|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   sušena kora od narandže
7.12.2010 21:05:26   
mama mery
dali susite koru i kako je susite?

ja bi probala ali je jos nisam susila...........

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: sušena kora od narandže
7.12.2010 21:48:22   
maja
Ne kužim? Misliš samo koru sušiti ili ? Ja režem naranču na kolutove i sušim na radijatoru par dana, to je za ukras!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 2
7.12.2010 21:57:15   
mama mery
bas na to mislim
jel se moze susita na peci na drvauser posted image a da neostanu flekeuser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 3
7.12.2010 21:59:43   
leilany
mery ti stavi protvan pa ti nece ostat fleke,a susit ce se....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 4
8.12.2010 9:50:30   
maja
Ako je jako vruća peć moglo bi ti se i preko protvana ispeći...stavi kraj peći i suši par dana, evo ja već 3 dana sušim i nikako da se osuši a na radijatoru su baš...reži na tanje

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 5
8.12.2010 14:03:00   
Bablica
Nemoj stavljat na peć nikako! Ja stavila neki dan rešetku iz pećnice, na nju masni papir i gore kolutove i sve zagorilo - pocrnilo! Ono malo što je ostalo bilo par dana kraj peći ali se nije osušilo pa sam jučer kad sam spekla pizzu u još toplu pećnicu samo ubacila kolutove i sad su ok (kad se temp. pećnice spustila do nekih 80 stupnjeva).

IZVORNA PORUKA: maja

Ako je jako vruća peć moglo bi ti se i preko protvana ispeći...stavi kraj peći i suši par dana, evo ja već 3 dana sušim i nikako da se osuši a na radijatoru su baš...reži na tanje

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 6
8.12.2010 19:42:15   
dami
Mora biti jako slaba temP. ta sušenje. Ja nebi u peć na drva. Možda radijator ili termo peć.

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 7
8.12.2010 21:00:10   
BUMBI
Kako onda s njima ukradite?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 8
8.12.2010 21:05:48   
Thea
Mi smo prošle godine rezali sasvim na tanko na mesoreznicu naranče i limune i sušili na radijatoru 5-6 dana.zatim sam ih stavila u jednu zdjelu sa klinčičima i cimetom u kori i tako su stajali za ukras i širili lijep miris...Aklinci u školi su ih stavljali na adventski vijenac..

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!