|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Lino, prirodno i fino!

Uredništvo Ringeraje, 12.9.2014
Samo najbolji plodovi prirode dali su svoje vrijednosti Lino proizvodima. Njihovi sastojci puni su prirodne vitalnosti i energije, pažljivo uzgajani i ubrani u optimalnom stupnju zrelosti.

image
/51


Fini, slasni proizvodi brižno pripremljeni da rastemo sretno i zdravo, od prve žličice kojom počinjemo otkrivati bogat, raznovrstan i čudesan svijet okusa.Tijekom životnog ciklusa proizvoda dječje hrane, mijenjala su se pakiranja, dizajn i ljudi koji su pratili ovu grupu proizvoda, samo je kvaliteta ostala na uvijek istom, visokom nivou.


Ukusna i zdrava Lino dječja hrana sadrži sve sastojke nužne za djetetov rast i razvoj, pruža zadovoljstvo i užitak od najranijeg djetinjstva.


Samo najbolji plodovi prirode dali su svoje vrijednosti Lino proizvodima. Njihovi sastojci puni su prirodne vitalnosti i energije, pažljivo uzgajani i ubrani u optimalnom stupnju zrelosti.
Djeca znaju da medvjedić Lino za njih uvijek sprema nešto fino, a odrasli su sigurni da su  Lino proizvodi pouzdano hranjivi i zdravi.


Lino je i ovoga puta pripremio nešto novo i fino i to za one najmlađe – Lino snack!

 

Lino baby  flips - hrskav i topljiv, baš po mjeri najnježnijeg dječjeg uzrasta i logičan izbor za prvi snack

Vrlo pažljivo, u strogo kontroliranim uvjetima i od najfinije kukuruzne krupice, bogat vitaminom B1, nastao je Lino flips namijenjen bebama od navršenog 8 mjeseca.

 

Lino flips je hrskav snack prirodnog okusa, bez soli i dodanih šećera, oblikovan za držanje u dječjim ručicama. Topivost, praktično pakiranje i oblik primjeren za držanje i jedenje “po putu” prilikom čega se ne mrvi, Lino flips čini omiljenim međuobrokom i veselom zabavom kako beba, tako i mama, a vrlo je često po guštu i ostalih ukućana. Lino flips je zdrava grickalica i čest gost dječjih rođendana svih uzrasta, a hrska se u ustima i topi podjednako slatko.

 

Lino baby keksić

Lako topiv keksić idealan za prve kašice na mlijeku već od 6. mjeseca starosti.

Medvjedić Lino za vas je još jednom pripremio nešto sasvim novo i jako, jako fino. Objedinivši dugogodišnju tradiciju, iskustvo, kvalitetu i skrbeći za zdravlje najnježnijeg dječjeg uzrasta, proizveli smo Lino keksić koji je lako topiv, idealan za prve kašice na mlijeku već od 6. mjeseca starosti i kod uvođenja prvih većih komadića hrane.

 

Samo od najfinijih sastojaka, obogaćen kalcijem i željezom, sa 5 važnih vitamina, bez boje i konzervansa, Lino djeci iscrtava osmijeh na licu, a roditeljima pomaže pri pripremi prvih obroka obogaćenih neophodnim mineralima i vitaminima.


To može samo Lino.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako da vam djeca zavole čitanje
Želite potaknuti dijete da čita I njeguje tu aktivnost? To je vrijedan cilj koji će mu pomoći u profesionalnom i privatn...
6
Hrana za bebu - brzo i jednostavno
Mama i kćer zajedno u kuhinji jedan je od najljepših trenutaka koje imate u životu.U nastavku pogledajte kako naprav...
6
Ideje za maske
Još ne znate kako zamaskirati vaše dijete? Predstavljamo vam nekoliko ideja za masku u zadnji tren.
6
Dijete vam se budi svakih sat vremena?
Dijete vam se budi svakih sat vremena, noću i danju, nosite ga, hranite, presvlačite, brinete o njemu, i taman kad uhvat...
5





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!