|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Kroz uravnotežene obroke i dodatke prehrani majke osiguravaju zdrav razvoj djeteta

Uredništvo Ringeraje, 12.10.2017
„Bebe zaista brzo napreduju. Nakon tri mjeseca sve je puno lakše – više spavamo i više se igramo. Ali da bi bebe napredovale, ja i dalje brinem o tome što jedem i uzimam dodatne količine omega-3 kiselina kroz dodatke prehrani.“
Ključne riječi:

image
/11


Baš kao i tijekom trudnoće, raznolika i uravnotežena prehrana izazov je svim majkama i nakon poroda. Kako bi osigurale kvalitetno mlijeko za bebe, majke moraju paziti na adekvatan unos tekućine i uravnotežen unos svih makronutrijenata (bjelančevina, ugljikohidrata i masti) te mikronutrijenata, odnosno vitamina i minerala.  Hranjive tvari u majčinom mlijeku zadovoljavaju potrebe dojenčadi te omogućuju pravilan rast i razvoj djeteta. Organizmu majke i nakon poroda potrebna je folna kiselina, baš kao i željezo, kalcij, vitamini C i D, te omega-3 masne kiseline.  Ove važne hranjive tvari, koje dijete dobiva putem majčinog mlijeka, od iznimne su važnosti za dijete i nakon poroda budući da se dječji mozak razvija godinama nakon rođenja.


Almagea® Prenatal Omega3+ kreiran je kao odgovor na potrebe trudnica i dojilja i jedini je pripravak  na našem tržištu koji sadrži kritične nutrijente za zdravu trudnoću i dojenje s omega-3 masnim kiselinama u Licaps® Duocap™ kapsulama.


Poznata TV voditeljica Nevena Rendeli Vejzović također je svjesna važnosti koju njen plan prehrane ima za rast i razvoj njenih blizanki.  U sklopu kampanje za zdravu trudnoću koju provodi Almagea, Nevena otkriva da i nakon tri mjeseca i dalje uzima dodatne količine omega-3 masnih kiselina kroz dodatke prehrani.


„Nakon što su moje bebe navršile tri mjeseca sve je postalo lakše. Vjerujem da nisam prva koja otkriva toplu vodu ali kao mama koja se do prije neki dan (noć) borila s kroničnim nespavanjem, cjelodnevnim plakanjem, grčevima i problemima s dojenjem, ovo je olakšavajuće razdoblje. Prvo su moje curke počele komunicirati sa mnom. Pogledale bi me i tako mi se veselo nasmijale da je moje majčinsko srce poskočilo od sreće. Prestalo je razdoblje samo spavanja i jela i postale su budnije u periodima između. Naravno odmah i željne igre. Uskoro ćemo, za otprilike mjesec i pol uvesti i dohranu u obliku kašica. Zasad je važno da ja i dalje brinem o svojoj prehrani i  kroz dodatke prehrani dobivam dovoljno omege 3 kako bi bebe napredovale. I grčići su polako nestali.“, zaključuje Nevena.


Kako izgleda period novog života s bebama tri mjeseca nakon poroda Nevena Rendeli Vejzović opširnije opisuje i na www.almagea.hr.

 

Almagea® Prenatal Omega 3+ za zdravu trudnoću i dojenje

Almagea® Prenatal Omega3+ osigurava DHA -za razvoj djeteta važnu omega -3 masnu kiselinu, zadovoljava povećane potrebe za folnom kiselinom, bogat je željezom te pomaže zadovoljiti i potrebe trudnica i dojilja na vitaminu B6, B12, magneziju i jodu. Aktivni sastojci dolaze u  obliku Licaps®  kapsula koje dodatno povećavaju učinkovitost apsorpcije visokovrijednih aktivnih tvari te su kapsule blage za želudac.


Proizvod je dostupan za kupnju u svim ljekarnama i preko Almagea web shopa . Pakiranje sadrži 60 kapsula. Cijena pakiranja iznosi 205,00 kn.

 

Način primjene: 2 puta dnevno po jedna kapsula, uz obrok i dosta tekućine.

Upozorenje: Ne preporuča se osobama alergičnima na ribu i morske plodove.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Pripremite kućnog ljubimca na dolazak bebe
Dolaskom bebe vaš kućni ljubimac pada u drugi plan, što rezultira ljubomorom.
5
Tikvice, mrkva i krumpir
Uvođenje guste hrane mnogim je roditeljima misterija. Iznad svega se pitaju kada započeti, s čim započeti, na koji način...
3
Odbijanje jedne dojke
Mnoge žene primjećuju da im dojke nisu jednake veličine. Kod nekih su bradavice različita oblika, refleks otpuštanja mli...
3
Najapsurdnija imena u 2012. godini!
Da ima roditelja koji svojoj djeci vole davati neobična, smiješna, čak i apsurdna imena, to već znamo, no znate li koja ...
2





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!