|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Dobro došli u BIJELI ŠTACUN!

Uredništvo Ringeraje, 22.12.2014
Tosama, poznata slovenska tvrtka s dugogodišnjom tradicijom, otvorila je svoju prvu maloprodajnu trgovinu u Hrvatskoj, u trgovačkom centru West Gate, pod nazivom BIJELI ŠTACUN.

image
/11


Tosama se otvorenjem prve specijalizirane maloprodajne trgovine približila svojim vjernim potrošačima koji sada na jednom mjestu mogu pronaći kompletan asortiman Tosaminog proizvodnog programa.


Hrvatski potrošači već dugi niz godina prepoznaju kvalitetu i vrijednost Tosaminih proizvoda. Uz dobro poznate robne marke Jasmin, Cik Cak, Vir, imali smo priliku upoznati se s higijenskim proizvodima Natura Femina. Ovi proizvodi vrhunske kvalitete, od 100% čistog, organskog pamuka, nude mekoću, nježnost, prozračnost, prilagođeni su pH koži i zbog toga izuzetno ugodni. Omogućuju nesmetano disanje kože, sprečavaju iritacije, alergije i svrbež kože. Ne sadrže klor, bojila niti parfeme i primjereni su i najosjetljivijim ženama. Pakirani su u biorazgradive folije te su zbog toga sigurni za očuvanje našeg okoliša. U sklopu robne marke Natura Femina možete birati između dnevnih i noćnih uložaka, tampona, aplikatorskih tampona te uložaka za rodilje. Novost u ponudi su higijenski proizvodi Natura Femina Special, namijenjeni ženama s oslabljenom funkcijom mjehura. Proizvedeni od 100% organskog pamuka, nježni su za kožu, mekani na dodir, tanki i diskretni. Zasebno su pakirani te dolaze u četiri pakiranja: Extra, Mini, Normal i Super.


Uz redovit asortiman Tosaminih proizvoda, u Bijelom štacunu u ponudi su i dječje plišane igračke belgijske robne marke Nattou. Igračke su vrhunske kvalitete, a svi materijali su pažljivo odabrani zbog njihove mekoće, sigurnosti i izdržljivosti. Za vaše dijete, plišana igračka Nattou je pravi izvor veselja, mira i utjehe.


U ponudi novootvorene trgovine je i oprema za kupanje i higijenu vaših mališana Rotho. Ovo su visoko kvalitetni, inovativni proizvodi njemačke proizvodnje za zadovoljne mališane i njihove roditelje. U ponudi se nalaze kadice, postolja i sjedalice za kupanje, podloge za previjanje, koševi za odlaganje pelena, dječje tute, sjedalice za toalete, klupice i svi ostali proizvodi neophodni za nesmetano uživanje u kupanju i higijeni vaših najmlađih.


U Bijelom Štacunu pronaći ćete i liniju dječjih pelena Babycharm Natural, koje su izrađene od 60% biorazgradivog materijala, 100% su bez klora te dolaze u pakiranjima koja su 100% biorazgradiva. Za dizajn ovih pelena nije korištena tinta te imaju 100% biorazgradiv prozračni zaštitni vanjski sloj. Uz pelene Babycharm Natural vaša beba se osjeća sigurno i nesputano, a vi spokojno jer ste se ponijeli odgovorno prema okolišu.


Odgovorno postupanje prema okolišu sastavna je nit vodilja društva Tosama d.o.o. Samo pažljivim i pravilnim korištenjem prirodnih izvora i zaštitom okoliša, možemo očuvati svijet za današnje i buduće generacije, poručuju nam iz Tosame.

 

Mi se slažemo s njima i pozivamo vas da posjetite Bijeli Štacun do kraja prosinca jer vas očekuju akcijske cijene Tosaminog prodajnog programa. Dođite, upoznajte se s novim proizvodima i podsjetite se na dobro poznatu kvalitetu robne marke TOSAMA.

 

Očekujemo vas!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

POZIV - Doplatak za djecu!
Poziv korisnicima za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na doplatak za djecu.
4
Dopodnevna užina: Jabuka i kvinoja
Uvođenje guste hrane mnogim je roditeljima misterija. Iznad svega se pitaju kada započeti, s čim započeti, na koji način...
4
Pet najprljavijih stvari koje beba svakodn...
Koliko god se roditelji trudili da održavaju higijenu kuće, igračaka, garderobe, ne postižu uvijek sve.
4
VELJAČA - Zvijezda baby kalendara za 2022
Zvijezda mjeseca VELJAČE je ...
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!