danery
|
kod mene bila komedija.... od mm sestrična koja ga je trebala vodit do oltara veli neće....kasni na frizuru....svađa se sa mamom koja trči po dvorištu za malom sa papučom da ju klepi,a ja trčim za njom da ju ne klepi onda vodim tu tetu na pivce za živce jer se jadna rasplakala i rekla da neće ići u svatove... u 15 do 7 javljaju iz hotela da fali kupusa,pa mm furi tamo sa 2 vreće i lajsa u natikačama i staroj trenerci....svirači ga gledaju jel se ti ne ženiš danas? on mrtvo hladno pogleda na sat i veli,PA TEK U 7:15,IMAM JOŠ POLA SATA toru vozile ja i frendica u hotel,zamolimo konobara da ju odnese u friz,ok,uzme on tortu,ja škicnem za njim da vidim jel može,a on jadan šepa....leluja i on i torta frendica samo ciknula BJEŽMO,JA SAM JU ČITAVU DOVEZLA,NE MOGU OVO GLEDAT mm se oblači,idu mu djeveruše stavit manžete,a on namjerno digao ruke da ne mogu dohvatit jer su obje bile metar i šumska jagoda visoke....on maše rukama,a njih 2 hopsaju u zrak došli pred crkvu,nema buketa....mm se zakopčao ko grobar u crnom odijelu,samo mrva kragne viri...ja jednom rukom njega otkopčavam,pričam s nekim,a u drugoj držim buket koji su ipak našli... i sad kako bit nervozan?nisam ti ja imala vremena od silnog smijeha bit nervozna