|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Kako smo vec duboko ušli u predblagdansko razdoblje i raspoloženje, nastavljamo naše kreativne radionice u istom duhu.

image
/11


Dragi roditelji,

 

kao i svake subote, Laubom vladaju djeca. Kako i ovog tjedna ne bi bilo iznimaka, pridružite nam se na već tradicionalnoj Laubici, u dva termina - od 12 do 13 h ili od 15 do 16 h. Dok djeca sudjeluju na kreativnoj radionici s našim volonterskim timom, roditelji imaju priliku razgledati postav u, od nedavno, nešto svježijem izdanju. Radionica je prikladna za djecu od 6 do 12 godina. Mlađa djeca mogu sudjelovati uz prisustvo roditelja. Vidimo se 14. prosinca 2013. u 12 h ili u 15 h u Kući Lauba (Baruna Filipovića 23a) u Zagrebu!

 

Kako smo vec duboko ušli u predblagdansko razdoblje i raspoloženje, nastavljamo naše kreativne radionice u istom duhu. Ove subote stavljamo naglasak na kreiranje predmeta koji će nam služiti kao božićne dekoracije. O kakvim je predmetima riječ, saznat ćete u subotu. Vidimo se u Laubi!

 

Radionica i ulaznica u galeriju je besplatna za djecu koja sudjeluju.

Odrasli posjetitelji plaćaju ulaznicu za razgledavanje galerije.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Originalno i povoljno darivanje
Stigao je prosinac, vrijeme darivanja i kupovanja. Najvjerojatnije već razmišljate što darivati najbližima, posebno najm...
8
Mitovi o roditeljstvu - 1. dio
Roditeljstvo je, čuli smo već nebrojeno puno puta, najteži posao na svijetu. Za njega nema nikakve škole, nikakve pripre...
6
Izradite Lego kostim za maškare!
Kupovni kostimi za maškare znaju biti skupi, loše kvalitete, a i djeca ih brzo prerastu...
5
Maškare - ideje za šminku
Još malo i stiže nam fašnik ili poklade, dolaze maškare, male i velike. Da bi bile male maškare što originalnije smo za ...
5





Anketa

Tip osobnosti
anne

Koji ste tip osobnosti?

flegmatik (23%)

sangvinik (40%)

melankolik (19%)

kolerik (17%)


Broj svih glasova: 77

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!