjeluješ u posebnoj akciji UHU ljepila i TELE2.

Vjernost se uvijek isplati, pa kupnjom bilo koja 3 UHU proizvoda i za samo 199,00 kn  u razdoblju od 01.08. do 30.09.2016.  (ili do isteka zaliha) ostvaruješ niz odličnih pogodnosti:

-          Smartphone Noa Vivo SE

-          Tele2 sim karticu

-          200 Mb podatkovnog prometa

-          10 kn na računu

 

Dovoljno je da u najbližem Tele2 prodajnom mjestu pokažeš račun kao dokaz kupovine i svoju osobnu iskaznicu. Detalje provjeri na tele2.hr/UHU.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

HIPERLEKSIJA - "poremećaj pametnog dje...
Hiperleksija je složena, ali općenito govoreći, radi se o sposobnosti čitanja i fascinacije slovima i brojevima praćena ...
4
Zašto UMORNE MAME ostaju BUDNE DO KASNO?
Htjela bih vam reći da majke ovo vrijeme provode radeći stvari u kojima uživaju, ali to ne bi bilo sasvim točno. Naravno...
4
Lino figurice skupi i nagrade pokupi - do...
Natjecanje »Lino figurice skupi i nagrade pokupi« završilo je u nedjelju 23.12.2018. do 23:59h.
4
10 načina kojima roditelji nanose štetu djeci
Ove greške nisu zlonamjerne. To su samo greške. Neke od najštetnijih stvari koje možemo učiniti našoj djeci mogu proizać...
3





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!