|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Šta svako dijete treba napraviti s tatom?

Uredništvo Ringeraje, 30.6.2022
Moramo priznati, neke stvari su najzabavnije s – tatom!

image
Neke stvari djeca bi svakako htjela proživjeti sa svojim tatama jer će ih ta iskustva obogatiti i naučiti ih važnim životnim lekacijama. (Foto: Family reading photo created by freepik - www.freepik.com)
/11


Tate su važan dio djetetova života. Provođenje vremena s njima stvarno je posebno. Čak i ako radite istu stvar kao i s mamom, s tatom će to biti sasvim drugačije.

 

Neke stvari djeca bi svakako htjela proživjeti sa svojim tatama jer će ih ta iskustva obogatiti i naučiti ih važnim životnim lekacijama.

 

Kratko putovanje

Putovanje s tatom nezaboravan je doživljaj. Kampiranje, istraživanje, možda odlazak na neko jezero gdje ćete provoditi vrijeme pecajući? Uostalom, kako se bolje duboko povezati s djetetom nego na ovaj način?

 

Zajedničko gledanje utakamica

Ne, to nikako nije rezervirano za tate i sinove jer i kćeri jednako uživaju u dobroj tekmi. Zato, ispecite kokice, opskrbite se sladoledom, navijačkim rekvizitima i provedite poslijepodne pred tv-om ili negdje na tribinama, navijajući zajedno iz sveg glasa. Kakav doživljaj!

 

PROČITAJTE JOŠ: I tata je važan

 

Igra na kiši

Istrčite sa svojom djecom na kišu, skačite u japankama ili čizmica ako je hladbno po lokvicama, gledajte kako se priroda i vaš park ili grad “ponašaju” na kiši. Bit ćete mokri do kože, ali jako sretni i ispunjeni.

 

Tvrđava u dnevnoj sobi

Joj, svi stalno spominju te tvrđave u dnevnoj sobi. Ali, ima nešto u toj gradnji zaklona, a tvrđava koju gradi tata uvijek je posebna. No, zajednička gradnja tek je početak zabave i smijeha, a ostatak dolazi kada se svi u nju i zavučete.

 

Spoj tata-kći

Vaša mala princeza zauvijek će pamtiti spojeve s tatom. Zajedničke posebne trenutke koje je tata isplanirao samo za nju. Može to biti neki specijalan dan, kao dan žena ili rođendan, a može se raditi i o svakom prvom petku u mjesecu ili nekom spontanom datumu. No, bitno je da se vaša kći tada osjeća kako je sva vaša pažnja upućena upravo njoj i da radite ono u čemu bi ona uživala.

 

PROČITAJTE JOŠ: Budući tata!

 

Odlazak frizeru

Ovo je možda najbolje za tatu i sina, iako vas naravno ništa ne sprječava da i sa svojom curkom odete na uljepšavanje. No, pravo muško šišanje je nešto posebno. Svatko na svojoj stolici, uživate u “kreaciji” koja se stvara na vašim glavama, izmjenjujete šale i iskustva. Potom ako padne i neki odlazak na sladoled, doživljaj će biti potpun.

 

Zajedničko glupiranje

Tko će mališana baciti u zrak i dočekati u sigurne ruke, okretati ga naopačke, nositi na ramenima i glumiti njegovog vjernog konja koji njišti i rže, ako neće tata?! Zajedničko glupiranje, ako to smijemo tako nazvati, nešto je što je posebno upravo s tatom jer nitko ne zna izvesti takve ludorije s toliko entuzijazma.

 

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Zašto i kako vježbati nakon poroda?
Pročitajte zašto je mamama potrebno vježbanje i kako osvojiti mjesec dana besplatnog vježbanja za vas i vašu bebu!
6
Kreativnim igrama do pisanja
Ako vaš prvašić muku muči s pisanjem, znajte da nije jedini, a i da to nije kraj svijeta. Razne vježbe i igre će mu pomo...
4
Dozvolite djetetu da bude dijete!
Normalno je da roditelji žele svojoj djeci sve najbolje i da se trude da ih odgoje što bolje mogu. Međutim, ponekad rodi...
4
Pustite dijete da se isplače
Plakanjem se vaše dijete oslobađa potisnutih emocija i to je dobro za njega. Ne osuđujte ga odmah.
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!