|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   mrlje...
4.2.2009 18:20:49   
Lady3
neznam jel bila ova tema ili ne pa ću pitati..L.obožava bojati s flomićima i naravno ima posvuda..Po rukama i odjeći.s čime da joj operem ruke jer su joj užasno šarene a o odjeći da ne govorim..user posted image Ima koja neki savjet.i kako da skinem mast s odjeće?špricnulao mi na novu majicu?user posted image Naravno da sam prala,stavljala onaj gel pr.mrlja i ništa..još se vidi..

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: mrlje...
4.2.2009 18:30:16   
Puli
Flomasteri idu dolje ako prije pranja dobro istrljaš flekove u mlijeku-to sam sad našla na netu pa probaj

i vele da sa sodom bikarbonom idu dolje-pa ili napravi pastu od sode i vode ili natopi u vodu sa sodom a možeš ju dodati i u bubanj perilice

mast naprahaj dječjim puderom ostavi preko noći i sutra operi
možeš prije pranja kapnuti malo čarlija na to mjesto

< Poruku je uredio Puli -- 4.2.2009 18:31:46 >

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: mrlje...
4.2.2009 23:15:50   
Lady3
hvala Puli..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!