|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Kako se oduprijeti zimskom snu i dovesti tijelo u formu?

Almagea, 18.2.2019
ALMAGEA® L-CARNITINE ACTIVE+ ODLIČAN JE SAVEZNIK VAŠEG TIJELA

image
/11


Ljeto ne bi trebalo biti jedina motivacija da svoje tijelo dovedemo u formu, tako da, ako još niste, s tjelovježbom je najbolje započeti već danas! Fizička aktivnost neophodna je za zdrav život, a naročito ako okolnosti od nas zahtijevaju sjedilački način života. Već pola sata tjelovježbe dnevno pozitivno će utjecati na zdravlje organizma te će doprinijeti dobroj tjelesnoj formi. Postoje dodaci prehrani koji su od velike koristi jer pridonose bržem postizanju naših ciljeva; povećanju energije i smanjenju potrebnog vremena za oporavak od sportske aktivnosti.

 

Kombinacija kroma i  L-karnitina u dodatku prehrani može poslužiti  aktivnim i rekreativnim sportašima kao podrška pri bavljenju sportom. Krom pri tome služi kao potpora metabolizmu  makronutrijenata i masti  u organizmu, a L – karnitin je nosač masnih kiselina u mitohondrije te nam je dobro poznata njegova uloga iz osnova biokemije. Uz uzimanje ovoga pripravka poželjno je baviti se tjelesnom aktivnošću.

 

Almagea® L-CARNITINE ACTIVE+ sadrži najčišći oblik L-karnitina, Carnipure™, uz dodatak kroma i primjenjuje se kao potpora procesu poticanja metabolizma masti i makronutrijenata u tijelu.

 

Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ dolazi u tekućem obliku, u biljnoj (veganskoj) kapsuli. Licaps® Vcaps® kapsule su biljnog podrijetla te pogodne za vegetarijance, lagane za gutanje, nježnije za želudac te izuzetno učinkovite zbog tekućeg oblika koji se brzo i učinkovito apsorbira u organizmu.

 

#

 

Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ namijenjen je aktivnim i rekreativnim sportašima kao podrška pri bavljenju sportom, ali mogu ga koristiti i druge populacijske skupine, primjerice osobe starije dobi. Preporučuju se konzumirati barem 30 minuta prije tjelesnog napora.


#


Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ trenutno je dostupan u promo pakiranju 1+1 GRATIS.

 

 

Više informacija o Almagea proizvodima potražite na www.almagea.hr

 

Prirodno je osjećati se dobro.

 

Almagea L-CARNITINE ACTIVE+

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Djeca i mobiteli
Za prvi mobitel uvijek ima vremena iako je važnije pitanje kako ga koristiti u funkciji razvoja i boljitka djeteta, a ne...
6
Kako pomoći djetetu da nauči engleski jezik?
Dijete najbolje uči kroz igru, pjevanje i pokret. Jedna od omiljenih igara svakako jest memory s kojom možete učiti bilo...
6
Pravila koja vam pomažu da budete bolji ro...
Jeste li roditelji koji ne poštuje djetetov interes, planirate li i unaprijed odrađujete sve za svoju djecu?
5
Posjekotine i modrice sastavni su dio djet...
Posjekotine na koljenima, modrice, padovi... sastavni su dio djetinjstva i drugačije ne treba biti. Za "helikopter" ro...
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!