|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Lino ti poklanja sasvim drugačiji Lino kalendar!

Lino Promo, 12.10.2017
Lino nas sve tijekom cijele godine osvaja svojim proizvodima, a kao šećer na kraju poklanja ti i novi Lino kalendar za 2018. godinu i to u potpuno drugačijem izdanju od dosadašnjeg.

image
/11


Kalendar se sastoji od četiri fantastična dijela, u kojima ćeš moći uživati cijele godine, zabavljajući se i pritom stvarajući prekrasne uspomene:


  • knjižica uspomena, pod nazivom "Malim koracima do velikog srca", ovjekovječit će sva dobra djela koja činiš i podsjetiti na neke važne trenutke koji se slave u cijelom svijetu
  • naljepnice koje uz nju dolaze razigrat će maštu i pomoći da se kreativno izraziš na svakoj novoj stranici
  • Lino ti poklanja i piši-briši mjesečni planer s magnetom, u koji možeš upisivati sve nadolazeće obaveze, ideje i druženja, kako ništa važno ne bi promaklo. Na kraju mjeseca sve to pobrišeš i „čiste ploče“ zakoračiš u sljedeći.
  • I na kraju, tu je i živopisni zidni kalendar za 2018. godinu.

 

Uživaj u ukusnim Lino proizvodima, izrezuj lentice Lino medvjedića ili bilo koji drugi vizual s pakiranja koji dokazuje gramažu proizvoda. Pošalji ih u ukupnoj vrijednosti od 2 kg, zajedno sa svojim podacima upisanima na Lino kupon, najkasnije do 30.11.2017. na adresu LINO p.p. 160, 48000 Koprivnica.


Uvjete za dobivanje Lino kalendara 2018. i kupone za sve zemlje u kojima Lino nagrađuje svoje vjerne prijatelje pronađi na Lino web stranici ili Lino Facebook stranici .

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

BLOG: Nezgodna pitanja, nezgodni odgovori
Neke se stvari u svijetu odraslih podrazumijevaju i razumiju bez riječi, no kad ih moramo objasniti djeci, tada nailazim...
19
Ideje za maske
Još ne znate kako zamaskirati vaše dijete? Predstavljamo vam nekoliko ideja za masku u zadnji tren.
18
Izradite Lego kostim za maškare!
Kupovni kostimi za maškare znaju biti skupi, loše kvalitete, a i djeca ih brzo prerastu...
16
Maškare - ideje za šminku
Još malo i stiže nam fašnik ili poklade, dolaze maškare, male i velike. Da bi bile male maškare što originalnije smo za ...
16





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!