|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Portal Cuvalica.hr omogućuje obiteljima da pronađu odgovarajuću ispomoć u 4 osnovne kategorije usluga...
Ključne riječi:

image
/11


 

Čuvalica.hr (www.cuvalica.hr) je novi specijalizirani hrvatski web portal - komunikacijska platforma koja pristupom bazi detaljnih profila osoba, omogućuje obiteljima da pronađu odgovarajuću ispomoć u 4 osnovne kategorije usluga:
? čuvanje, edukacija i briga o djeci
? skrb i njega starijih osoba
? briga o i čuvanje kućnih ljubimca
? održavanje kuće, ureda ili vrta
Sve usluge pružaju osobe specijalizirane za pojedine kategorije usluga, dodatno podijeljene po profesijama i pojedinim tipovima poslova unutar pripadajuće kategorije. Primjerice za čuvanje djece, korisnici mogu birati između odgojitelja, profesionalne dadilje, tete ili bake čuvalice. Dok se u potkategoriji edukacija nude standardne instrukcije i poduke, kao i posebna pomoć djeci s poteškoćama u razvoju.
Čuvalica želi pružiti sve relevantne informacije na jednom mjestu i to strukturirane po kategorijama koje uvelike olakšavaju korištenje i traženje odgovarajućeg rješenja. Zato će u svim kategorijama korisnici Čuvalice, uz pojedince, moći pronaći i profile tvrtki specijaliziranih za pojedine vrste usluga.
Na primjer u pripadajućoj kategoriji korisnici će pronaći katalog obrta za brigu o djeci, otvorenih temeljem novo-izglasanog Zakonu o dadiljama, ali i katalog igraonica i rođendaonica, privatnih vrtića i sl.
Kako se radi o web portalu sa bazom detaljno specificiranih profila osoba i tvrtke će moći u okvirima natječaja za posao pronaći osobe koje u najvišem stupnju zadovoljavaju njihove specifične potrebe.
U razvoju portala je posebna pozornost posvećena sigurnosnim aspektima koji na nekoliko razina skrbe o sigurnosti podataka, kako o pružateljima, tako i o primateljima usluga, bilo da se radi o fizičkim ili pravnim osobama. Uz brigu o sigurnosti podataka, koja je u današnjem informatiziranom svijetu postala apsolutna nužnost, posebnu smo pažnju posvetili aspektu sigurnosti koji je daleko važniji kad govorimo o pružanju usluga u obitelji, koje se najčešće tiču njenih najslabijih članova ili imovine. Zato administratori portala Čuvalica.hr, na zahtjev korisnika provode autorizaciju potvrda o nekažnjavanju, o psihofizičkoj sposobnosti za rad, o sanitarnom pregledu, preslike osobne iskaznice, OIB-a korisnika i dr.
Čuvalica raspolaže i drugim funkcionalnostima, počevši od geo-lociranja koje korisnicima omogućuje pronalazak adekvatne pomoći u njihovoj blizini, do slagalice profila koja korisnicima olakšava početak korištenja. Dodatne funkcionalnosti su u pripremi i razvijat će se sukladno potrebama korisnika.
Čuvalica.hr obuhvaća najširi spektar usluga vezanih za brigu o obitelji i domu uz razinu sigurnosti do koje je inače teško doći na tako jednostavan i pouzdan način.

Čuvalica.hr (www.cuvalica.hr) je novi specijalizirani hrvatski web portal - komunikacijska platforma koja pristupom bazi detaljnih profila osoba, omogućuje obiteljima da pronađu odgovarajuću ispomoć u 4 osnovne kategorije usluga:
čuvanje,
edukacija i briga o djeci skrb i njega starijih osoba
briga o i čuvanje kućnih ljubimca
održavanje kuće, ureda ili vrta

Sve usluge pružaju osobe specijalizirane za pojedine kategorije usluga, dodatno podijeljene po profesijama i pojedinim tipovima poslova unutar pripadajuće kategorije. Primjerice za čuvanje djece, korisnici mogu birati između odgojitelja, profesionalne dadilje, tete ili bake čuvalice. Dok se u potkategoriji edukacija nude standardne instrukcije i poduke, kao i posebna pomoć djeci s poteškoćama u razvoju.

Čuvalica želi pružiti sve relevantne informacije na jednom mjestu i to strukturirane po kategorijama koje uvelike olakšavaju korištenje i traženje odgovarajućeg rješenja. Zato će u svim kategorijama korisnici Čuvalice, uz pojedince, moći pronaći i profile tvrtki specijaliziranih za pojedine vrste usluga. Na primjer u pripadajućoj kategoriji korisnici će pronaći katalog obrta za brigu o djeci, otvorenih temeljem novo-izglasanog Zakonu o dadiljama, ali i katalog igraonica i rođendaonica, privatnih vrtića i sl. Kako se radi o web portalu sa bazom detaljno specificiranih profila osoba i tvrtke će moći u okvirima natječaja za posao pronaći osobe koje u najvišem stupnju zadovoljavaju njihove specifične potrebe.U razvoju portala je posebna pozornost posvećena sigurnosnim aspektima koji na nekoliko razina skrbe o sigurnosti podataka, kako o pružateljima, tako i o primateljima usluga, bilo da se radi o fizičkim ili pravnim osobama.

Uz brigu o sigurnosti podataka, koja je u današnjem informatiziranom svijetu postala apsolutna nužnost, posebnu smo pažnju posvetili aspektu sigurnosti koji je daleko važniji kad govorimo o pružanju usluga u obitelji, koje se najčešće tiču njenih najslabijih članova ili imovine. Zato administratori portala Čuvalica.hr, na zahtjev korisnika provode autorizaciju potvrda o nekažnjavanju, o psihofizičkoj sposobnosti za rad, o sanitarnom pregledu, preslike osobne iskaznice, OIB-a korisnika i dr.Čuvalica raspolaže i drugim funkcionalnostima, počevši od geo-lociranja koje korisnicima omogućuje pronalazak adekvatne pomoći u njihovoj blizini, do slagalice profila koja korisnicima olakšava početak korištenja. Dodatne funkcionalnosti su u pripremi i razvijat će se sukladno potrebama korisnika. Čuvalica.hr obuhvaća najširi spektar usluga vezanih za brigu o obitelji i domu uz razinu sigurnosti do koje je inače teško doći na tako jednostavan i pouzdan način.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Gripa
Pojavljuje se poglavito na sjevernoj polutki u zimskim mjesecima i ugrožava cjelokupnu populaciju, a posebno starije lju...
5
Djeca i skakanje
Igra je važna za razvoj djeteta! Dijete skačući razvija određene sposobnosti i vještine koje su u njegovu životu vrlo va...
4
Eko manifestacija "Zagrebu na dar"
Projekt „Razvrstaj i svrstaj“ – Pokreni se! je namijenjen edukaciji djece o razvrstavanju otpada u svom kućanstvu pute...
4
Bacači Sjenki voze obrazovni filmski slalom
Bacači Sjenki u suradnji s partnerima u Sinju, Prelogu i Zagrebu od 28. kolovoza do 01. rujna organiziraju Frooom! - cj...
4





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!