|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Osvoji TO.TO poklon paket!

Uredništvo Ringeraje, 9.3.2015
Posjetite Tosama internet stranicu, maloprodajnu trgovinu Bijeli Štacun, informirajte se o proizvodima i osvojite TO.TO poklon paket za bebe!

image
TO.TO poklon paket
/31


Tosama, poznata slovenska tvrtka s dugogodišnjom tradicijom, otvorila je krajem prošle godine svoju prvu maloprodajnu trgovinu u Hrvatskoj, u trgovačkom centru West Gate, pod nazivom BIJELI ŠTACUN.


U Bijelom Štacunu, na jednom mjestu, možete pronaći kompletan asortiman Tosaminih proizvoda. Očekuje Vas i posebno stručno usavršeno i izuzetno ljubazno osoblje koje će Vam pružiti vrijedne savjete i informacije o svakom proizvodu. Bit ćete sigurni da je proizvod koji kupite upravo namijenjen Vama i Vašim potrebama.


Za Vaše najmlađe iz bogate Tosamine ponude izdvajamo:


TO.TO.  poklon paket - praktičan i koristan poklon za rođenje djeteta. Paket sadržava četiri proizvoda neophodna za svakodnevnu njegu osjetljive dječje kože: blazinice vate, soft krpice, vatirane štapiće i vlažne maramice, a uz to i prigodan mali poklon za mamu.

 

Dr. Pasha krema za bebe - 100% prirodna krema i najbolji odabir za svakodnevnu njegu djeteta. Smjesa organskog karite maslaca i najkvalitetnijih prirodnih ulja u DR. Pasha kremi za bebe balansira omjer vlažnosti i masnoće. Brzo se upija u kožu, ostavljajući zaštitni sloj koji sprječava daljnje isušivanje te pomaže u zaštiti od nepovoljnih vanjskih utjecaja. Dr. Pasha krema za bebe pogodna je korištenje po cijelom tijelu kao i za područje pelena, koje je stalno izloženo vlaži, supstancama iz mokraće te enzimima iz stolice koji djeluju nadražujuće. Dr. Pasha Krema ne sadrži konzervanse, umjetne boje, alkohol, neprirodne sirovine, masti životinjskog porijekla, industrijske baze, emulgatore, stabilizatore, parfeme niti bilo kakve druge kemikalije, tako da nema nikakav štetan utjecaj čak i ako dođe do gutanja mase.

 

Tosama i BIJELI ŠTACUN su, za sve registrirane korisnike portala ringeraja.hr, pripremili nagradnu igru u kojem ćemo nagraditi 3 najsretnija korisnika TO.TO poklon paketom. Sve što trebate učiniti je odgovoriti nam na postavljeno pitanje na temi Osvoji TO.TO poklon paket! Na našem forumu, najkasnije do četvrtka 12.03. u 16h.


Dobitnici će biti odabrani slučajnim odabirom uz pomoć random.org i objavljeni u petak 13.03. na portalu i forumu.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Uskršnje priče i običaji
Europski narodi i plemena slavili su početak proljeća na proljetni ekvinocij, blagoslivljajući sjemenje raznih plodova p...
8
Uskršnje aktivnosti s djetetom
Za Uskrs se već desetljećima vežu jaja, pilići ili uskrsni zeko. Premda nemaju veze sa stvarnim povodom Uskrsa ne možemo...
6
Uzrok lošeg dječjeg sna
Ovo može biti vaš podsjetnik što treba izbjegavati kako bi vaše dijete imalo bolji san.
3
SuperCard poklon kartice–poklon za sve gen...
Odabir poklona nije uvijek najlakša stvar. Pogotovo kada znamo da je osoba koju želimo darivati možda malo zahtjevnija u...
3





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!