|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Organizacija dječjeg rođendana

Uredništvo ringeraja.hr, MB, 27.10.2013
Budite kreativni! Sami organizirajte vašem djetetu rođendansku zabavu za pamćenje.

image
/11


Bliži se rođendan Vašeg mališana, a vi još uvijek neznate gdje i kako ga proslaviti.


Igraonice su uvijek dobar odabir ako je vaš mališan veći, no što ako se radi o prvom rođendanu ili ako vam je ta opcija preskupa?


Pozvati rodbinu i prijatelje u restoran na dobar ručak ili večeru isto postoji kao mogućnost, ali kako animirati djecu u slučaju da restoran nema kutak u kojem se djeca mogu zabavljati?

 

Kako bi zadovoljili sve generacije, a bez prevelikog napada na kućni budžet, predlažemo spektakularnu zabavu za djecu i roditelje iz kućne radinosti koju će vaš mališan još dugo pamtiti. Ona će ga, vjerujemo razveseliti više od bilo koje druge opcije jer ste je osmislili i realizirali upravo vi, a i stariji će se zabaviti i nakratko vratiti u vlastito djetinjstvo, vodeći ili moderirajući razne aktivnosti.

 

Ako niste po prirodi kreativni, ne brinite, uz par ideja i malo strpljenja, vaše dijete može imati zabavu dostojnu princeze ili super junaka. Sve što vam je potrebno su šareni baloni i papiri, stare kartonske kutije, ljepilo, flomasteri, a ukoliko imate i kućni printer, nebo je granica :)

 

U nastavku vam donosimo par primjera zabava za curice i dječake koje ćete s veseljem pripremati. I ne zaboravite, internet je nepresušan izvor inspiracije, stoga nađite malo vremena, istražite i bacite se na posao. Uz malo volje i truda, obična stolica može postati prijestolje, a mamina pašmina, plašt superjunaka :)

 

Niskobudžetna zabava za princezu

http://www.thebusybudgetingmama.com/2011/11/my-girls-storybook-princess-party.html

http://blog.peartreegreetings.com/2013/07/princess-party-ideas/

 

Zabava za male cirkusante

http://www.thoughtfullysimple.com/step-right-up-its-a-circus-party-theme/

http://pumpkinpetunia.blogspot.com/2009/08/circus-party.html

 

Superjunak slavi rođendan

http://www.cookiemondays.com/2010/01/happy-birthday-chayse.html

http://m.designmom.com/2011/05/superhero-party/

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kupanje - posebno vrijeme za mamu i bebu
Kako bi vaša beba najviše uživala u kupanju, pobrinite se da izaberete ono doba dana kada ste vi i vaša beba najopušteni...
4
Maslinovo ulje izvrsno je za dječju dohranu
Masne kiseline koje prevladavaju u majčnom mlijeku zastupljene su i u maslinovom ulju
3
Nije moj red za spavanje ili romantiku, al...
Prvi koraci, prve riječi i prvi školski dani su na putu. Na mene je red da mazim i uspavljujem. Da liječim poljupcima ka...
3
Popis svih vrtića na području Zagreba
Trebate upisati dijete u vrtić, a ne znate koji su sve vrtići u vašoj blizini? U želji da vam olakšamo potražnju, pripre...
3





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!