|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

INTIMINA vas daruje!

PR, 26.2.2021
Povodom Dana žena, INTIMINA vas daruje s 10 menstrualnih čašica Lily Cup One te lansira knjigu za djevojčice s ciljem uklanjanja stigme oko menstruacije

image
“The Wonder Girls Guide Book”
/11


Kao brend posvećen uklanjanju stigme oko menstruacije te obrazovanju i osnaživanju žena svih dobnih skupina, INTIMINA obilježava Dan žena lansiranjem knjige za djevojke koje su tek postale ili će uskoro postati ženama.

 

Danas je u svijetu obrazovanje o menstruaciji još uvijek nedovoljno, posebno za mlade ljude koji tek ulaze u pubertet i koji su vrlo često zbunjeni i prestrašeni radi svih promjena koje se događaju u njihovim tijelima i umovima. Knjiga koju je lansirala INTIMINA, “The Wonder Girls Guide Book” ima za cilj popuniti rupu koju su ostavili neadekvatni obrazovni programi, tabui i osjećaj srama oko menstruacije, te potaknuti na razgovore o menstruaciji, posve normalnom dijelu odrastanja.

 

Ovaj vodič za djevojke za uzrast od osam do dvanaest godina donosi priče o iskušenjima i nevoljama koje doživljavaju snažne mlade žene zbog svojih tijela koja se mijenjaju. Svaka priča, uz živopisne ilustracije glavnih junakinja, pruža mogućnost situacijskog učenja te znanstvene informacije o menstruaciji s praktičnim savjetima o tome kako izbjeći neugodne situacije. Putem dijaloga između likova, junaci knjige uče o važnosti otvorene komunikacije među prijateljima i roditeljima, te važnosti razumijevanja, tolerancije, međusobne podrške, zaštite, hrabrosti, altruizma, autentičnosti i asertivnosti. Situacije opisane u pričama pružaju modele za razgovore s poštovanjem i razumijevanjem između roditelja i njihove pubertetske djece.

 

Uklanjanje stigmi oko menstraucije cilje je koji se najbolje može postići malim koracima - na dječjim igralištima, školskim hodnicima, u svlačionicama; svugdje gdje mladi dijele svoj intimni život. Bitno je da normalne ljudske funkcije ostanu upravo to - normalnima, i da se svakim razgovorom o prirodnom rastu i promjenama osnažuje, umjesto da se stvara osjećaj neugode.

 

The Wonder Girls Guide Book e-knjiga dostupna je kao dar uz kupnju na stranici INTIMINE.

 

Povodom Dana žena, INTIMINA i Ringeraja.hr nagrađuju vas s 10 menstrualnih čašica Lily Cup One. !!!

 

 

NAGRADNA IGRA odvija se preko našeg >>> FB profila i IG profila 

 


Sve što morate napraviti je sljedeće:

1. Zapratite (follow) IG profil

2. Like-ti objavu!

3. U komentaru označite jednu osobu za koju znate da bi ju razveselilo osvajanje ove nagrade.

 

Nagradna igra se izvodi na društvenim mrežama FB i IG profila Ringeraja.hr do nedjelje 14.03.2021.

Podijeliti ćemo 5 nagrada na FB i 5 na IG!

Pobjednika ćemo proglasiti u utorak, 16.03.2021 na svakom profilu. Sretno svima! 



Intinima Lily Cup One je odličan odabir za početnice zbog malih dimenzija, ali velikog   kapaciteta. Ima dvostruki rub protiv izlijevanja i prsten za lakše vađenje te je i   izrađena od glatkog medicinskog silikona koji ne nakuplja mirise, ne iritira   sluznicu niti podržava razvoj bakterija. INTIMINA  menstrualne čašice za   višekratnu upotrebu sakupljaju menstrualnu krv umjesto da je upijaju te tako   predstavljaju zdraviju alternativu tamponima i ulošcima.

 

 Jednu čašicu možete koristiti do 10 godina što predstavlja veliku uštedu u   usporedbi  s kupnjom jednokratnih menstrualnih proizvoda, ali i znatno smanjenje   otpada i zagađenja okoliša.

 

 

 

   

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Vaš tečaj za preživljavanje prvih 6 tjedana
Od hranjenja do hvatanja ritma spavanja i suočavanja s gostima,navikavanja na život s novom bebicom,sve to moglo bi biti...
4
Sve što morate znati o svom novorođenčetu
Ništa vas ne može pripremiti za oduševljenje – i izazov – pri prvom susretu s bebom. Evo što možete očekivati i kako se ...
4
Uvođenje rutine
Uz toliko mnogo stručnjaka koji preporučuju da svoje novorođenče naviknete na rutinu, teško je znati što učiniti kada be...
4
12 nevjerojatnih beba embrija
Svi smo već manje-više upoznati s izgledom ljudskog embrija, ali jeste li ikada imali prilike vidjeti životinjski embrij...
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!