|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Učenje stranih jezika od malih nogu

Uredništvo Ringeraje, 18.2.2016
Učenje stranog jezika od malih nogu pozitivno se odražava na razvoj djetetovih intelektualnih sposobnosti jer potiče veću fleksibilnost u razmišljanju, bolji osjećaj za jezik te stvara dobru podlogu za jezičnu nastavu u školi.

image
Smart Kids
/11


Smart škola stranih jezika i Smart kids igraonica osmišljene su s ciljem edukacije i kreativnog izražavanja djece. Program, koji djeluje već desetu godinu, vode iskusni odgajatelji, profesori i animatori koji su razvili već provjerenu i uspješnu 'Smart metodu' učenja koja na spontani i zabavan način djecu uvodi u svijet stranih jezika, a isto tako kroz niz korisnih radionica priprema djecu za izazove budućeg života.

 

U sklopu spomenutog programa pripremili smo brojne aktivnosti za djecu svih uzrasta: jezičnu igraonicu i predškolske tečajeve za djecu od 3 do 6 godina u popodnevnim satima, đačke tečajeve za djecu od 7-13 godina, te tinejdžere  čiji su stupnjevi usklađeni sa Europskim referentnim okvirom za jezike (CEFR). Izdavajmo i  poduku školskog gradiva, pripreme za školu (logoped),  pripreme za maturu, seminare i radionice raznih tematika, te proslave rođendana i raznih prigoda poput Maškara, Sv. Nikole, Djeda Božićnjaka...

 

Prostorije Smarta su klimatizirane, moderno uređene, bogato opremljene, veselih boja i ugodne atmosfere. Pozivamo vas da nas dođete posjetiti i sami se uvjerite zašto smo toliko popularni! Na raspolaganju vam je 120 m2 prostora, parkiralište i dječji park.

 

Izuzetno smo ponosni i na naše SMART KIDS programe a jedan od njih je jedinstveni tečaj jezika za predškolce pod imenom Let’s dance. U sklopu ovog 3 u 1  (ples, pjesma, učenje jezika) djeca uče jezik kroz ples i pjesmu.

 

Budući da je naš rad orijentiran na djecu trudimo se u svakoj prilici pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija. Svake godine oko Uskrsa i Božića doniramo udruge, ustanove, pojedince, a najviše djecu. Od svakog rođendana i tečaja dio prihoda ide upravo za to.

 

U tijeku su upisi u tečajeve stranih jezika za đake i predškolce (do popunjenja grupa)

 

Učenje stranog jezika od malih nogu pozitivno se odražava na razvoj djetetovih intelektualnih sposobnosti jer potiče veću fleksibilnost u razmišljanju, bolji osjećaj za jezik te stvara dobru podlogu za jezičnu nastavu u školi. Također oplemenjuje duhovni razvoj jer dijete razvija toleranciju i poštivanje stranih kultura te ljubav prema jeziku i književnosti.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Izradite Lego kostim za maškare!
Kupovni kostimi za maškare znaju biti skupi, loše kvalitete, a i djeca ih brzo prerastu...
20
Ideje za maske
Još ne znate kako zamaskirati vaše dijete? Predstavljamo vam nekoliko ideja za masku u zadnji tren.
20
Maškare - ideje za šminku
Još malo i stiže nam fašnik ili poklade, dolaze maškare, male i velike. Da bi bile male maškare što originalnije smo za ...
20
BLOG: Nezgodna pitanja, nezgodni odgovori
Neke se stvari u svijetu odraslih podrazumijevaju i razumiju bez riječi, no kad ih moramo objasniti djeci, tada nailazim...
18





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!