|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Koračamo veselo u školu uz Planet obuću

Uredništvo Ringeraje, 1.9.2017
Novi početak školske godine najbolje je započeti u novoj i kvalitetnoj obući koja obećava ugodan i lagan hod, ali i trajnost i izdržljivost za svaku školsku aktivnost.

image
/11


Novi početak školske godine najbolje je započeti u novoj i kvalitetnoj obući koja obećava ugodan i lagan hod, ali i trajnost i izdržljivost za svaku školsku aktivnost. Planet Obuća, najveći hrvatski maloprodajni lanac obuće, poziva sve školarce i roditelje da prije školske godine zavire u Planet Obuća trgovine, jer osim kvalitetnih modela po iznimno povoljnim cijenama, školarce očekuje moderan dizajn, te veliki izbor modela u trendy bojama sezone.

 

Cjelokupni školski program iz Planet Obuće namijenjen je školarcima svih uzrasta i mališanima vrtićke dobi. Kroz novu kolekciju protežu se razne kombinacije boja i detalja modernog dizajna po vrlo pristupačnim cijenama. 


Na školskim hodnicima nosit će se modeli sleep on tenisica koje su udobne, savitljive i omogućuju nesputani pokret pri svim dječjim aktivnostima. Tenisice, visoki i niski modeli, izdržljive su i prilagođene svim sportskim aktivnostima, bilo u dvorani ili na otvorenome.

 

Školski program namijenjen je školarcima svih uzrasta, a u ponudi se nalaze i novi modeli fleksibilnih papuča za lako kretanje mališana koji mogu poslužiti kao idealan izbor i za nove vrtićke dane svih mališana.

 

Dođi prvi školski dan na party s Indirom!

Kako bi prvi školski dan bio što opušteniji i bezbrižniji, Planet obuća vas poziva na party s Indirom, zaštitnim licem Planet obuće. Magic show, raznovrsni pokloni, te 20% popusta na cjelokupan asortiman, samo su dio pogodnosti koje vas očekuju prvog dana škole u megacentru Planet obuće u Slavonskoj aveniji 19 u Zagrebu, u ponedjeljak, 4.9.2017 od 17h. 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Ne pišu zadaće i ostvaruju bolje rezultate
Ostvarili smo cilj – učenici sada sami biraju što žele i rade ono što ih interesira. I u tome su sve bolji...
4
BLOG: Nezgodna pitanja, nezgodni odgovori
Neke se stvari u svijetu odraslih podrazumijevaju i razumiju bez riječi, no kad ih moramo objasniti djeci, tada nailazim...
3
Zaostajanje u govoru
Moje dijete zaostaje u govoru......zašto?
3
Savjeti o disciplini
Roditelji trebaju djeci postaviti granice kako bi djeca znala što će mu roditelji tolerirati, a što neće, odnosno uvjete...
3





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!