|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Prvi dani vrtića i škole nisu laki za mališane. Sve im je novo, novi ljudi, okolina i nerjetko ostanu zaprepašteni činjenicom da pored njih nema njihovih roditelja.Stoga je najbolje pripremiti ih za to novo razdoblje u životu. Kako ?
Ključne riječi:

image
Školska godina je počela.
/11


Školska godina je počela  i sigurno je bilo suza i biti će ih još, no bez obzira na njih u školu se mora ići učiti.


Važno je da dijete od malih nogu stekne naviku imati obaveze i obavljati ih na vrijeme. Pravila moraju postojati, prvo škola a zatim igra.

 

Pomozite im koliko god možete oko domaće zadaće, ne ostavljajte ih u početku da sami uče, jer oni još to neznaju .

 

Učite ga kako napisati svoje ime, to će im biti jako izazovno i jedva će čekati pohvaliti se svojim prijateljima u školi što znaju.  Ovim postupokom djetetu će biti lakše sve pohvatati u školi, jer ipak će imati neko predznanje u pisanju slova.

 

Također je važno upoznati svoje školarce sa svakodnevnim aktivnostima koji Vi obavljate. No, veće motivacije od nove školske torbe, odjeće i potrebnnog školskog pribora, nećete naći.


Istina je da to nije jeftino, ali jedna nova majica za početak nove školske godine ili prvi dan škole malom prvašiću značiti će jako puno, pogotovo ako mališan u shopping ide s vama.

 

Roditelji, morate imati jako puno strpljenja i budite spremni na razmirice, ljenost i puno malih negativnih sitnica. Škola je počela!

 

Sretno!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

“Adriana se vratila”
“Adriana se vratila" edukativna je slikovnica koja malima i velikima približava ljepote Jadranskog mora i njegove stano...
10
Je li vaše dijete nadareno?
Neka djeca istupaju iz prosjeka, zbog toga su njihovi roditelji često zabrinuti. Prije nego što se zabrinete, pomislite ...
6
15 razloga zašto bi djeca trebala čitati k...
Današnja djeca ne čitaju jer su naučila da je čitanje dosadno, nezanimljivo, naporno i nekorisno. Isto kao što su naučil...
6
Izradite Lego kostim za maškare!
Kupovni kostimi za maškare znaju biti skupi, loše kvalitete, a i djeca ih brzo prerastu...
6





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!