|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

RODINA rasprodaja rabljene dječje odjeće i opreme

roda.hr, 14.5.2012
Poziv prodavateljima za Rodinu rasprodaju rabljene dječje odjeće i opreme
Ključne riječi:

image
/11


Udruga RODA poziva sve zainteresirane da se prijave za prodavatelje na Rodinoj rasprodaji rabljene dječje odjeće i opreme koje će se održati 26. svibnja 2012. godine, na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 7a. Zbog velikog interesa, na Rasprodaji može prodavati samo ograničen broj prodavatelja do kojih Roda dolazi podjelom prodavateljskih šifri.

 

Podjela prodavateljskih šifri će se održati u srijedu, 16. 05. 2012., u 12 sati isključivo putem internetskog obrasca koji će u navedeno vrijeme biti dostupan na stranicama www.roda.hr. Obrazac se zaključava u 15 sati, a iz dosadašnjeg iskustva šifre se podijele unutar prvih pola sata. Na prijavu su pozvani svi zainteresirani za prodaju rabljenje dječje odjeće, opreme, igračaka, knjiga, trudničke odjeće i autosjedalica. Broj šifri je ograničen!

 

Posebne prodavateljske šifre dijelimo zainteresiranima za prodaju isključivo dječje opreme i to najviše do 5 komada. Za tu šifru moguće je prijaviti se od srijede 16. 5. 2012. u 15 sati do četvrtka, 24. 5. 2012. do 15 sati. Broj šifri je ograničen!

 

Odluče li se građani pak donirati rabljenu dječju odjeću, obuću i opremu, prijava nije potrebna. Dovoljno je doći na Velesajam, paviljon 7a, u četvrtak 24. 5. ili petak 25. 5. od 10 do 14 sati i od 16 do 19 sati te predati svoju donaciju Rodinim volonterkama i volonterima.

 

Detaljna pravila Rodine rasprodaje možete pročitati na Rodinom internetskom portalu: http://tinyurl.com/PravilaRasprodaje

 

Pod krilaticom «Ne bacajte, reciklirajte» Udruga RODA već BROJ puta organizira sezonsku rasprodaju i omogućava roditeljima da prodaju stvari koje im više nisu potrebne te na taj način uštede novac i prirodne resurse, a ujedno i pomognu Rodinom samofinanciranju.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Roditelji biraju
Roditelji na Facebooku odabrali proizvode za program babybonus
6
Ove namirnice kupujte organske ili ekološke
Budući da je organska hrana znatno skuplja, donosimo popis namirnica koje, prema istraživanjima, imaju najviše pesticida...
5
Znakovi da je vaša beba gladna
Najčešće nedoumice koje se mamama vrte po glavi su "koliko hrane je dovoljno ili kako znati da su njihove bebe site".
4
Mamino naručje - najljepši miris
Uzimajte dijete u naručje često, privijajte ga uz sebe. Miris će najbolje povezati dijete s roditeljima...
3





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!