|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   sab simplex kapi
21.3.2009 9:57:27   
ciba
bokić,evo moja mala Lorenica ima jake grčeve,i to uvijek navečer,skoro pa u isto vrijeme i teta u ljekarni nam dala sab simplex kapi i rekla da joj davamo dva puta na dan,no to mojoj malenoj ne pomaze,molim vas da mo kazete kako ste vi davali te kapi svojim malisanima i ako ima možda nreke druge koje su bolje... thanks
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   [Obrisani korisnik]
21.3.2009 10:02:08   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ciba)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: sab simplex kapi
21.3.2009 10:40:09   
L.P.
Žao mi je ali nemam riječi za utjehu.Žao mi je što i tvoja mala to prolazi jer znam kako je to strašno,moja je imala grozne grčeve prva tri mjeseca svaku noć u isto vrijeme.Nisu joj pomogle ni te kapi ni Aptamil ni išta drugo.To valjda jednostavno mora proći samo od sebe.Znam da ti je užasno jer joj ne možeš pomoći ali pokušaj ostati smirena u tim trenutcima,bebe osječaju našu nervozu.Privij ju uz sebe,mazi ju pjevaj joj da lakše to preboli.

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3
21.3.2009 11:25:14   
Thea
Mi koristimo babynos kapi 3x  po 6-10 kapi i super su.Nemamo grčića,samo se isprducka i sve ok...U ljekarni su nam rekli da prvo s njima probamo jer su na biljnoj bazi,a tek ako nam one ne pomognu da uzmemo sab simplex uz konzultaciju sa pedijatricom jer su one dosta jake....

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu L.P.)
Neposredna veza do poruke: 4
21.3.2009 15:54:31   
Wukovarka
Nama pomazu sab simlex, Lucija se isprducka kao prava, samo imamo problema sa stolicom
Thea, nisam ni cula za te kapi

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 5
21.3.2009 22:53:09   
Nika 24052006
Nama su isto pomagale sab simplex kapi. Doduse,malena nije imala tako jake grceve. Imala ih je svega 4-5 puta. Kapi sam joj davala na zlicicu,najcesce,ponekada u hranu.

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Brisano sporočilo]
22.3.2009 7:16:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Nika 24052006)
  Neposredna veza do poruke: 7
22.3.2009 17:08:25   
Dominić
Ja sam Matiji davala skoro nakon svakog obroka,jer u uputstvu piše da se ne razgrađuju tako da nebi smjele smetati.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8
16.5.2010 16:59:45   
joszde
mala mi ima grčeve i uzeli sub-simplex kapi pa me zanima koliko kapi na koliko mlijeka na uputama piše na 0,60ml ide 15kapi a patronažna mi rekla 6 kapi ali nije rekla na koliko mlijeka pa vas molim hitno za pomoć.

(Odgovor članu Dominić)
Neposredna veza do poruke: 9
   [Obrisani korisnik]
16.5.2010 17:02:38   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu joszde)
  Neposredna veza do poruke: 10
16.5.2010 17:06:34   
ikica84
nama nisu pomagale kapi....
kupila sam termofor koji ugrijemo u vodu i onda na stomak i samo nam to pomagalo user posted image user posted image user posted image
srecom nisu dugo trajali grcevi!!

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu ciba)
Neposredna veza do poruke: 11
16.5.2010 17:29:46   
joszde
ona meni jadna šta god pojede kada odspava dosta toga povrati.

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 12
16.5.2010 17:31:47   
adryosijek
ja sam svojoj isto po 15 kapi kad je kakala je znala plakat ili kad prducka to su valjda ti grcevi a nekad se dere bezveze nit je ukakana niti gladna nekkontam mozda jel ima te gipseve pa joj smetajuuser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 13
16.5.2010 17:32:18   
adryosijek
moras ju dic na rame da podrigne i menni je kad nepodrigne ispovraca

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 14
16.5.2010 17:56:06   
joszde
ma svaki put podrigne i evo jučer i prekjučer se pošteno ispovraćala ali prije toga sve uredu nisam ništa mjenjala u prehrani samo mi je patronažna rekla da joj mogu davati čaj od komorača pa tako da joj dam malo i ja ga pijem sada sam joj za početak dala na 0,80ml.stavila 6 kapi kako mi je ona rekla pa ću joj kasnije povećati .

Neposredna veza do poruke: 15
16.5.2010 17:56:32   
joszde
a na koju količinu si stavljala 15kapi.

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 16
16.5.2010 20:08:20   
MKata
Hm...mi smo imali grčeve nešto malo, ali je to jako strašno. Meni je bilo najgore što mi user posted image neutješno plače, a ja mu ne mohu pomoći user posted image

Dok je trajalo masirali smo stomačić, nosili se tako da mi je trbuhom na ruci i masirali leđa...palili usisavač (i to ga je smirivalo user posted image ), grijali (malo maslinovog ulja na tetru i zagrijala u mikrovalnoj)...

Onda smo kupili kapi i ja sam mu jedno vrijeme u svaku bočicu stavljala 10-15 kapi jer u uputstvima piše da one u stvari uništavaju mjehuriće zraka, a ne djeluju štetno na user posted image i probavu. Dosta dugo smo ih koristili. Nakon dva-tri dana su grčevi prestali. Ali...tad sam (budući da nisam samo dojila, tj. nisam skoro uopće dojila-imao je jedan do dva obroka mog mlijeka, a ostalo AD) mu prestala davati i svoje mlijeko jer ga nije bilo dovoljno i mislila sam da mu možda smeta i to što mu miješam malo jedno malo drugo, a i možda mu smeta ako sam ja što pojela i grčevi su misteriozno NESTALI...

E, sad... je li do kapi ili do ovoga ili do nečeg trećeg...nemam pojma.

UGL, kad smo prestali s kapima, grčeva nema (evo kuckam u drvo user posted image )...hvala Bogu!

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 17
16.5.2010 20:47:00   
lee
nama je pomogla boca druga baš za grčeve..a mojoj susjedi koja je dojila neke kapi..bebinos...kaže da su joj super.probaj.

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 18
16.5.2010 21:43:43   
FIONA
Nursey Harvey sirup je nas spasio...preporučam ga i ja na temelju našeg iskustva s grčvima!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 19
16.5.2010 22:15:35   
e_l_p_i
IZVORNA PORUKA: joszde

ona meni jadna šta god pojede kada odspava dosta toga povrati.

Pokušaj ju stavljati da leži malo na povišenome. Recimo na nekih 35-40°. Moja je u početku dosta bljuckala i pedijatar nam je tako savjetovao. Tako joj se lakše probavlja hranica. Ako je na AD mlijeku - možda joj ne paše to mlijeko pa radi toga povraća user posted image Što se tiče grčića i kapi - ne znam ništa o tome, ali sretno tebi i naravno bebici da joj to što prije prođe user posted image

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 20
17.5.2010 13:32:54   
joszde
kapi na pomogle danas nam je super cijelu noć i cijeli dan super spava više ne plače valjda se toliko izmorila u ovih 3 dana pa sada odmara i dalje koristimo kapi hvala svima.

(Odgovor članu e_l_p_i)
Neposredna veza do poruke: 21
18.5.2010 8:38:19   
ikica84
probaj izbaciti caj od komoraca,i moj je isto povracao taj caj.pije samo kamilicu,probaj!! user posted image user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 22
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

baš fora-ili baš i nije fora
NIKy

nisam baš više često na raji (ne stignem),ali sam uočila da ankete više nisu anonimne. odgovara li vam to ili ne? (vjerujem da je to zbog bezveznih,zadirkujučih itd anketa...ili?)?

da,odgovara (63%)

ne,više volim privatne ankete (37%)

Broj svih glasova: 106

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!