|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Svijet Beba web shop ima sve što Vam treba

Uredništvo Ringeraje, 24.9.2015
Nezaobilazno mjesto za svakog roditelja je Svijet Beba, trgovina i najveći hrvatski web shop dječje opreme. Svijet Beba u svojoj ponudi ima najveći izbor kolica, autosjedalica, hranilica, posteljina i auta na akumulator poznatih svjetskih brandova.

image
/71


Štedite svoje vrijeme, brzo i jednostavno iz svog doma naručite sve što Vam treba. Ljubazno i stručno osoblje pomoći će Vam oko odabira, a naručeni proizvodi stići će na Vašu adresu u roku 2 dana. U trgovini Svijet Beba u Zagrebu možete prije kupnje isprobati autosjedalicu u svom automobilu. Učlanite se u Klub Svijet Beba i ostvarite dodatne popuste. Za kupnju kolica 3U1 poklanjaju Vam 200 kn popusta, a za kupnju autosjedalice 100 kn popusta.


Iz široke ponude posebno se izdvajaju autosjedalice njemačkog proizvođača Kiddy. Dijete se u njima veže pomoću prednjeg štita koji smanjuje postotak ozljeda vrata i vratne kralježnice čak 5 puta, jer dijete se istegne i vrati u početni položaj prilikom sudara. U situacijama ako dođe do sudara ne dolazi do naprezanja pojedinih zona vrata ili tijela za razliku od sjedalica s vlastitim remenima.


Kiddy Phoenixfix Pro 2 autosjedalica iz grupe I za djecu od 9 do 18 kg,  prva je u povijesti u toj kategoriji na ADAC testiranju 2013. godine dobila najvišu ocjenu „vrlo dobar“, te je od Stiftung Warentest i ADAC-a proglašena najsigurnijom autosjedalicom ikada. Kada dijete preraste Kiddy Phoenixfix Pro 2 autosjedalicu, na red dolazi Kiddy Cruiserfix Pro autosjedalica  grupe II i III koja prati rast Vašeg djeteta od 4. do 12. godine, jer se bočna zaštita i sjedalo šire i prilagođavaju kako dijete raste.


Vodeći računa o ekonomičnosti, Kiddy je razvio autosjedalice Kiddy  Guardianfix Pro 2 i Kiddy Guardian Pro 2 iz grupe I,II i III za djecu od 9 do 36 kg koje možete koristiti godinama, odnosno od 9 mjeseci do približno 12 godina. Do 18 kg djeca se vežu pomoću zaštitnog štita, a kasnije se štit više ne koristi i dijete u autosjedalici vežete pojasom iz automobila.


Svijet beba web shop u suradnji s portalom ringeraja.hr pripremio je i posebno iznenađenje za sve registrirane korisnike portala. Svi registrirani korisnici portala ringeraja.hr moći će iskoristiti popust od 15% za gotovinu ili 10% za plaćanje na rate na odabrane modele Kiddy auto sjedalica. Više informacija i kod za popust, možete pronaći u našem idućem mjesečnom newsletteru!


Osim Kiddy autosjedalica, apsolutni hit ove godine u Svijetu Beba su BMW i Mercedes licencirani auti na akumulator za djecu. Najpopularniji su BMW X6 i Mercedes ML63, vjerne replike pravih auta.


Auti su namijenjeni djeci od 1. do 5. godine, a opremljeni su sigurnosnim pojasom i daljinskim upravljačem za roditelje. Kada je dijete dovoljno odraslo, može početi samostalno upravljati svojim malim autom. Kao i pravi auti, BMW X6 i Mercedes ML63 auti za djecu imaju vrata, svjetla, glazbu i trubu, a prilikom paljenja čuje se pravi zvuk motora.


Uz BMW X6 i Mercedes ML63 aute na akumulator zabava za cijelu obitelj je zajamčena! 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Osvojite obiteljski odmor!
Izbor Top obiteljska ponuda sadrži kategorije odmor obitelji na moru, obiteljski odmor na kopnu, izlet za cijelu obitelj...
6
Kako vikanje utječe na našu djecu?
Ovo bi trebao pročitati baš svaki roditelj, a posebno onaj kojem je vikanje postalo dio odgoja djece. I nemojte reći – j...
6
Upale uha i kašalj
Uz zvuk kašlja, anamnezu i pregled djeteta lakše se može odrediti uzrok kašlja i terapija.Često puta je dovoljno samo ka...
4
PartWISH
PARTWISH je minijaturni bor koji ispunjava želje.Upoznaj ga i glasaj na našoj Facebook stranici.
4





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!