|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne mame 2016.
28.8.2016 8:31:54   
Snjeguljica_83
Novi vid uspavljivanja kod nas: pustim ga da leži kod sestre, to voli, nosim ga, ispričamo se, drži glavicu ps ga to dodatni umori, nosenjem zadovolji svoju malu potrebu, počne zavijati, ne bi se vise nosio, stavim na krevet, dam dudu, mazim kao Subby i zaspi. Nekad od silnog umora zaspi na ramenu, čak iako se tome ne nadam. Ponekad na prsima....

Ovo upali ako je budan sat i po, a naročito ako je budan dva sata...

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 28.8.2016 8:46:03 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 251
28.8.2016 9:01:27   
as1403
Snjeguljo okrenem ga na bok ali prema vani gleda,ne prema meni. Kad mi se umore ruke od nosenja tako ga malo stavim. Onda bas drzi glavicu cvrsto i vidim da je cvrst. Ouser posted image n se buni ako je preko ramena ili prema nama, tj ako ne gleda prema vani... moj se budi oko 1, 2 kako kada, pa ujutro oko 6. Onda kaka pa opet spava do nekih 7 7 i po ne duze.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 252
28.8.2016 9:04:41   
as1403
I on je najcese budan oko sat i po dva. Ako je vise onda je bas nervozan i tesko zaspi. Kao kenjkav bude...moj nece dudu nikako. Nije htio niti A. A kako vam spavaju? Na boku ili ledjima? Jesu li se poceli okretati? Vole li biti na trbuhu?

Neposredna veza do poruke: 253
28.8.2016 9:13:02   
as1403
I on najvise voli kad je s bracom... srce mi je kao kuca kada vidim kako su sretni...
A prema sebi kada ga okrenem najvise volim prisloniti njegov mekani obrascic uz svoj pa da ga mogu ljubiti... tako isto zna zaspati kad ga ljubim po obrascicima hahah. I voli da mu se dira kosica jako...

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 254
28.8.2016 10:25:13   
danery
jutro....
ja danas sva neka nabrušena,dosta mi svega....em bolnica,em vikend,pa smo same,em druga menga ovaj mjesec...
i ofkors,pošto je vikend,što bi spavale,velika cura bila kd bake na spavanju,eto je u pola 7 gore DA VIDI ŠTO RADIMO....ma kolo igram,ne vidiš li user posted image
ode dolje,ostavi vrata otvorena jer imamo neku kvaku iz 1907.DOSLOVNO,pa ju ne može stisnut do kraja i zatvoriti....
odozdola svekva lupa,nabija vratima mikrovalne,zvoni da je mlijeko ugrijano,dijete u pol 7 tovari 20 deka čokoladnih pahuljica u sebe i nastavlja gas....user posted image user posted image
ja nit oko otvorila,drugo ni ne znam da imam,eto je opet gore,poslala ju baka k meni jer ona ŽELI gledat sofiju prvu na yt...
mala napola sisala jer se ova na nju stuštila bučeć i muček BEEBEEEEEE,GUUUUU,BUUUUU....
lijepo sad velim ide seka spavat,ne rondaj gore dok ne zaspe,neeeeeee,evo je,e sad se baš ona ide oblačit,i to ŽELI BIRAT HALJINU U ORMARU da bi sjedila na zemlji u avliji user posted image ....a mala stvarno sirota ne može manje tražit,poigra se u kindaču malo,ponjuška dekicu i zaspe....
i to sve,a tek je 10 sati....pa da me mozak ostavi jadan i vrišteći pobjegne pod ruku s ovo malo živaca što mi je ostalo user posted image ...user posted image
jesam spomenula da je svekrva čekala da ja njoj kavu skuham?

snjeguljice,što se hranjenja tiče,mala mi izdrži kako kad,kakve je volje....nekad i po 4 sata neće ni blizu sise,a nekad i kraće,pa prihvati kad ponudim....no neki prosjek je 3,5 sata,jer i kad na bočicu dajemo,ne popije nikad više od 150 ml,i to ako je razmak ta 3,5 sata,nekad 4....ako je manji,popije otprilike 100 ml,tako da paše i meni i njoj....a sad i kašice kreću,pa je dobro i to....
user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 255
29.8.2016 10:23:45   
Florence
Jutro zene! Mi smo imali uzasnu noc,sigurno 6 budjenja,ako ne i vise. Samo je stenjao i okretao se. Uzas,ko prebivena sam danas. Vjerojatno sam nesto krivo pojela pa mu je zasmetalo. user posted image
As, tvoj jako lijepo spava,koliko je star?
Kada planirate poceti davati dohranu svojim bebacima?
Danery vidim da si joj ti pocela davati malo voca,kako joj odgovara?

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 256
29.8.2016 10:40:46   
danery
Pozdrav iz bolnice,mi dosle na kontrolu....cura dobro spavala,budenja 2 za sisanje i tup! natrag na spavanac....
Florence,voce joj se jako svidjelo,jucer je olizala komad jabuke,pa sam joj na kraju malo sirove naribala na sitno,pojela
...nije htjela ni sisat za laku noc user posted image steta kvarit okus user posted image
Sreca pa imamo u basci vocke,kupovne kasice mi pomulja po ustima i pljune,a ovako komadice smaze user posted image bas mi to neobicno,al ocito je dijete konkretno user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Florence)
Neposredna veza do poruke: 257
29.8.2016 11:37:47   
Florence
Danery super je ta tvoja mala zvrkica,nadam se da ce biti sve ok na kontroli. Planiram i ja poceti za jedno mjesec,mjesec ipo dana lagano sa povrcem,pa da vidim kako ce reagirati. Samo sto nema bas sezonskog povrcauser posted image
Netko je pitao za okretanje, moj s leđa na bok, prije cca 10 dana je poceo. Rijetko kada prevali jos nogu i zavrsi na trbuhu,samo mu zapne jedna ruka ispod trupa, do sada ju je jednom uspio izvuci i nastavio lezati mrtav hladan na trbuhuuser posted image
Okrecu li se vasi? Smiju li se na glas?

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 258
29.8.2016 23:43:43   
as1403
Vecer
Meni gosti malo prije otisli..mrtva sam ufffff tri para s djecicom pa sad mozete misliti buke i plus ova dva haha
Danery pa cini se meni gospica najvise voli domace, niti meni A nije nikada volio kupovne kasice...
Florence sutra ce nam biti puna 3 mjeseca... a moj se smije na glas da, a malo je lijen sto se tice tih aktivnosti hahaha okretanja na trbuh, mislim da mi se i A poceo okretati negdje s 4 mjeseca. A bas je bio zivahno dijete..idem spavati.. gospodja pere...

(Odgovor članu Florence)
Neposredna veza do poruke: 259
30.8.2016 8:34:55   
subby
Ma znaju djeca. Nekaf znaju odbijati hranu na koju su alergicni. Imaju oni super osjetila :)

Ajmee as sada si to prezivjela pa odmor mjesec dana user posted image

Moj isto zivahan, stalno se smije, al ne okrece se jos na stranu.

Izgleda da ce mj izrasti prvi zubic i to gornja trojka cini m se user posted image vampir mali. E sad ne znam zasto al evo jucee citav dan se povlaci ili dira po desnom uhu. Jel se to kome jos dogodilo, sto to moze biti,

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 260
30.8.2016 14:18:46   
danery
ola user posted image
eto mi konačno gotovi s terapijom i bolnicom,sve je ok,al dobila mini dozu cefixima kroz mjesesc dana piti kao profilaksu...

nisko joj željezo tj.hemoglobin...vidjet ćemo što će reći njena pedijatrica,ova se u bolnici uhvatla toga kao pijan plota,al ajd,riješit će se...
inače madam dana jela frišku krušku user posted image kraj bolnice je pijaca,pa smo našle domaće meke viljamovke,žličicom saj joj dubila,pa je jela u komadićima...

subby,moja ronda po uhu kad je pospana user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 261
30.8.2016 16:36:24   
Snjeguljica_83
Danery, super za pregled...user posted image
Znači, ti si već počela s dohranom, I to s komadicima. Znači, ništa od miksanja. A meso kad krene.../? Hoćeš I to davati u komadicima?

Flo, vidim I ti planiras uvesti kasice s 4, 4 I po mj. To je ta ranija varijanta. Ja planiram sa 6. Zapravo, s kćerkom sam bila nestrpljiva pa dam počela s 5.5 mj.

Moj se okreće na bok, Jordan I drugi. Voli spavati na ledjima. Trbuh ne voli, tu I tamo ga stavim na trbuh da vjezba glavicu I
vrat...
Nekad slučajno prebaci nogu, ako je na boku pa završi na trbuhu, al ga to odmah probudi!

Smije se kao na glas, kao da se umiljava ispušta neke glasove. Voli govoriti uuuuuuu...user posted image

Ima već 6350 g!

Robica 62 mala......

Za dva dana počinje vrtić. Tko zna sto nam nosi nova organizacija dana....user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 30.8.2016 16:42:33 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 262
30.8.2016 23:02:40   
noemaa
O, florence, danery... Vec dohrana... Kako brzo rastu djecicauser posted image nek im je u slast!

As, eto, pametno ti okupila goste...umorila si se,al si tri muhe kilnula odjednomuser posted image user posted image a mogu mislit graje!!!

Subby,i moj se prima za uho kad mu se spava. Al moze bit i id zubica. Vidis li malo bijeloga mozda na zubnom mesu?

Snjeguljice,pa tvoj ce biti decko i poluser posted image vec ste na 68!!! A vrtic i nama pocinje u cetvrtak. Sve si mislim da cemo tada ulovit neki ritam kad budemo sami. Hmmm... Bumo vidli.user posted image

Cure, treba li kojoj caj za dojilje? Imam dva nova paketa,a necu ih koristit jer i tak imam mlijeka na izvoz. Pa ako koja hoce, saljem.user posted image

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

Neposredna veza do poruke: 263
31.8.2016 10:02:56   
subby
Moguce da je onda od zubica jer tijekom dana cesto se zna sirati po uhu iako nije pospan. Eh, nisam uocila jos nista bijelo iako mi se na dodir cini sa je gornja lijeva trojka malo tvrda na dodir i crvenkasta, al vidjet cemo.

E sad je poceo tolikooo gugutati i vriskati, razne zvukove proizvoditi da se po cijeli dan smijemo user posted image Jucer sam ga prvi put sama vani podojila. Jest da je bio puteljak gdje nikog nije bilo, al za prvi put idealno i totalno smotano, al barem se najeo i podrignuo sam. Morat cu poraditi jos na detaljima. Jel imate vi koji savjet za dojenje vani?

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 264
31.8.2016 14:41:02   
danery
Ja gospu pristekam kad smo u parku,normalno sjednemo na klupu,nju na pipu user posted image i preko rameena platnenu pelenicu ako bas nekoga stranog ilibpuno ljudi ima,ona ae ne buni...

....mini gospa....

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 265
31.8.2016 18:02:28   
Florence
Pozdrav cure!
Sto se tice dohrane poceti cu sa rizinim pahuljicama u mom mlijeku pa cemo za dalje vidjeti. Lose spava nocu pa se tjesim da ce biti bolje kad bude manje ovisan o dojci :D A i citam da se djeca bolje naviknu na hranu kada se ranije pocme sa dohranom,ali to cete vi iskusnije mame malo bolje znati :)
Ove bebe su zvrknute skroz,cini mi se da svako par dana mijenjajuĺ navike,ne znam jesam li samo nenaspavana pa buncam ili sam u pravu. Moj frajer se dugo uspavljivao na dojci,nakon toga sa dudom i ginganjem dva tjedna, sad opet dojka-dudu ni cutiuser posted image
Subby spava li tvoj,tj.jeli se smanjio broj budenja :D. Mislim da prvo rastu donje jedinice ali mozda je tvoj bebac iznimkauser posted image
Sto se tice dojenja u javnosti - bez problema. Nisam sada svima na izvol'te,maknem se negdje sa strane i podojim dijete,pokrijem se tetra pelenom user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 266
31.8.2016 18:46:21   
subby
Joj Flo... Moj je opet na svaka dva sata user posted image A kako je bilo lijepo svaka tri- tri i pol.. Ah, zivim u nadi da ce se to brzo ponovo vratiti :D

Ja ne znam kako da se pokrijem tetrom, sva sam se smotala, otkrila, razotkra, morat cu vjezbati kod kuce kako da ju optimalno namjestim i prikacim.

U ponedjeljak imamo cjepljenje, druga tura, 6u1 ovaj puta. Nadam se da ce manje plakati, ljubav nasa <3

Ajme kakve sad tonove ima, pa to nigdje nema, kako vriska, zavija, pomalo i kineskog prica user posted image

(Odgovor članu Florence)
Neposredna veza do poruke: 267
31.8.2016 18:46:47   
danery
ja sam ovih dana jadna u gadnom nedostatku živaca i razumijevanja,mene moja starija pegla da me mozak ozbiljno prijeti ostaviti,već ga vidim sa zavežljajem prek pruta o ramenu i džada user posted image
neki dan je bilo ajme,al danas da začini namjerno je skakala sa stepenice i jel nije 10x bilo rečeno da ne skače,jok.....elem,dok nije razbila dupe,oderala leđa i nogu našljivila,nije stala....a onda je nastavila urlati ko bjesomar....

mala si popodne uhvatila po 4,5 sati pauze između klope user posted image ponudim,ma kakvi...al ajd,makar se pošteno naduda....

....mini gospa....

(Odgovor članu Florence)
Neposredna veza do poruke: 268
31.8.2016 20:34:37   
Florence
Danery nije lako sa dvoje malih,cuvaj samo zivceuser posted image
Lijepe razmake tvoja sefica radi,o tome mogu samo sanjati user posted image

Subby ti me bas razveselis,da nisam sama u ovom hororu nocnih budenjauser posted image user posted image user posted image
I moj ponovno svako dva sata maxuser posted image
Nadam se samo da ce sto prije proci ta faza.
Sto se tice dojenja,ma pokrij se kako god,vidjet ces stvarno da nikog zapravo nije ni brigauser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 269
1.9.2016 8:33:39   
subby
Evo da se javimo.. Jucer cijeli dan nije kakao, valjda ce danas.

Noemaa koji caj za dojilje koristis? Ja isto imam hrpu mlijeka, al pijem svaki dan onaj komorac+anis+kim kombinaciju, al ja ionako volim cajeve pa mi dobro dodje.

Jucer popodne.. Jesam ja legla pored njega i spavamo skupa, eto budjenja za pol sata. Nek sam ja budna dok spava, produzi na sat i pol user posted image

(Odgovor članu Florence)
Neposredna veza do poruke: 270
1.9.2016 12:37:46   
Florence
Moj je nocas postavio novi osobni rekord - 8 budenjauser posted image user posted image
Ne znam kuda hodam danas. I sada spava jer nije nocas,normalnouser posted image

I ja kim anis komirac od hippa pijem i super mi je. Povecao mi je kolicinu mlijeka ili mi se samo cini :D

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 271
1.9.2016 12:39:08   
Florence
Subby jeli mu dajes biogaiu? Mome od nje krene stolica :)

(Odgovor članu Florence)
Neposredna veza do poruke: 272
1.9.2016 14:08:12   
subby
Dajem, svaki dan ju dobija. Al evo kakio je danas, doduse ne kolicinski koliko sam ja ocekivala, al jest :)

Jedino sto mu dajem oleovit dopodne, a nju popodne jer pise da se izbjegava istovremeno uzimanje tog dvoje.
Koliko vi dajete kapljica vitamina d?

(Odgovor članu Florence)
Neposredna veza do poruke: 273
1.9.2016 20:26:06   
Florence
Ja dajem biogaiu sa vitaminom d u sebi. Pedica je rekla d je to dovoljnouser posted image

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 274
2.9.2016 9:36:33   
danery
Jutar :)
Moja prdilda zaspala opet,pa ja zjale prodajem uz kavicu...
Bile jucer kod pedice na kontroli,od cijepljenja zasad nista dok ne popije mjesec dana Cefixim kao profilaxu...i Ferrum dobila...urin i krv sad svaki mjesec kontrolirati do godinu dana....aaaa,to mi je sve nestvarno,sa velikom nisam ni znala za boljke osim bronhitisa i koje upale grla....

Kak ste vi,vidim zezaju klinci malo,ha user posted image moja spava,budi se oko 2-3 ujutro za sisanje i mir bozji do 7-8..

....mini gospa....

(Odgovor članu Florence)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!