|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Mali trikovi za svaku ženu!

Uredništvo Ringeraje, 3.7.2013
Postoji nekoliko malih trikova koji će vam pomoći da brže postignete željeni učinak i to u vrlo kratkom vremenu. Svakoj od nas se barem nekoliko puta dogodilo da žurimo negdje i da moramo čim prije ukloniti otiske jastuka s lica..
Ključne riječi:

image
/11


Postoji nekoliko malih trikova koji će vam pomoći da brže postignete željeni učinak i to u vrlo kratkom vremenu. Svakoj od nas se barem nekoliko puta dogodilo da žurimo negdje i da moramo čim prije ukloniti otiske jastuka s lica, brzo posušiti lak za nokte ili jednostavno što prije osušiti kosu. Postoji nekoliko malih trikova s kojima možete sve to uspješno obaviti.

SUŠENJE LAKA ZA NOKTE

Potopite nokte u posudu vode s kockicama leda. Ledena voda suši lak na brzinu. Zatim dvije minute lak sušite na zraku i onda opet potopite u hladnu vodu tri minute. Između dva sloja laka, hladnim zrakom iz fena sušite prvi sloj.

SPRIJEČITE ZNOJENJE LICA

Dok vježbate stavite hladan, vlažan ručnik iza vrata. Hladnoća skuplja krvne žile i pomaže da se temperatura tijela brzo spusti. Tako će umivanje hladnom vodom imat isti efekt. Kada idete vježbati, ponesite sa sobom flašicu u spreju napunjenom hladnom vodom i kad osjetite da vam lice gori, lagano poprskajte lice i vidjet ćete kakvo će vam to biti osvježenje.

SMANJITE NAOTEČENOST OČIJU

U ručnik ili u krpu umotajte vrećicu smrznutog povrća i stavite preko lica da odstoji 10 minuta. Zašto vrećica s povrćem? Zato što oblik odgovara obliku lica. Mekani ručnik natopljen u čaj od kamilice će također pomoći.

NAJBRŽE LIJEČENJE IRITACIJE OD DEPILACIJE

Na depiliranu zonu namažite malo hidrokortizonske kreme (kupite u ljekarni). Izbjegavajte depiliranje tri dana prije i poslije menstruacije, jer je tada koža najosjetljivija.

RIJEŠITE SE PERUTI

Kratko i jasno-pomiješajte 400 ml jabučnog octa s 400 ml vode. S tim isperite kosu i perut će nestati.

KAKO OTKLONITI TRAGOVE KREME ZA SAMOTAMNJENJE

Natopite vatu limunovim sokom i pređite preko dijelova koji su vam šareni. Limunova kiselina je prirodni izbjeljivač i piling kože. Druga opcija je masaža kružnim pokretima i to sodom bikarbonom po šarenim dijelovima. Kremu za tamnjenje možete pomješati s hidratantnom kremom jer će boja na taj način biti prirodnija.

BRZO SUŠENJE KOSE

Nakon što ste oprali kosu, dobro ju istrljajte ručnikom, te zatim stavite pjenu za kosu jer će ona onemogućiti da dlaka apsorbira više vode. Kad stavite tu pjenu, okrenite glavu prema dolje i sušite. Kada se donji dio kose osuši, četkom češljajte gornji dio i sušite. Ovako ćete sušenje skratiti barem za trećinu uobičajenog vremena.

KAKO UKLONITI OTISKE JASTUKA SA LICA

Kada ustanete umijte lice toplom vodom, a zatim umasirajte hidratantnu kremu. Topla voda poboljšava dotok krvi. Poslije nekog vremena crte od jastuka će nestati. Također, umjesto na pamučnoj, spavajte na satenskoj jastučnici.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Klasično čišćenje lica!
Nakon zime, pripremite kožu za nadolazeće topline. Beauty Balance se pobrinuo za spuštanje cijene, a vi se pobrinite za ...
3
Eko maska za kosu!
Kosa vam je suha, a ni vrijeme vam ne ide u prilog? Uzmite stvari u svoje ruke!
2
Frendice.hr i Pantene vam poklanjaju!
Zahvaljujući naprednim Pantene tehnologijama, suvremena žena više nema dvojbi. Pantenovi stručnjaci stvorili su novu lin...
2
˝Frizerska oaza za trudnice i dojilje!˝
Predstavljena je jedinstvena ponuda samo za trudnice i mame u frizerskom salonu ˝Zanetti˝!
2





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!