|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Povratak Lino junaka

Lino Promo, 21.11.2017
Je li to tenisač, super heroj Lino, policajac, kuhar ili liječnik? Ma moraš ih sakupiti sve! Potraga za svih pet novih različitih figurica bit će baš uzbudljiva, a dupliće možeš mijenjati sa svojim prijateljima. To je onaj najzabavniji dio, zar ne?
Ključne riječi:

image
/11


Gdje se kriju novi Lino junaci?


U tvojim omiljenim žitaricama, naravno. Pažljivo zapakirani i udobno smješteni na ukusnim Lino jastučićima, na hrskavim žitnim kuglicama, ili pak u društvu Lino njammy medvjedića. Čekaju baš tvoju ruku da ih dohvati s police i ponese kući. Veselje tada postaje dvostruko, jer znamo da jedva čekaš popapati svoje najdraže žitarice i otkriti koja te Lino figurica dočekala. Je li to tenisač, super heroj Lino, policajac, kuhar ili liječnik? Ma moraš ih sakupiti sve! Potraga za svih pet novih različitih figurica bit će baš uzbudljiva, a dupliće možeš mijenjati sa svojim prijateljima. To je onaj najzabavniji dio, zar ne?

 

I znaš što je još super u vezi njih? Dovoljno su mali da ti stanu u dlan ili da budu najslađi privjesak za ključeve. Dovoljno su i veliki da te budnim okom čuvaju dok spavaš, smješteni na tvoj noćni ormarić.


Pusti svojoj mašti na volju i oformi veselo Lino društvance, sprijatelji nove figurice s onim prošlogodišnjima (znamo da ih imaš, pa bile su tako cool). Možeš im napraviti i kućicu od ambalaže žitarica, nadjenuti im neka otkačena imena ili pokloniti figuricu dragoj osobi na koju te podsjećaju. Mogućnosti je mnogo, ali jedno je sigurno – pomama oko novih Lino junaka biti će neizbježna!

 

 

Mogu li ih još negdje naći?


Možeš, naravno! Lino junaci su u vrtićima, školama, za radnim stolom, na sportskom terenu, u kuhinji, bolnici, parku, igri, veselju... 


Lino junak je zapravo u tebi. U svakom od nas.


Svako dobro djelo koje napraviš – čini te Lino super herojem. Zdjelica žitarica koju ćeš pripremiti najmilijima pretvorit će te u Lino kuhara. Tvoja aktivnost i sportska dostignuća jamče nam da si pravi Lino sportaš. Ako uvijek paziš na red i pravdu - ti si naš Lino policajac! Brineš o dobrobiti svih živih bića? Nema sumnje da si Lino liječnik.

 

Zaviri zato u svoje srce i otkrij koji Lino junak čuči u tebi!


Zaviriš li pak u svaku kutiju Lino žitarica naći ćeš jednu novu figuricu, samo potraži  naša označena pakiranja.

 

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kreativni kutak: Dan planeta Zemlje
22. travnja slavimo Dan planeta Zemlje! Iskoristite ove dane u kući i zajedno sa svojom dječicom osmislite PLAKAT koji ć...
4
Emotivna inteligencija djece
Mnogi su stručnjaci sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih naraštaja, ali se u životu i međusobnim odnosima...
4
Autizam - odgoj i obrazovanje
Autizam (Kannerov sindrom) je poremećaj koji se javlja u ranom djetinjstvu.
4
Sami izradite adventski kalendar
Zgodan način da razveselite djecu i zajedno budete kreativni u ovim hladnim danima.
4





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!