|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Baby Textil - mekano, mekše, najmekše!!!

Uredništvo ringeraja.hr, MB, 28.3.2014
Prirodnim materijalima i pažljivo odabranim dezenima želimo pomoći bebama da zdravo odrastaju i pravilno se razvijaju u savršenom skladu i harmoniji boja, a praktičnim krojevima i inovativnim rješenjima pomoći mamama da bezbrižno uživaju s bebama.

image
/121


Nakon rođenja, bebi treba slično okruženje kao što je imala u maminom trbuhu. Udobnost, toplina, ušuškanost!


Pored hrane, njega i kvalitetan san su za novorođenu bebu, pored neizmjerne ljubavi, najvažnije potrebe. Posteljina, ručnici i pelene su pored odjeće prve stvari koje roditelji kupuju prije rođenja djeteta, jer je to ono što je u početku bebi neophodno. U odabiru materijala pamuk treba biti imperativ zato što je to prirodan materijal, u kojem će se beba lijepo osjećati. Njegova prednost nad drugim materijalima je u tome što se on može prati na visokim temperaturama čime se eliminiraju bakterije i prašina koje mogu biti štetne za bebu.

 

 

baby textil

 


Želeći najbolju kvalitetu za svoje najmilije, u cilju svakog roditelja je da pronađe dobrog proizvođača, kod kojeg će se oprkrbljivati kvalitetnim, moderno dizajniranim, a povoljnim bebi programom.



Ispunjavajući sve navedeno izdvaja se Baby Textil. Cilj im je poboljšanje kvalitete života novorođenčadi i njihovih roditelja kroz ponudu korisne i moderne opreme visoke kvalitete, napravljene od prirodnih materijala po pristupačnim cijenama.



Svi proizvodi koje nude, vrlo su oku privlačni, nježnih ali veselih boja te inspirativnih dezena. Svaki roditelj će poželjeti  svom djetetu osigurati tako udobnu, meku i zanimljivu opremu. Jastuci ijastučnice, plahte, prekrivači, popluni, vreće za spavanje, ručnici i pelene, foteljice za uživanje iz Baby Textila, postat će nezaobilazan dio sobice za bebu.



Kreativnost, kvaliteta, dobra ideja i veliki izbor su sinonim za Baby Textil - čije originalne, praktične i visokokvalitetne proizvode namijenjene bebama možete pronaći u prodavaonicama bebi opreme ili na internetu u okviru webshopa.



baby textil logo




Textil d.o.o. je privatno proizvodna tvrtka  s obiteljskom tradicijom i iskustvom preko 26 godina u proizvodnji i prodaji vlastitih tekstilnih proizvoda. Osnovan 1986. godine, Textil je bio jedan od pionira u privatnom poduzetništvu u tom području. Iz godine u godinu povećavao se opseg proizvodnje, nicali su novi proizvodni objekti, nova tehnologija i zapošljavani obučeni radnici.

Svoje dugogodišnje iskustvo i znanje unijeli su u kolekcije Textil Baby i na ovaj način najmlađima prenjeli svoju neizmjernu ljubav.




baby textil slogan




web  www.babytextil.rs


Facebook stranica Baby textil

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

IZBOR ZA BEBU SANJALICU!
Baby Textil i ringeraja.hr od 1. travnja predstavljaju novu natjecateljsko-nagradnu rubriku u okviru koje je i sjajan mj...
2





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!